2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
azt írták h csak pedro edzett külön...és puyol nem volt ...affelayról semmi...Rewolution5 írta:mert sérült voltDabas írta:egy kérdésem lenne:
ilyenkor miért nem lehet affelayt játszatni...villa helyett már a 60ik perc körül jöhetett volna és lehet h még lendületet is vitt volna a támadásainkba...
szerintem is abszolút rászolgáltak, tipikusan az a meccs volt, amelyiket bármelyik csapat nyerhetett volna. nem álltak vissza úgy mint a csapatok 95%-a (és mint a nagy Arsenal..), ettől függetlenül nagyon jól tömörültek és ha fel tudták passzolni a csatároknak vagy szélsőknek akkor a védelmünk általában össze-vissza rohangált...volt 2 ziccerük ami [auto_cenzúra] nagy mák volt hogy kimaradt, kb. nekünk is ennyi nagy lehetőségünk volt a második félidőben. hogy az elsőben mi volt meg mi lehetett volna lényegtelen, 1 gólos előnnyel jöttünk ki, egy barca ha jól játszik akkor ezt minimum megtartja. tisztán látszott, hogy igazából nem tudunk velük mit kezdeni...Mihu írta:Nem szolgáltak rá?FCB.Gabesz írta:elfogult vagyok,de azért mert a sevillának volt jó 15perce,nem szolgáltak rá az 1 pontra,többnyire védekezéssel voltak elfoglalva, az első félidőben el kellet volna dönteni,bár a bíró sokat segített h ez ne legyen így,a 2.félidőben a semmiből lőttek 1 gólt, aztán a nagyobb helyzeteink szetem nekünk voltak.
fájdalmas az ilyen ponthullajtás.Te melyik meccset nézted? Örülhettünk hogy leikszeltünk...ilyen 2. félidő után.
Szerintem a második félidő is simán a mienk lehetett volna. (Iniesta kapufája, majd óriási helyzete, Bojannak a meg nem adott tizenegyes, stb.)Mihu írta:Nem szolgáltak rá?FCB.Gabesz írta:elfogult vagyok,de azért mert a sevillának volt jó 15perce,nem szolgáltak rá az 1 pontra,többnyire védekezéssel voltak elfoglalva, az első félidőben el kellet volna dönteni,bár a bíró sokat segített h ez ne legyen így,a 2.félidőben a semmiből lőttek 1 gólt, aztán a nagyobb helyzeteink szetem nekünk voltak.
fájdalmas az ilyen ponthullajtás.Te melyik meccset nézted? Örülhettünk hogy leikszeltünk...ilyen 2. félidő után.
mert sérült voltDabas írta:egy kérdésem lenne:
ilyenkor miért nem lehet affelayt játszatni...villa helyett már a 60ik perc körül jöhetett volna és lehet h még lendületet is vitt volna a támadásainkba...
Nem szolgáltak rá?FCB.Gabesz írta:elfogult vagyok,de azért mert a sevillának volt jó 15perce,nem szolgáltak rá az 1 pontra,többnyire védekezéssel voltak elfoglalva, az első félidőben el kellet volna dönteni,bár a bíró sokat segített h ez ne legyen így,a 2.félidőben a semmiből lőttek 1 gólt, aztán a nagyobb helyzeteink szetem nekünk voltak.
fájdalmas az ilyen ponthullajtás.
mi okunk lenne örülni? bírói hibák sorozata miatt nem tudtunk megszerezni 3 fontos pontot. 2 ponttal csökkent a differencia a madridhoz képest. döntetlent játszottunk, pedro megsérült, krkic és villa továbbra is gyenge, pique szintén, a busquetsel felálló belső védő páros jobban muzsikált, egy nehezebb ellenfél ellen. ezek fényében, minek örüljünk?Tivornya írta:Igazi rangadó volt...idén a 2. a valenciai után![]()
Fogtam néha a fejem, h (már megint) miért nem lehet átlövésekkel próbálkozni. Jók voltunk (az 1. félidőben), örüljünk egy ilyen kemény meccsen szerzett 1 pontnak
Jelenlegi gálatizenegyEl fanático írta:Valdés; Alves, Piqué, Abidal, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Villa
Hivatalos kezdőnk. El mundo-ról.
Teljesen egyetértek veled.Adriano nagyon jó formában van.fanbarca írta:Ma nyerni kell.. Én is Adrianót használnám Pep helyében + betenném Pedrito helyére kicsi Krkicet.
.
Afellay sérült. (Meg elvileg Pedro is)sneco7 írta:Sport.es Adrianot tenné a kezdőbe,meglátjuk végül mi lesz,de most én is inkább őt kezdetném. Esetleg még Afellay-t Pedro helyett,mostanában kicsit tompább volt,ráférne a pihenésLionel Kicsi Messi írta:ez nekem is tetszene, csak maxvell helyett Adrianot raknám be:DS.Agüero írta:Marca szerinti kezdő:
Valdés, - Alves, Piqué, Abidal, Maxwell - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro, Villa, Messi
remélem ez lesz![]()
Sport.es Adrianot tenné a kezdőbe,meglátjuk végül mi lesz,de most én is inkább őt kezdetném. Esetleg még Afellay-t Pedro helyett,mostanában kicsit tompább volt,ráférne a pihenésLionel Kicsi Messi írta:ez nekem is tetszene, csak maxvell helyett Adrianot raknám be:DS.Agüero írta:Marca szerinti kezdő:
Valdés, - Alves, Piqué, Abidal, Maxwell - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro, Villa, Messi
remélem ez lesz![]()
ez nekem is tetszene, csak maxvell helyett Adrianot raknám be:DS.Agüero írta:Marca szerinti kezdő:
remélem ez lesz![]()