Gyönyörű lett a mezünk!!!!!!
Most akkor mégis kint lesz a támogató a mezen,betandwin....

Mostmár lehet hogy nincs szükségünk Costinhára,mert ő vkp.-s,nekünk meg van jópár,csak sérültek szegények!Lujo írta:Én nem repesek érte (Costinháért) különösebben, bár Maniche nagyon jó játékos, csak hát piszok drága.
Azért ott még nem járunk hogy eladjukEnrique írta:Akármilyen rossz formában is legyen vki attól még nem kell temetni, pláne ELADNI?!Zsolti írta:Most nem azér,de néha már-már nekem is megfordul a fejemben.lehet,hogy hülye vagyok..Enrique írta: Óó, még csak most veszed észre? Már régóta el akarja adni a cselszkinek..![]()
Akármilyen rossz formában is legyen vki attól még nem kell temetni, pláne ELADNI?!Zsolti írta:Most nem azér,de néha már-már nekem is megfordul a fejemben.lehet,hogy hülye vagyok..Enrique írta:Óó, még csak most veszed észre? Már régóta el akarja adni a cselszkinek..Rapika írta: Egyre nagyobb hülyeségek tűnnek fel a fórumban!
Most nem azér,de néha már-már nekem is megfordul a fejemben.lehet,hogy hülye vagyok..Enrique írta:Óó, még csak most veszed észre? Már régóta el akarja adni a cselszkinek..Rapika írta:Egyre nagyobb hülyeségek tűnnek fel a fórumban!boggabor írta:Ronaldinho valsagban van arrol lehet beszelni sot kell is remelem eladjuk angliaba
Óó, még csak most veszed észre? Már régóta el akarja adni a cselszkinek..Rapika írta:Egyre nagyobb hülyeségek tűnnek fel a fórumban!boggabor írta:Ronaldinho valsagban van arrol lehet beszelni sot kell is remelem eladjuk angliaba
Nem értem mért kell folyamatosan szidni...boggabor írta:Ronaldinho valsagban van arrol lehet beszelni sot kell is remelem eladjuk angliabaEszter21 írta:A válság az én szótáramban azt jelenti, hogy hosszabb ideig nyeretlen egy csapat és erről most nem beszélhetünk. Biztos nálad más jelentése van a szavaknak...Figo 10 írta:velemenyem szerint a a barca a szezon elején nagy hévvel vetette magát a küzdelembe, nagy volt a bizonyitasi vagy bennuk. ez azonban fokozatosan csökent es most ott tartunk h egyaltalan nem biztos h sokkal erosebb ez a barca mint mindjuka 2002-es....
Bizonyítani akarnak és fognak is!!!
Ronaldinho valsagban van arrol lehet beszelni sot kell is remelem eladjuk angliabaEszter21 írta:A válság az én szótáramban azt jelenti, hogy hosszabb ideig nyeretlen egy csapat és erről most nem beszélhetünk. Biztos nálad más jelentése van a szavaknak...Figo 10 írta:velemenyem szerint a a barca a szezon elején nagy hévvel vetette magát a küzdelembe, nagy volt a bizonyitasi vagy bennuk. ez azonban fokozatosan csökent es most ott tartunk h egyaltalan nem biztos h sokkal erosebb ez a barca mint mindjuka 2002-es....
Csöppnyi kisiklás...Charlie írta:A válság szó elég erős...Ránk most nem jellemző.Figo 10 írta:ön biztos tudja holygem hiszen napról-napra találkozik dinnyóval meg rijkaarddal.Eszter21 írta: A válság az én szótáramban azt jelenti, hogy hosszabb ideig nyeretlen egy csapat és erről most nem beszélhetünk. Biztos nálad más jelentése van a szavaknak...
C.
A válság szó elég erős...Ránk most nem jellemző.Figo 10 írta:ön biztos tudja holygem hiszen napról-napra találkozik dinnyóval meg rijkaarddal.Eszter21 írta:A válság az én szótáramban azt jelenti, hogy hosszabb ideig nyeretlen egy csapat és erről most nem beszélhetünk. Biztos nálad más jelentése van a szavaknak...Figo 10 írta:velemenyem szerint a a barca a szezon elején nagy hévvel vetette magát a küzdelembe, nagy volt a bizonyitasi vagy bennuk. ez azonban fokozatosan csökent es most ott tartunk h egyaltalan nem biztos h sokkal erosebb ez a barca mint mindjuka 2002-es....
ön biztos tudja holygem hiszen napról-napra találkozik dinnyóval meg rijkaarddal.Eszter21 írta:A válság az én szótáramban azt jelenti, hogy hosszabb ideig nyeretlen egy csapat és erről most nem beszélhetünk. Biztos nálad más jelentése van a szavaknak...Figo 10 írta:velemenyem szerint a a barca a szezon elején nagy hévvel vetette magát a küzdelembe, nagy volt a bizonyitasi vagy bennuk. ez azonban fokozatosan csökent es most ott tartunk h egyaltalan nem biztos h sokkal erosebb ez a barca mint mindjuka 2002-es....
A válság az én szótáramban azt jelenti, hogy hosszabb ideig nyeretlen egy csapat és erről most nem beszélhetünk. Biztos nálad más jelentése van a szavaknak...Figo 10 írta:velemenyem szerint a a barca a szezon elején nagy hévvel vetette magát a küzdelembe, nagy volt a bizonyitasi vagy bennuk. ez azonban fokozatosan csökent es most ott tartunk h egyaltalan nem biztos h sokkal erosebb ez a barca mint mindjuka 2002-es....
Akkor náluk teljes csőd van!Charlie írta:Haver!Te miről beszélx?Kikaptunk egyszer és már válság van?Érdekes.Nálatok akkor mi van?Figo 10 írta:sztem a barcánál most morális válság van, és teljesen összeomlottak. azthiszem h, bár nem akarom elkiabálni de nem lesz a barca spanyol bajnok
C.
Haver!Te miről beszélx?Kikaptunk egyszer és már válság van?Érdekes.Nálatok akkor mi van?Figo 10 írta:sztem a barcánál most morális válság van, és teljesen összeomlottak. azthiszem h, bár nem akarom elkiabálni de nem lesz a barca spanyol bajnok