Leo Messi #2
- Andris
- Adminisztrátor
Hát elvileg benne van a szerződésben, h minden nagy sztárnak ott kell lennie. Szerintem ez a dolog a Dániai túrára vonatkozott, de már nem emlékszem, utánnanézek.Bodi írta:Én is úgy tudom,hogy nem kell mennie az ázsiai túrára.
A Nou Campban végez majd személyre szabott edzéstervet,hogy formába lendülhessen.
Szerk:
Ti tudtátok jól.eurobarca írta:Milito a továbbiakban a vakációját tölti majd, az első barcelonai edzésére akkor kerülhet sor, mikor Leo Messié is, azaz augusztus 7-én. Ennek megfelelően ő is kihagyhatja a csapat ázsiai túráját, s egyéni alapozáson vehet részt honfitársával együtt.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én úgy tom nem kapott felmentést meg mintha lenne v.mi olyasmi hogy ha nem hátráltat senkit sérülés a legerősebb kerettel kell érkezni.varga tamás írta:Tudomásom szerint Leo felmentést kapott az ázsiai túrán való részvételtől, hogy Barcelonában készüljön fel a következő szezonra. És Rafa sem megy, ha jól tudom. Sok lenne Leonak az utazás, az időeltolódásból fakadó fáradtság. De, javítsatok ki, ha tévednék.Slither írta:Elvileg az ázsiai túrán ott lesz.
De lehet neked van igazad de akkor elvileg Gaby Militoval is ugyanez a helyzet mint Rafaval és Leoval
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Tudomásom szerint Leo felmentést kapott az ázsiai túrán való részvételtől, hogy Barcelonában készüljön fel a következő szezonra. És Rafa sem megy, ha jól tudom. Sok lenne Leonak az utazás, az időeltolódásból fakadó fáradtság. De, javítsatok ki, ha tévednék.Slither írta:Elvileg az ázsiai túrán ott lesz.
- igeorgy
- Jugador del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=bccy6VKj ... ed&search= csak annyi, h remélem h örökre nálunk marad!
- noname
- Llegenda del Barça
egy jó kis vid MEssiről
A cikk ne zavarjon senkit, annyi h Moratti álma h Messi nála játsszon, de az csak álom marad.

A Fifa egy szégyen
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
A kis 6 éves varázslótanonc!Leo ,,Potter" Messi....no comment!
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... vesen.html
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... vesen.html
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Remélem islionelmessi19 írta:Azért tudjátok, hogy csöppet szerényebben nyilatkozik... csak a szamszungsport szeret szabadon fogalmazni.

Amugy nem lex könnyü, mert nagy a nyomás a csapaton, mindenki rengeteget vár tőlük
Viszont vmi nagyon zavara:
Volt egy szavazás, h melyik minden idők legerőssebb Barcája...és ez győzőtt...ami még 1 meccset sem játxott...
Azért meg kéne várni, h valoban lex-e vmi.
Lehet h erősebb ez a keret, mint a Dream Teamé, de az akkori és a mostani EDZŐnj Ég és Föld
Példának felhoznám a galaktikus madridot, amelyben ott volt: Raul, Figo, Beckham, Ronaldo, Zidane...és még is rakás [auto_cenzúra] volt az egész
ezért szeretem mert alázatos és szerény(ja és elég jol tolja a zsugát)lionelmessi19 írta:Azért tudjátok, hogy csöppet szerényebben nyilatkozik... csak a szamszungsport szeret szabadon fogalmazni.

- Andris
- Adminisztrátor
Azért tudjátok, hogy csöppet szerényebben nyilatkozik... csak a szamszungsport szeret szabadon fogalmazni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Ez volt a cél a mult évben is és lám...de változott pár dolog és szerintem most télleg megnyerünk mindent!KaTo írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=25234
Messi szerint idén mindent megnyerjetünk és nagyon örül millitonak
CSak el ne száljon
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=25234
CSak el ne száljon
CSak el ne száljon

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
zolinho15 írta:oké! És még mi van benne ami érdekes, Ja meg a Ks-ben van valami?Evilgrim írta:Mostani SztárSportban Messi poszter van!Vegyétek meg!
Nincs semmi érdekes,csak mondtam hátha valakit érdekel!

- zolinho15
- Jugador del Barça
oké! És még mi van benne ami érdekes, Ja meg a Ks-ben van valami?Evilgrim írta:Mostani SztárSportban Messi poszter van!Vegyétek meg!
Viva Barca and Viva Espana. Més que un club!
Lionel Messi is the best young player in the world!
Lionel Messi is the best young player in the world!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Döntőben ő sem tudott sokat hozzátenni
Nem hittem volna,h így leereszt Ő,és a csapata egyszerre....pedig nem árt a nyomáshoz hozzászoknia (szntem itt már megtette) mert elég magas elvárások elé néz a Barcával idén IS....
GO MESSI!

GO MESSI!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagyon nagy volt a gólja és amúgy is az Albiceleste egyik legjobbja volt. Ha az idei szezonban is így folytaja...

in to exile
- noname
- Llegenda del Barça
A skysportson van egy szavazás(bal oldal,lent) a Copa legszebb góljáról: http://home.skysports.com/football/
Messi Mexikó elleni gólja toronymagasan vezet.
Messi Mexikó elleni gólja toronymagasan vezet.

A Fifa egy szégyen
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Egyértelmü hogy aguero a legjobb a mezőnyben méghozzá toronymagasan.noname írta:Nincs olyan messze a spanyol gyerektől.Szavazzuk h érje utol.1) Adrian Lopez (ESP)
24.34%
2) Gio Dos Santos (MEX)
21.45%
3) Freddy Adu (USA)
17.95%
4) Sergio Aguero (ARG)
9.78%
5) Arturo Vidal (CHI)
9.60%
6) Other
6.02%
7) Ezekiel Bala (NGA)
5.17%
8 ) Tsukasa Umesaki (JPN)
1.59%
9) Carlos Vela (MEX)
1.56%
10) Ousmane Jallow (GAM)
1.37%
11) Clifford Mulenga (ZAM)
1.12%Nem kis dolog lenne, ha a Copán Messi lesz a legjobb és a VB Giovanni.