Sztem ezt egy kicsit elrontottam. Vélemények?
Ez nem teljesen az:Bányász írta:Valaki a nagy képgyűjtögetők közül(mondjuk Bogi) ha lehetséges megdobna egy olyan képpel amin a tegnap beszaladó szurkoló van.Az a jelenet kéne amikor mutatja a sporinak,h nem normális.
Illetve Muniesaról kellene egy tablókép szerűség
Hálán üldözni fogja a sírig azt aki rendelkezik valamelyikkel.
Tessék:varnagykrisztian írta:Én is ezt kérném!Köszönjük!Kardi írta:a bajnoki trófeával egy csoportképet szeretnék, akinek esetleg van az lécci!
Én is ezt kérném!Köszönjük!Kardi írta:a bajnoki trófeával egy csoportképet szeretnék, akinek esetleg van az lécci!
Csak nyugodtan.darmian írta:House az a Pique-Bojan siged piszok jó lett, nagyon szép látványt kelt, egyszer lehet betenném![]()
Itt találszKardi írta:a bajnoki trófeával egy csoportképet szeretnék, akinek esetleg van az lécci!
Én kérek elnézést ha oltogatásnak vetted. Nem is szeretném folytatni ezt a témát főleg nem ebben a topicban (bocsánat modik utolsó ehez kapcsolódó hozzászólásom) Szerintem te kötöttél bele abba hogy egyszerűen megköszöntem egy avatart ami nekem készült. A Messis kép minden bizonnyal "csak úgy" lett berakva és nem valakinek a kérésére. De ha még mégis folytatni szeretnéd ott a pü. Bár egy egyszerű köszönömből amibe belekötöttél vitázzunkfcbarca0827 írta:Képzeld Áki elolvastam...vargaakos írta:Sziasztok, elég furcsa mostmár hogy semmi avatár és banner nincs kint nekem. Szeretnék megkérni valakit hogy csináljon nekem képeket. Az avatárhoz van egy képem: http://kep.ivpicture.hu/106437.jpg Az ebből kellene ha megoldható. A banneren is Piquét szeretném + még a hármas számot valahogy kiemelni. Vagy egy mezzel vagy csak külön kiírva nem tudom rátok bízom. Köszönöm előre is!Még, akkor amikor írtad...
Emlékeztem is rá, mert azt a nagy Piqués képet a trófeával le is mentettem magamnak...! Meg is csinálták neked csak nem Piqués-ben, hanem Messisben (amit egyébként nem értek...)
A lényeg csak az, hogy ne oltogass!
KöszAz avatár nem rossz, de a sig egyszerűen szúrja a szemem. Ne torzíts el a képeidet, mert akkor még egy jó képből is tudsz rosszat csinálni. Wink
Az avatár nem rossz, de a sig egyszerűen szúrja a szemem. Ne torzíts el a képeidet, mert akkor még egy jó képből is tudsz rosszat csinálni.LM10 írta:Mi a véleményetek az új avatáromról és aláírásképemről?