Azért volt jó néhány, aminél felszisszentem.. Keane még mindig top 5-ben van, de csodálkoztam, h több mint 5 percet kellett várni Materazzira. Utána viszont nem csalódtam benne..Los Banditos írta:Nem mindig szép játék a foci...
Nagyon nagyThierry Henry írta:http://uk.youtube.com/watch?v=NLU7VuzYX ... ed&search=
borsózik a hátam!![]()
ez volt a második gól a BL döntőben, Arsenal ellen. fúú, borsós lett a hátam a videótól!
ja és ilyenkor volt hogy lampard kiengyenlitett a 90-dik percben és odabLos Banditos írta:Eto'o az, aki nem tudná.![]()
Nálam is 14el. Kb. annyi, h gondolom mostanra fent van madridistán is és beindultak.Mihu írta:Az jó....mert most nálam 16-al meg a ló![]()
Akkor ha az egész évet nézzük akkor az Argentin vs Szerbia meccsen lőtt elképesztő összjáték után született argentin gól a legszebb....jó mjuk most konkrétan csak a spanyol bajnokságról van szó de akkor is elfogultság nélkül szerintem ez szebb mint RVN-é...mellel átvette és háttal a kapunak úgy hogy le sem esett a labda....maga a megoldás már káprázatos....el fuero írta:Vitathatatlanul szép Ronie gólja, deRvn-é se csúnya. Az egész akció az ő levételével kezdődik és megy tovább egy érintős játékkkal+sarkazások és egy gyönyörű beadás után egy mégszebb kapáslövés.
De én Roniéra szavaztam