Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
A nép úgy fogja lereagálni a dolgokat, ahogy a csapat teljesít. Rosellt is fújolnák ha nem menne a szekér. Egyébként mint elnök teljesen hidegen hagyna a fuérázósok mostani feszültséglevezetése, ha úgy érezném, hogy tudok még mit hozzátenni.Varga Tamás írta: Azért Zoli!
Te dolgoznál ott, ahol 10 emberből 6 utál? Én nem. És általában nem a többség szokott kussolni, hanem a kisebbség. Szerintem, ez így normális.
Torrestoni!torrestoni írta:Épp erről fejtegettem a véleményem egy-két oldallal előbb. Szerintem olvasd el, minden esetre én megkaptam a magamét érte, neked már a csak a megtörthullámok jutnaklionelmessi19 írta:Azért fiúk, ez most valószínűleg nem így van. Szerintem olyan jó 70 %ban az otthonmaradottak inkább Laportáék felé húznának, a maradék meg nem, vagy tartózkodna.
Ez persze csak tipp, de arányaiban szerintem így nézhet ki a dolog.![]()
Lehet, hogy hatalmasat fogunk még csalódni Laporta-ban, de számomra a maradása ésszerű jelenleg. A többi az ő dolguk, s a jövő titka.
Beválhat, de te láttál egyetlen apró hírt is, hogy igazán jo jatekost akarnának venni? Mert én Hlebet és Arsavint nem nevezném annak. Az hogy most van 6 belső védőnk, szerintem nem épp jó állapot.Zozzy 5 írta:Igen.Johannes írta: Zozz! Szerinted, jól igazololnak?
Te meg elmehetsz jósnak, ha már most tudod, hogy azok az emberek szarok lesznek akiket a támadó szekcióba igazolnak az elkövetkezendő szűk 2 hónap során.
Persze...de akik nem akarják leváltani azok miért nem mentek el akkor mondjuk "megvédeni"?Capon írta:Teljesen igazad van! Nyilván azok mozdultak meg több számban akik elégedetlenek. Ez teljesen érthető és logikus is.lionelmessi19 írta:Azért fiúk, ez most valószínűleg nem így van. Szerintem olyan jó 70 %ban az otthonmaradottak inkább Laportáék felé húznának, a maradék meg nem, vagy tartózkodna.
Ez persze csak tipp, de arányaiban szerintem így nézhet ki a dolog.
Igen.Johannes írta: Zozz! Szerinted, jól igazololnak?
Épp erről fejtegettem a véleményem egy-két oldallal előbb. Szerintem olvasd el, minden esetre én megkaptam a magamét érte, neked már a csak a megtörthullámok jutnaklionelmessi19 írta:Azért fiúk, ez most valószínűleg nem így van. Szerintem olyan jó 70 %ban az otthonmaradottak inkább Laportáék felé húznának, a maradék meg nem, vagy tartózkodna.
Teljesen igazad van! Nyilván azok mozdultak meg nagyobb számban akik elégedetlenek. Ez teljesen érthető és logikus is.lionelmessi19 írta:Azért fiúk, ez most valószínűleg nem így van. Szerintem olyan jó 70 %ban az otthonmaradottak inkább Laportáék felé húznának, a maradék meg nem, vagy tartózkodna.
Andris!lionelmessi19 írta:Azért fiúk, ez most valószínűleg nem így van. Szerintem olyan jó 70 %ban az otthonmaradottak inkább Laportáék felé húznának, a maradék meg nem, vagy tartózkodna.
Zozz! Szerinted, jól igazololnak? Épül az új csapat bizony, leépül. Vettünk egy rakat védőt, elküldük az egyik legjobb játékost és az egyik legtehetségesebb játékost apró pénzért. Ez szerintem nem helyes.Zozzy 5 írta:Nem azt mondom, hogy nem volt sara az elmúlt két évben, de most igyekszik kijavítani, szerintem egész jól, hülyeség lenne félbeszakítani csakis azért, hogy Rosell végre magát tudja a székbe. Komolyan mondom nem bírom felfogni, hogy lehet most az fontosabb, hogy "háhá Laporta most megkapod" annál, hogy csendes mederben épüljön egy új csapat.Johannes írta: Jövőre jobb csapat lesz? Hány éve mondja ezt?
