Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én nme élek- halok a brazilokért most sem és a franciákat sem bírom....Marci írta:Ha Giuly kint lenne kevésbé utálnátok a franciákat?
Ronaldinho nélkül is (mármint ha nem lenne barcás) is mindenki élne-halna a brazilokért?
én nem szeretném a franciákat, pláne hogy nem birom giulyt sem igazán, tény hogy rúgott idén pár fontos gólt, de akkor sem valami jóMarci írta:Ha Giuly kint lenne kevésbé utálnátok a franciákat?
Ronaldinho nélkül is (mármint ha nem lenne barcás) is mindenki élne-halna a brazilokért?
Áh én akkor is utálnám őket mióta 98-ban megverték a brazilokat nálam ez azóta tart és akkor egyben válasz a második kérdésre én a 98-as VB-n szerettem meg a barazilokat és akkor Ronaldinho még nem nagyon volt és én nélküle is szeretném őket na meg azért még 2002-ben sem volt akkora sztár a "potyagólja" na meg "a még sárgalapot sem érő de azért állítsuk ki" belépője után kezdték észrevenniMarci írta:Ha Giuly kint lenne kevésbé utálnátok a franciákat?
én sem szeretem a németeket, de Lahm nagyon technikásnak tűnik, mondjuk a vb előtt nem is láttam őt soha.fcjoc írta:De télleg.. minek ide?? Vki már írta előttem hogy mien kis kicsikeTibi1982 írta:nem kell nekünk német játékos!
minek?
Lehet csak itt csillog30 kg-jával télleg nem erősödne a védelmünk
De télleg.. minek ide?? Vki már írta előttem hogy mien kis kicsikeTibi1982 írta:nem kell nekünk német játékos!
minek?
Lehet csak itt csillog
egyszerűen csak furcsa, hogy szereted puyolt, meg a többieket a barcában, és azt irod, hogy sajnos nyertek, mert ha mondjuk a németek ellen játszanának (akiket én ki nem állhatokLG írta:Miért lenne már baj az, ha 1 Barcás nem szereti a spanyolokatA válogatottak kozul mindig is a németeket szerettem, és van még 1-2 szimpatikusabb csapat, foleg az afrikaiak.-oket nagyon bírom. Ezért ha 1 afrikai csapat nem a németekkel játxik, mindig nekik szurkolok.
Nem kell a spanyolokkal szimpatizálni, mindössze arról van szó, hogy pl. Puyolnak szurklosz a Barcában, míg a spanyol válogatottban nem. Nekem ez kicsit furcsa. Én pl. soha ne szurkolnék a katalánok játékosai ellen, sem a Barca ellen (micsoda szentségtörés), sem pedig a spanyol válogatott ellen. A szavaidból pedig ezt vettem ki.LG írta:Miért lenne már baj az, ha 1 Barcás nem szereti a spanyolokatA válogatottak kozul mindig is a németeket szerettem, és van még 1-2 szimpatikusabb csapat, foleg az afrikaiak.-oket nagyon bírom. Ezért ha 1 afrikai csapat nem a németekkel játxik, mindig nekik szurkolok.
sztem jók a spanyolok! fiatal csapat és egyenlőre jobb, mint a címvédő brazil csapat. attól az egytől tartok csak, hogy ez a jó formában lévő spanyol csapatnak ez a 100%, míg a brazilok kb. 60%-on égnek... márpedig ők a kiesésesben tuti összekapják magukat... emlékezzetek a konföderációs kupára. langyosan kezdtek, aztán a végén oktattak!!!LG írta:én elaludtam a meccsett, kb. 60-65-ik percig néztem, és igen orultem h ******* a spanyolok, hát mog sajna nézem h megint nyertekIgen, valoszínu bejutnak a 8ba is, ott viszont szétkapják oket, ez a csapat nem tudja felvenni 1 nagycsapattal a versenyt
Lujo írta:Tisztában vagyok vele. Bár ez meglehetősen fura dolog, hisz teljes önrendelkezésük van, saját önkormányzattal, stb. Ez pedig már majdnem egy független államot jelent. A fociban pedig ez egyik félnek sem tenne jót.
Tisztában vagyok vele. Bár ez meglehetősen fura dolog, hisz teljes önrendelkezésük van, saját önkormányzattal, stb. Ez pedig már majdnem egy független államot jelent. A fociban pedig ez egyik félnek sem tenne jót.Badi írta:a legtöbb katalán így áll hozzá:
Badi: Miért volt erős? Katalónia Spanyolország egyik tartománya. Ott nem teljesen olyanok a viszonyok, mint Erdélyben. Nem hiszem, hogy a katalánokat elnyomnák. Tudom a nemzeti büszkeség rendkívül erős. Viszont mivel a katalán labdarúgók szerepelnek a spanyol válogatottban, ezért Spanyolország sikere Katalóniáé is. Ugyanúgy mint Andalúziáé (Joaquín, Juaníito), vagy Valencia tartományé (Senna, Marchena).Badi írta:ez erős voltLujo írta:Hisz Spanyolország sikere Katalónia sikere is lenne.![]()
amúgy egyetértek