2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Remek gondolatok de még 1 opcióval kiegészíteném:Mihu írta:Hát srácok nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nagyon bizakodóan nézek a szezon elé. Valahogy most ez a holtszezon teljesen más mint az eddigiek. Látom a játékosokon az elszántságot, a küzdeni akarást, és azt hogy a lelküket is kirakják a pályára.
Látok egy Bojan-t, aki érzése szerint élete legjobb szezonját fogja futni.
Látok egy Villa-t, aki óriási formában van, és a VB-n remekül megértette magát Xavival és Iniestával.
Látok egy Adriano-t, aki élete lehetőségének érzi ezt a szerződést, és a képeket elnézve nem nagyon lesznek beilleszkedési gondjai. Egyébként is egy remek játékosnak tartom.
Látok egy Iniestát, akit ha elkerülnek a sérülések, akkor ismét visszaveheti a helyét a középpályán, Xavival félelmetes középpályát alkotva.
Valahogy az eddigi holtszezonokban nem éreztem ezt az akarást a játékosokon. Mindenki lenyilatkozta hogy a következő idényben is jól kell dolgoznunk, bla bla bla, és kész. Most meg az igazolások is olyan motíváltságot sugároznak, hogy én nagyon nagyon várom a bajnokságot, és úgy gondolom hogy ebből ismét egy kiemelkedő szezon lehet.
VISCA EL BARCA!!!!
oks,és köszi!sjd írta:Igazad van, eurosport2-n lesz négykord írta:Eurosport és Eurospor2 szokta közvetíteni ezeket a korosztályos tornákat.
Mert az U19-es EB-n a spanyol csapattal vanSlither írta:Hétfőn kezdődik a felkészülési időszak, szóval megnyitom ezt a topikot is.
Vki tudja hogy Thiago miért nincs a 17 felhivott fiatal között?
Én meg VilláétMessiFan írta:Mert megkértem hogy jöjjön ide és köszöntsön fel a szülinapomonSlither írta:Vki tudja hogy Thiago miért nincs a 17 felhivott fiatal között?![]()
Egyébként tényleg furcsa. Szerintem jó képességű játékos és befért volna még tizennyolcadiknak. Legjobban Adriano játékát várom.
Mert megkértem hogy jöjjön ide és köszöntsön fel a szülinapomonSlither írta:Vki tudja hogy Thiago miért nincs a 17 felhivott fiatal között?
BL vagy bajnokság? BL ÉS bajnokság!Ilúvatar írta:Nos, sikeres évet kívánok a csapatnak. BL vagy Bajnokság meglesz.
Igazad van, eurosport2-n lesz négykord írta:Eurosport és Eurospor2 szokta közvetíteni ezeket a korosztályos tornákat.
rojadirecta.com-on próbálkozzP-e-d-r-o írta:
És nem tudjátok hol tudnám nézni?
És nem tudjátok hol tudnám nézni?d írta:U19 EB-n van.
Pont ma játszanak Horvátország ellen.