És ez Rosellnél nem áll fent? Neki könnyű, okoskodik most kívülről meg élvezi a többség bizalmát, miközbe semmi garancia nincs rá, hogy ő mekkora csapatot csinál majd, úgy hogy igazából abból élne amit laportáék teremtettek meg.LG írta: Igen, de ha nem vállnak be az igazolások, és következő szezonban is olyan lesz a Barca mint idén
Nem azt mondom, hogy nem volt sara az elmúlt két évben, de most igyekszik kijavítani, szerintem egész jól, hülyeség lenne félbeszakítani csakis azért, hogy Rosell végre magát tudja a székbe. Komolyan mondom nem bírom felfogni, hogy lehet most az fontosabb, hogy "háhá Laporta most megkapod" annál, hogy csendes mederben épüljön egy új csapat.Johannes írta: Jövőre jobb csapat lesz? Hány éve mondja ezt?
Ez hülyeség, azon dolgoztak folyamatosan, hogy jobb legyen, s milyen évek óta ezt mondja..., mivel még akkor sem mondta, amikor tavaly lezárultak az igazolások. Itt a felelősség nagy részben néhány játékosé, ill. Rijkaard-é, valamint azért mindenképp az övé, amit elismert, s azért is, mert elengedte Ten Cate-t.Johannes írta:Jövőre jobb csapat lesz? Hány éve mondja ezt?Zozzy 5 írta:A többség majd szépen csöndbe lesz, ha végigviszik az igazolásokat és jövőre egy jobb csapatot láthatnak.LG írta: DEHa Laportának van önbecsülése, azok után, h a többség nem támogatja, azok után, h fuerázták, illene bedobnia a törülközőt
Igen, de ha nem vállnak be az igazolások, és következő szezonban is olyan lesz a Barca mint idénZozzy 5 írta:A többség majd szépen csöndbe lesz, ha végigviszik az igazolásokat és jövőre egy jobb csapatot láthatnak.LG írta: DEHa Laportának van önbecsülése, azok után, h a többség nem támogatja, azok után, h fuerázták, illene bedobnia a törülközőt
Talán nem kell már sokat várni gyep-Oleguer-Johannes végső eltávolítására.Perrero írta:johannes Huzz már innen a vérbe! Olvasd le légyszi a 7 órás tapolcai gyors alvázszámát, köszi
Azért Zoli!Zozzy 5 írta:A többség majd szépen csöndbe lesz, ha végigviszik az igazolásokat és jövőre egy jobb csapatot láthatnak.LG írta: DEHa Laportának van önbecsülése, azok után, h a többség nem támogatja, azok után, h fuerázták, illene bedobnia a törülközőt
Jövőre jobb csapat lesz? Hány éve mondja ezt?Zozzy 5 írta:A többség majd szépen csöndbe lesz, ha végigviszik az igazolásokat és jövőre egy jobb csapatot láthatnak.LG írta: DEHa Laportának van önbecsülése, azok után, h a többség nem támogatja, azok után, h fuerázták, illene bedobnia a törülközőt
Örülni? Nem örülök én semminektorrestoni írta:Bocs az offért, de...: ez a véleményed, értem én, szeretem a szarkazmust is, de ha így van, akkor minek örülsz?Johannes írta:Asszem kijelenthető, hogy Laporta marad és tovább folytatódik a sikersorozat. Igazoljunk még vagy 3-4 védőt, és idén sem nyerünk semmit.
A többség majd szépen csöndbe lesz, ha végigviszik az igazolásokat és jövőre egy jobb csapatot láthatnak.LG írta: DEHa Laportának van önbecsülése, azok után, h a többség nem támogatja, azok után, h fuerázták, illene bedobnia a törülközőt
Bocs az offért, de...: ez a véleményed, értem én, szeretem a szarkazmust is, de ha így van, akkor minek örülsz?Johannes írta:Asszem kijelenthető, hogy Laporta marad és tovább folytatódik a sikersorozat. Igazoljunk még vagy 3-4 védőt, és idén sem nyerünk semmit.
Nem tudom, h tőlem hallotad-e, de volt egy ilyen cikk, ahol Ingla azt nyilatkozta, h 50-66 százalékos igennél ELGONDOLKODNÁNAK, h hogyan tovább, és LEHET, h önként lemondanának.Varga Tamás írta:Andris!
Megmondom az őszintét, hogy ezt az egyik fórumozótól olvastam először én is. Talán LG - nem biztos, elnézést ha tévedek - írta le 1-2-szer. Tehát, nem hivatalos formában olvastam, hanem itt egyik hsz-ben láttam. Lehet, hogy hülyeség, és nem fedi a valóságot, elképzelhetőnek tartom.