Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért ennyire nem jós a sráckovinho írta:Mindenesetre Game-nek nagy megérzése volt....
Mióta mélyen a lelkembe tiport, nem is tudok aludniLos Banditos írta:Nunez: Arról volt szó, hogy vajon jövőre ki jut fel és Vecsésre aztmondta, hogy káposztazabáló fc <--- nyilván azért, mert tudta, hogy itt lakik Game.![]()
Beírtam google-be és kiadott egy ilyen szöveget: Vállal bárkit lehet lökni. Itt a link hozzá:Los Banditos írta:Valaki tudna linkelni egy oldalt, ahol írnak a vállal való szabályos lökdösődésről?
tudom Krojf koma és minden évben tartunk majd osztálytalit!Krojf írta:XaviMessiFan Koma!
Hát még akkor mi lesz, ha eljön a saját esküvőd pillanata!
Lehet, hogy bőgőmasina leszel!
Életed legszebb pillanatában sem valószínű, hogy szárazok
maradnak a könnycsatornáid!
Mellesleg javasolom, hogy ezentúl is jöjjetek össze gyakran
és rendszeres időközönként tartsatok osztálytalit, hogy egymásról
mindig képben legyetek!
Remélem azt nem kell mondanom, hogy a kitüntetett osztálytársaid
mobilszámai és e-mail címei is meg kell, hogy legyenek!
Ezt a pillanatot pedig őrizd meg örökre a memóriádban!
Sokat fogsz belőle táplálkozni lelkileg!
Javasolja ezeket Neked Krojf komád.
nem ,olyan kedvesek voltak...csak az a baj h orán nem tudtak azok lenni...Game90 írta:XaviMessifan, először két dolgot hittem:
1. a sétálásnál estél egy hatalmasat.
2. felgyújtottátok valamelyik tanár haját.
De szerencsére nem történtek ilyenek
A Borsodi Liga topicba "tegnapután" néven elkezdett irogatni egy emberke. Én valahogy megéreztem, hogy lionel19 az és rákérdeztem. Ő meg mondta, hogy ő az. De kilett tiltva megint.Perrero írta:was
Charlie írta:45perc, 32másodperc.
C.