Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azt mondom,hogy otthon semmiképp sem szabad gólt kapni,idegenben viszont egyet be kell kínozni és akkor nem lehet gond.Silvanus írta:Sajnos van mitől!...Szakacs írta:amugy en is nagyon felekMár most pattanásig feszültek az idegeim, ha csak a meccsre gondolok, mi lesz aznap este?!... Jó lenne, ha nem kapnánk gólt hazai pályán az első meccsen, és persze ha lőnénk 1-2-t, de ha már nem kapunk, akkor az is jó! Akkor bármi lehet, csak lőni kell ott!!!!!!!!!!!!!
Sajnos van mitől!...Szakacs írta:amugy en is nagyon felek
A saját hozzászólásodat tudod törölni utólag! Csak ha legközelebb is véletlen kétszer raknál be valamit...Szakacs írta:elnezest hogy 2x vagtam be veletlen volt
Nem ment el!Rapika írta: Mivan má? Elment Figo10,meg a hasonlók
Ez már egy kis döntő!Rapika írta:Ez a hülye nagyon kellett ide,mi?redlions írta:H***e! Már biztos az...Rapika írta: Ha a Barca visszanyeri az őszi formáját eddig a meccseig,akkor az ÉV MECCSE is lehet a találkozó
Nem állok le vitatkozni,van 1 szint ,ami alá nem megyek!![]()
1általán nem biztos!
Gondolkozz már,szted,ha a Barca úgy áll ki a cselzi ellen,ahogy pár meccse játszik(uccsó meccset leszámítva),nem kérdéses,h a cselzi kiver minket a blből!!
Ez a hülye nagyon kellett ide,mi?redlions írta:H***e! Már biztos az...Rapika írta:Ha a Barca visszanyeri az őszi formáját eddig a meccseig,akkor az ÉV MECCSE is lehet a találkozóBarcaforever írta:Hát aki ezt +tudja jósolni h mi lex az Isten.Háááááát Barca szurkoló vok, de a Chelsea naoon magabiztos.De +lehet őket verni.
H***e! Már biztos az...Rapika írta:Ha a Barca visszanyeri az őszi formáját eddig a meccseig,akkor az ÉV MECCSE is lehet a találkozóBarcaforever írta:Hát aki ezt +tudja jósolni h mi lex az Isten.Háááááát Barca szurkoló vok, de a Chelsea naoon magabiztos.De +lehet őket verni.
Ha a Barca visszanyeri az őszi formáját eddig a meccseig,akkor az ÉV MECCSE is lehet a találkozóBarcaforever írta:Hát aki ezt +tudja jósolni h mi lex az Isten.Háááááát Barca szurkoló vok, de a Chelsea naoon magabiztos.De +lehet őket verni.
Ja! Te a kulso alapján ítéled meg at embereket..Charlie írta:Tök szimpatikus feje van szerintem!
C.
Ja én se értem, h gazdagodhatott meg a szociba..Rapika írta:Ja!Zsolti írta:Le kellene csukni.LG írta: A bozsi cigányná!
Rohadt ***** tolvaj!
Le kellene csukni.LG írta:A bozsi cigányná!Zsolti írta:Sajnos pedig tuti,hogy énis olyat vennék.Pilfer írta: azt olvastam, h percenként 1,5 millió forintnak megfelelő összeget keres![]()
A rohadt!
![]()
![]()
ilyen "pénztárcát" nem lehet kapni![]()
A bozsi cigányná!Zsolti írta:Sajnos pedig tuti,hogy énis olyat vennék.Pilfer írta:azt olvastam, h percenként 1,5 millió forintnak megfelelő összeget keresZsolti írta:Ebben nnem igazán lehet velük versenyezni.Abramovicsnak feneketlen pénztárcája van.Kíváncsi vagyok hol lehet ilyet kapni...![]()
A rohadt!
![]()
![]()
ilyen "pénztárcát" nem lehet kapni![]()