Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aha, ilyet, hogy lehet sértés nélkül írni??? Mi, akik minden áron ellenezzük, hogy mezszponzor legyen, mi nem vagyunk igazi Barca drukkerek??? Na ez a röhej! A Barcát nem a címei és nem a trófeái tették ,,Més que un club"-bá, hanem az olyan dolgai, amelyek messze túlmutatnak a focin (tudod: a katalán identitás jelképe). Ha a trófeák számítanak Neked, akkor olvasd a madridista barátok ,,Hány Bl címetek van?" és egyéb böfögéseit, és döbbenj rá valamire, mert akkor viszont tényleg nekik van igazuk. Van, mit nem lehet pénzért megkapni. Ezért nem lesz a Real Madrid sohasem a világ legjobb, legnagyobb (és a többi leg sem) klubja, és a többi sem. Ma két olyan futball csapat van (mondjuk, hogy a nagy ligákban, a kisebbekben nem vagyok otthon), amely túlmutat az üzletiességen: a Bilbao és a Barca. És ha azért kell szurkolnom, hogy bent maradjunk, hát akkor azért szurkolok, de fanatikusan, viszont egy szimpla futball klub miatt akkor se fakadnék sírva, ha 6 kupás idényt produkálna, hősiesen vívva, és minden hollywoodi [auto_cenzúra] filmben látható dráma közepette...albicelesteX írta:Minden sértés meg személyeskedés nélkül aki ilyet mond az vagy nem okos vagy nem is igazán Barca drukker.jelwaz írta:INKÁBB A MÁSODOSZTÁLY, MINT A MEZSZPONZOR!
Off:Szerintem sem olyan nagy dolog. Szinte az összes csapatnak van mezszponzora és semmi nem változik. Sőt a mez néha úgy néz ki jól.albicelesteX írta:Miért fájna ez neked/nektek ennyire???Ne haragudj,de ilyet írni....röhej.Inkább a Segunda mint pl. 6 betű ugyan már.Kapjatok már a fejetekhez és ne írjatok ekkora baromságokat.Minden sértés meg személyeskedés nélkül aki ilyet mond az vagy nem okos vagy nem is igazán Barca drukker.jelwaz írta:INKÁBB A MÁSODOSZTÁLY, MINT A MEZSZPONZOR!
Miért fájna ez neked/nektek ennyire???Ne haragudj,de ilyet írni....röhej.Inkább a Segunda mint pl. 6 betű ugyan már.Kapjatok már a fejetekhez és ne írjatok ekkora baromságokat.Minden sértés meg személyeskedés nélkül aki ilyet mond az vagy nem okos vagy nem is igazán Barca drukker.jelwaz írta:INKÁBB A MÁSODOSZTÁLY, MINT A MEZSZPONZOR!
Egyetértek!madmushroom írta:Nekem a hagyomány többet jelent. Inkább adjunk el játékos minthogy a hagyományainkat megtörjük. Én ezt így gondolom.
Belegondolsz, ez egy szép gesztus, nem tudok róla, hogy más klubnál létezik ilyen kezdeményezés. Ugyanakkor, azért ez egy elég nagy anyagi kimaradás, többi klubhoz képest. Szóval amíg nem szorul rá a klub arra hogy nélkülönözni tudja a mezszponzortól származó bevételt, addig egyértelmű maradhat/és maradjon az Unicef, de ha nagy gáz van, akkor egyértelmű, hogy minden forrást meg kel majd ragadni. Ahogy előttem írták, ez a hitel figyelmeztető jel is lehet akár.madmushroom írta:Nekem a hagyomány többet jelent. Inkább adjunk el játékos minthogy a hagyományainkat megtörjük. Én ezt így gondolom.
Arról nem is beszélve, h az összes segélyszállítmányt a helyi hadurak vágják zsebre (Black Hawk Down nyitójelenete megvan ugye)LG írta: Hát, figyelj! Akartak már gabonát is ültetni vmelyik afrikai országban, de ezek megzabálták a vetőmagot, lehet, h az óvszerből is rágógumi lenne
Hát, figyelj! Akartak már gabonát is ültetni vmelyik afrikai országban, de ezek megzabálták a vetőmagot, lehet, h az óvszerből is rágógumi lennemenczel írta:Remek ez a jótékonykodás, csak éppen észrevehetnék, hogy a probléma forrását nem szüntetik meg. A világ összes pénzét át lehet pumpálni a csoró 3adik világba, de mi lenne ha gyógyszerek helyett(mellett) óvszert osztanának. Akkor talán 20 év mulva nem kellene ugyanennyi pénzt csak hatványozottan küldeni ugyanoda.Fecooo írta:nah ezt már szeretem, végre vmi, ami egyértelműen pozitív újítás! ez a jótékonykodás kimondottan szimpatikus!
Bár ez nem kifejezetten kötődik a mostani jótékonykodáshoz, de attól még igaz.
Remek ez a jótékonykodás, csak éppen észrevehetnék, hogy a probléma forrását nem szüntetik meg. A világ összes pénzét át lehet pumpálni a csoró 3adik világba, de mi lenne ha gyógyszerek helyett(mellett) óvszert osztanának. Akkor talán 20 év mulva nem kellene ugyanennyi pénzt csak hatványozottan küldeni ugyanoda.Fecooo írta:nah ezt már szeretem, végre vmi, ami egyértelműen pozitív újítás! ez a jótékonykodás kimondottan szimpatikus!
Úgy gondolom hogy kötelező, mivel a szerződésbe belefoglalták ezt is, és a szerződést ugye nem lehet megszegni. De ha a játékos/edző szabadon dönthet az 1 % sorsásól akkor sem hiszem hogy Pep vagy Adriano ne jótékonykodna!Lionel85 írta:Kötelező jótékonykodni, vagy a játékos szabadon döntheti el, hogy mit csinál azzal a "töredék" pénzzel?
Én úgy gondolom, hogy minden döntést nem is kell megindokolni, például az igazolások ügyében. Az edző eldönti, hiszen ez a dolga. Pont.LG írta:Nekem csak az nem tetszik, h ezekből az ügyekből mi szurkolók semmit sem látunk. Csak találgatni tudunk. Találgattuk az Etoo-Ibra cserét, találgattuk Yaya mellőzését, és eladását, találgattunk Csiga érkezését, és 10 milliós veszteséggel járó hirtelen eladását, és most találgatjuk a kölcsön okát is. 1ik esetben sem érkezett "föntről" egy egyenes válasz. Legalább Rosseltől megérdemelnének a pártolók egy korrekt magyarázatot, ha már ilyen komolyan támogatták a választásokon.
Nekem itt ez nem tetszik. Laporta, míg elnök volt, folyton hangoztatta, hogy a leggazdagabb klub a Barcelona, nincsenek anyagi nehézségek, minden szép s jó. Erre jön Rossel és feje tetejére áll a világ. A csapatnak hitelt kell felvennie, mert nem tudja kifizetni a játékosok bérét.S.Agüero írta:Na, nemsokára megtudjuk, hogy mire kell nekünk az a 155 millió euro.![]()