Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor mindegy. Majd mondom nekigrecki írta:Már százszor mondtam neki, hogy régen felvettem... Valami probléma van a memóriájával szerintem.
Már százszor mondtam neki, hogy régen felvettem... Valami probléma van a memóriájával szerintem.Game90 írta:Mire gondolsz?grecki írta:Ahelyett, hogy a csuklójukat edzették volna...![]()
![]()
![]()
Ja MarciPerrerot vedd fel msn-en
Mire gondolsz?grecki írta:Ahelyett, hogy a csuklójukat edzették volna...![]()
Néhány hülye az egyetemen progikat töltöttek le hogy "klikkeljenek". Pár millió click tőük van.Game90 írta:Edzette az ujját legalábbkovinho írta:Egyik hülye haverom 15000 clicket nyomott.Ő sem unatkozhatott...
Edzette az ujját legalábbkovinho írta:Egyik hülye haverom 15000 clicket nyomott.
Ahogy a tabellát megnéztem, csak két hülye ország van: Japán és Magyaro.kovinho írta: www.clickclickclick.com
Ez sokkal jobban néz ki, mint ami az Enrique által megadott linken szerepelt... De ez a BwIn felirat????barca99 írta:
Remélem jó helyre linkeltem...B vs R topicba nem nagyon tartottam jónak.
Olyan, mint a Milán meze. Nekem nem igazán jó be.
ja a blinket én is csipem a SP főleg a shut up és a crazy a jó számuk ha felveszel msn-en akkor otthon áttudok nyomni majd egy számot amit irtál a blinktől hogy kéneZozzy 5 írta:Kedvenc együttesemVictorValdes19 írta:hé zozzy testviiir süti a képed nem is tudtam hogy szereted a Simple Plan-tEz a zene a kedvencem, amit ők csinálnak, vagyis ez a PunkRock féleség
Szval rajtuk kívül még bírom pl a Blinket, a Son of Dorkot meg a Bustedot
![]()
Neked is bejönnek?
Kedvenc együttesemVictorValdes19 írta:hé zozzy testviiir süti a képed nem is tudtam hogy szereted a Simple Plan-t
Első hsz-e után nem vettem észre semmit. Aztán már tartott vagy 5 hsz-nél és rákérdeztem, hátha ő az. És ő voltozsimiki írta:Azért ennyire nem jós a srácIgaz Gém
![]()
(msn)