Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát ez tény, csak nem szabad angol csapathoz menni! és hogy miért? mert úgy fog járni mint Gera, Halmosi (főleg utóbbi)... Emlékszem még, Lokiba az egyik leggyorsabb volt Dombi mellett, elment angolokhoz, megpakolták pár kiló izommal, erre szegény srác, már fordulni se tud, csak kanyarodik... nézi fáj, hogy milyen lassú lettsocio66 írta:Szerintem ez nem igaz,ne legyünk már ennyire pesszimisták.noname írta:Balázs ügyes, de erősen kétlem h többre viheti mint egy spanyol vagy olasz középcsapat.
Balázs 22 évesen ott tart,ahol tartania kell ilyen korban egy klasszis játékosnak.
Ha így folytatja,nagy játékos lehet belőle.
Zoltán Gera is hasonlóan indult, mint a Balázs csak Angilában. Szó volt róla ide meg ide igazol, aztán a Fulham lett belőle.noname írta:Azért sztem Pedrot és Dzsudzsákot ne említsük egy lapon. Pedro a világ legjobb csapatában meccseket dönt el(a Depor ellen is ha ő nincs, nincs MEssi 2. gólja), míg Balázs a mélypontját élő holland bajnokságban egy élcsapat vezéregyénisége. Nemmellesleg nemrég egy Alves nevű csatár is 30 gólokat lőtt a Herenveenben, aztán egy angol középcsapatban is alig volt jó padmelegítőnek, de a csodálatos Huntelaar se tudott mit kezdeni magával...
Én nem hasonlítanám össze a kettőt. Majd ha Dzsudzsák a spanyol bajnokság egy középcsapatának a vezéregyénisége, akkor már helyénvaló az összehasonlítás. Amúgy az h a Real meg akarja venni hatalmas kacsa. A psv-nek is az éri meg ha hasonló hírekkel sztároltatják a játékosaikat, így nagyobb pénzt kapnak majd értük. A holland bajnokságban jelenleg egy igazán kiemelkedő csatár csak, az Suarez. Balázs ügyes, de erősen kétlem h többre viheti mint egy spanyol vagy olasz középcsapat.
Szerintem ez nem igaz,ne legyünk már ennyire pesszimisták.noname írta:Balázs ügyes, de erősen kétlem h többre viheti mint egy spanyol vagy olasz középcsapat.
szvsz ő lenne a következő Faubert. ne menjen inkább abba a játékostemetőbe jobban járVaratrix írta:Egy biztos.
Nem vallana a Realra, ha Balut leigazolnák.
Nincs aranylabdája, és nem nem meghatározó tagja egy európai élklubnak.
Még a végén bejön nekik.
köszi az összehasonlítástozsimiki írta:először is köszimaister6000cm3 írta:...., de szerencsére jóval többen tudunk objektívek maradni
)
amit Firpo írt,az is igaz, ezek az összehasonlítások így neccesek, de azért az enyém:
Balázs összességében szerintem jobb, ami a mezőny munkát illeti, tutira, gólokat is szerez, viszont Pedro góljainak eddig nagyobb súlya volt, köszönhetően a sorozatok közti különbségeknek.
Balázs a játékot jobban tudja szervezni, Pedro viszont a kapu előtt legalább annyira határozott, szóval nagy különbség nincs kettejük között,de akkor derülne ki,ha egy ligában játszanának.
először is köszimaister6000cm3 írta:Most egy teljesen semleges összehasonlítást szeretnék kérni, lehetőleg nem pelyhest*kű fórumozóktól, mégpedig Dzsudzsák, és Pedro összehasonlítását. Leginkább a következők véleményéra vagyok kíváncsi: miihii, ozsimiki, rivaldo11, Krojf... Mert tudom hogy ők objektívak tudnak maradni
Persze hogy írhatsz.CFirpo3 írta:Remélem én is írhatok véleményt.maister6000cm3 írta:Most egy teljesen semleges összehasonlítást szeretnék kérni, lehetőleg nem pelyhest*kű fórumozóktól, mégpedig Dzsudzsák, és Pedro összehasonlítását. Leginkább a következők véleményéra vagyok kíváncsi: miihii, ozsimiki, rivaldo11, Krojf... Mert tudom hogy ők objektívak tudnak maradni![]()
Szóval, szerintem nem érdemes összehasoníltani őket, mert az egyik egy gyengébb bajnokságban tett le többet az asztalra, a másik pedig egy sokkal erősebb bajnokságban játszik, és még nem bizonyított eleget (mivel még csak fél éve van ezen a szinten).
