Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát elvileg benne van a szerződésben, h minden nagy sztárnak ott kell lennie. Szerintem ez a dolog a Dániai túrára vonatkozott, de már nem emlékszem, utánnanézek.Bodi írta:Én is úgy tudom,hogy nem kell mennie az ázsiai túrára.
A Nou Campban végez majd személyre szabott edzéstervet,hogy formába lendülhessen.
Ti tudtátok jól.eurobarca írta:Milito a továbbiakban a vakációját tölti majd, az első barcelonai edzésére akkor kerülhet sor, mikor Leo Messié is, azaz augusztus 7-én. Ennek megfelelően ő is kihagyhatja a csapat ázsiai túráját, s egyéni alapozáson vehet részt honfitársával együtt.
Én úgy tom nem kapott felmentést meg mintha lenne v.mi olyasmi hogy ha nem hátráltat senkit sérülés a legerősebb kerettel kell érkezni.varga tamás írta:Tudomásom szerint Leo felmentést kapott az ázsiai túrán való részvételtől, hogy Barcelonában készüljön fel a következő szezonra. És Rafa sem megy, ha jól tudom. Sok lenne Leonak az utazás, az időeltolódásból fakadó fáradtság. De, javítsatok ki, ha tévednék.Slither írta:Elvileg az ázsiai túrán ott lesz.
Tudomásom szerint Leo felmentést kapott az ázsiai túrán való részvételtől, hogy Barcelonában készüljön fel a következő szezonra. És Rafa sem megy, ha jól tudom. Sok lenne Leonak az utazás, az időeltolódásból fakadó fáradtság. De, javítsatok ki, ha tévednék.Slither írta:Elvileg az ázsiai túrán ott lesz.
Remélem islionelmessi19 írta:Azért tudjátok, hogy csöppet szerényebben nyilatkozik... csak a szamszungsport szeret szabadon fogalmazni.
ezért szeretem mert alázatos és szerény(ja és elég jol tolja a zsugát)lionelmessi19 írta:Azért tudjátok, hogy csöppet szerényebben nyilatkozik... csak a szamszungsport szeret szabadon fogalmazni.
Ez volt a cél a mult évben is és lám...de változott pár dolog és szerintem most télleg megnyerünk mindent!KaTo írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=25234
Messi szerint idén mindent megnyerjetünk és nagyon örül millitonak
CSak el ne száljon
zolinho15 írta:oké! És még mi van benne ami érdekes, Ja meg a Ks-ben van valami?Evilgrim írta:Mostani SztárSportban Messi poszter van!Vegyétek meg!
oké! És még mi van benne ami érdekes, Ja meg a Ks-ben van valami?Evilgrim írta:Mostani SztárSportban Messi poszter van!Vegyétek meg!
Egyértelmü hogy aguero a legjobb a mezőnyben méghozzá toronymagasan.noname írta:Nincs olyan messze a spanyol gyerektől.Szavazzuk h érje utol.1) Adrian Lopez (ESP)
24.34%
2) Gio Dos Santos (MEX)
21.45%
3) Freddy Adu (USA)
17.95%
4) Sergio Aguero (ARG)
9.78%
5) Arturo Vidal (CHI)
9.60%
6) Other
6.02%
7) Ezekiel Bala (NGA)
5.17%
8 ) Tsukasa Umesaki (JPN)
1.59%
9) Carlos Vela (MEX)
1.56%
10) Ousmane Jallow (GAM)
1.37%
11) Clifford Mulenga (ZAM)
1.12%Nem kis dolog lenne, ha a Copán Messi lesz a legjobb és a VB Giovanni.