Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem mondtam, h utáld. Azt mondtam, h inkább foglalkozz velük, ha vkivel szúrkálódni akarsz. De mindegy, akkor lemondtam erről is. Pedig én próbálkoztam békülni.. de ha nem, akkor nem. Akkor találj meg sokszor még a Minden másban, ha én vok az aktuális célpont. Elfogadtam.Perrero írta:1. azért mert vki madridista nem kell utálnirytuu írta:Amúgy perrero, most tök komolyan: te miért nem a madridistákat oltod?? Mi többet vagyunk fenn? Vagy miért?
Van itt egy-két elviselhetetlen madrid szurkoló... tudom őket ajánlani.
2. 99%ban csak a minden másba irok
Na akkor megyek is a Kérések, észrevételek topicba, h lehetne-e.Perrero írta: asszem akkor RITUálisan felakasztom magam 1 lámpára
Én is láttam! Meg is fordult a fejemben, h csak spam, vagy komoly regisztráció.... de rem komoly és ő is sokat ír majd!barca99 írta:Legújabb regisztrált tagunk: rituss
Úgy látszik a Riták körében népszerű a klub...
Mint Britney Spears.Kopasz,már csak le kéne lakkozni a fejét kigyúrnia magát és kész is 1 női skinhead.....mondjuk be kéne szereznie még néhány dolgot de az ő pénzéből fujtaMihu írta:Jaaa....hát igen...Előbb utóbb minden fiatal sztár elzüllik...Az elején még mind kedves, aranyos meg mittudom én mi aztán mi lesz belőlük a nagy hírnév hatására..Slither írta:Azért "egyhén" megváltozott![]()
régebbi kép róla:
Jaaa....hát igen...Előbb utóbb minden fiatal sztár elzüllik...Az elején még mind kedves, aranyos meg mittudom én mi aztán mi lesz belőlük a nagy hírnév hatására..Slither írta:Azért "egyhén" megváltozott![]()
régebbi kép róla:
Azért "egyhén" megváltozottMihu írta:Most vagy én vagyok nagyon kasu vagy lemaradtam valamiről de nem értem hogy itt mi olyan nagy szenzáció...vagy ezt te fényképezted?Slither írta:Na ezt találjátok ki hogy kicsoda![]()
Nem hittem a szememnek amikor először megláttam, hogy ez Kelly Clarkson.
Most vagy én vagyok nagyon kasu vagy lemaradtam valamiről de nem értem hogy itt mi olyan nagy szenzáció...vagy ezt te fényképezted?Slither írta:Na ezt találjátok ki hogy kicsoda![]()
Nem hittem a szememnek amikor először megláttam, hogy ez Kelly Clarkson.