Varga Tamás írta:Nos, hölgyeim és uraim!
Ez a vég kezdete! Armageddon! A vezetőség teljes fejetlensége, teljes dilettantizmusa és hozzá nem értése! Ennél már nem nagyon van lejjebb. Kb. másfél éve komplett hülyének vagyunk nézve! Laporta, az összes vezető és Frank is elmehet zabot hegyezni. És, ha mindez igaz, márpedig nagyon úgy tűnik, akkor mélységesen szomorú és letaglózott vagyok. Mindegyikük szedje a sátorfáját, és tűnjön el a jó francba. Ha én a munkahelyemen nem megfelelő állapotban jelennék meg, úgy kirúgnának, hogy a lábam nem érné a földet. Itt pedig egyesek inkább szórakozni, éjszakázni járnak, mintsem elvégezzék a dolgukat.
Szégyent hoztak a Barcelona családjára, nincs helyük a családtagok sorában. Mehetnek! Méltatlanná váltak a kék-gránátvörös mez viselésére, és pár százezer emberben egy világot romboltak le. Szégyellhetik magukat, mind! Mérhetetlenül mérges és ideges lettem!
R10, Deco, Laporta és Frankie mehetnek, Isten hírével! Az érintett játékosok azért, mert semmibe vették a munkájukat, amivel több ezer embert megsértettek. A vezetők meg azért, mert ehhez asszisztáltak!
Pusztuljon a férgese!
Ha, mindez igaz, akkor a szavaim is igazak. És tartom őket!
jaj, de nagy szakértő vagy most már.
inkább erre reagálnál te igazmondó:
"én sem akarom a mellem verni, hogy én írtam le először ide is, meg máshova is, hogy ronaldinhot többé nem látjuk barca-mezben, viszont azt elvárnám, hogy akik a "sérülésnél" a mellüket verték, hogy hogy merünk vádaskodni, meg hogy nem is igazi barca szurkoló az ilyen, az legalább egy bocsot eresszen el."
meg erre:
"kíváncsi vagyok varga tamás hol kujtorog, aki szerint nem barca szurkoló az, aki azt merészelte mondani, hogy ez a sok sérülés-duma csak kamu.."