Én nem értewm miért van ez a sok felesleges kárrogó vélemény: 5 meccs, 13 pont, 13-4-es gk. Sztem ennél kiválóbban nem nagyon lehetett volna kezdeni az idényt, tavaly ilyenkor 8 pontunk volt és kva rosszul játstottunk. A forma sztem nem olyan rossz, bár lehetne jobb is. Nekem ezidáig csak a sevilla elleni szuper kupa-döntő és a werder elleni bl-meccs játéka nem tetszett, a többivel elégedett vagyok, a margitnál a fele ilyen jó játéknak is örülnének. Nekem igazándiból uazzal van bajon, mint amit Cruyff nyilatkozott. A meccs elején mintha negyed óra fórt adnánk az ellenfélnek, így volt ez a valencia, a racing, a bilbao ellen is. A fiúk mintha egy kicsit aludnának a meccsek elején. A másik probléma a védelem bizonytalanságai. Ennek lehet a rotáció az oka, nem tudom. Csak azt tudom h a racing is 2-3 gólhelyzetet alakított ki a meccs elején. Kapkodunk, futkározunk mint a mérgezett egerek, amit meg kell oldani, mert a sevilla-cselszki-margit hármas rangadón megéghetünk. De! nem kell a sok kárrogás, fel a fejjel, jók vagyunk, erősíteni kell a csapategységet, az újak belejönnek, és INIESTÁ-nak több lehetőséget kell adni. Már a tavalyi szezonban is sok jó meccse volt, az idén viszont káprázatos: zseniális előkészítő, egyre higgadtabb, és egyre jobban lát a pályán. Ha így fejlődik Xavi szintjére emelkedhet, és támadó középpályánk nagyon erős lesz. Nem hiába próbálják megszerezni, de remélem nem adják el.
Ronnie tényleg egy kicsit halványabb, de lelkesebb, és jobb, mint a vb-n. Türelem, nem felejtett ő el focizni, biztos vagyok benne, hogy ő is többet vár magától.
Eto'o-nak jobbulást, reméljük a saviola-gudjohnsen párosnak sikerül valamelyest pótolnia. Forca Barca! Forca Catalunya! varga tamás