Remélem én is írhatok véleményt.maister6000cm3 írta:Most egy teljesen semleges összehasonlítást szeretnék kérni, lehetőleg nem pelyhest*kű fórumozóktól, mégpedig Dzsudzsák, és Pedro összehasonlítását. Leginkább a következők véleményéra vagyok kíváncsi: miihii, ozsimiki, rivaldo11, Krojf... Mert tudom hogy ők objektívak tudnak maradni
Ha jönne egy hír,h mi is élénken érdeklődünk Cesc iránt,meg h mennyit adnánk érte még inkább elkezdődne itt is a "jövőbelátás".Hol ezzel a gond?Így is sokan emlegetik folyamatosan,annak ellenére,h mostanában Piqué bohóckodásán kívül szóba sem került.S.Agüero írta:Most a madridistán volt egy hír h perez érdeklődik fabregas iránt és 50 misit ki adna érte. Egyből minden madridista írta h ha fabregas jönne mi lenne meg minden. Ezek annyira szánalmasak tisztelet a kivételnek. Ha ez megtörténik Perez megvásárolja a világsztárokat és a Madrid sosem fog összeszokni. De ez az én véleményem lehet cikizni
Szerintem is nálatok fog kikötni, de az árát fel kell tolni amennyire lehet!Azt pedig biztosra veszem, hogy Fabregast nem fogja soha leigazolni a RM.
mourinho kezei alattColos írta:Hol is van ő most?bali 15 írta:Quaresma nagyon jól nyomta a hétvégén.
Már azt hittem örökre leveszett.![]()
Nem szarkeverésből, de ez is sejtet számomra valamit...El fanático írta:Alejandro Domínguez a Rubin Kazany argentin csatára lett az év játékosa Oroszországban.
Mivel a szerződése idén jár le, így vagy hosszabbítani fog és marad a Kazany-nál vagy elszerződik a Valenciához, ugyanis a spanyol klub érdeklődik iránta, bár ajánlatot még nem tettek...
Hát persze, poénnak lett szánva. Ahogy ti kezelitek a balerinát, kötve hiszem, hogy poénnak lett volna szánva.ferninho írta:milyen ömlengésről beszélsz már megint... annyi baromságod van hogy az nem igaz... leírod hiányosan az infokat, azt úgy tűnik mintha ilyen full hülye lenne az egész madridista.... azért ne ferdítsél már ennyire....Rivaldo11 írta:Nem tudom megállni: Odaát a madridistán azért megint van egy kis ömlengés Cr-t illetően. "4-6 játékosunk figyelmét köti le, meg hasonló szövegek. Van, aki az aláírásába is betett egy olyan szöveget, hogy milyen félelmetes az, amikor Cr vezeti a labdát Marquezre, aki mögött csak egy Valdes van.
Na most, ehhez képest egyetlen egy dolog van az életben, amiben ugyanúgy állok, mint CR.
Egyikünk sem lőtt gólt még a Barcának.![]()
a 4-6 ember egy videónál volt ami CR-ről szólt az El Clásicon és volt ott egy pillanat amit kiemelt a fórumozó hogy lekötötte 4-6 barcás figyelmét ami teljesen helytálló....de te ezt úgy állítod be mint ha vmi orbitális nagy hülyeség lenne.... utána lehet nézni nyugodtan...
a márquezes szösszenet meg már van vagy 2 hónapos.... csak valaki kirakta aláírásnak.... de ezen is ennyit lovagolnide ezt is tök hülyén írtad le.... ezért is nem lehet megérteni hogy tök poénnak lett szánva....
de így jobban hangzik ugye???