Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönjük, óriási volt újra látni, hátborzongató.
Nekem megvan. Mint minden más.Mihu írta:Engem is érdekelne de sztem azt már nem nagyon tudja előkeresni senki sem mert már elég régen voltCapon írta: Valaki be tudná linkelni ezt a videot. gondolom megoldhato.
érdekelne engem is mert még nem láttam.
Engem is érdekelne de sztem azt már nem nagyon tudja előkeresni senki sem mert már elég régen voltCapon írta: Valaki be tudná linkelni ezt a videot. gondolom megoldhato.
érdekelne engem is mert még nem láttam.
Nem hiszem, hogy Henryt a védelem erősítésének kárára igazoltákSlither írta:Ha a vezetőség tartja magát az 50 milliós határhoz akkor Abidal tutti nem lesz meg. Nekem Heinze is tetszene a bal oldalon.
Valaki be tudná linkelni ezt a videot. gondolom megoldhato.Cooltiszo írta:Sokan, nagyon sokan...Dagoth ur írta:Most én is nagyon bizakodó vagyok,dehát ezzel a csatársorral ki nem lenne az?
Tavaly nagyon csalódott voltam mikor nem sikerült megszerezni Henryt,most egy álom vált valóra![]()
Kiváncsi vagyok mennyien lesznek a Camp Nouban a bemutatásán![]()
Várom már a videót a bemutatásáról, mint anno Ronnie bemutatása, sose felejtem el...
Sokan, nagyon sokan...Dagoth ur írta:Most én is nagyon bizakodó vagyok,dehát ezzel a csatársorral ki nem lenne az?
Tavaly nagyon csalódott voltam mikor nem sikerült megszerezni Henryt,most egy álom vált valóra![]()
Kiváncsi vagyok mennyien lesznek a Camp Nouban a bemutatásán