egy kis keret, jobb játékos beleolvasztás és a betű fejlődése és jó leszBarcagirl24 írta:
nem vagyok mondjuk valami nagy siges... de szerintem ez meglátszik

püid nézd meg

egy kis keret, jobb játékos beleolvasztás és a betű fejlődése és jó leszBarcagirl24 írta:
nem vagyok mondjuk valami nagy siges... de szerintem ez meglátszik
linkelj egy print screent lécci a verseny oldalának főoldaláról..nexam írta:most mi van a versennyel???
nincs új téma???
és miért nincs chat???
Húúú, ez alapján én is elgondolkodtam! Nagyon jó ötlet! Esetleg nekem is csinálna valaki egy aláírásképet? A képen a 3 kedvenc sorozatom 3 kedvenc szereplője lenne rajta. A háttérben egy Barcelonás címer, vagy valami Barcelonára emlékeztető dolog. Nem tudom mennyire kivetelezhető a téma, de, ha valaki megcsinálja nagyon örülnék neki! Én is próbálgattam már itthon, de ritka béna vagyok...Asys írta:Üdv a varázslóknak akik a progikkal készítik a képcsodákat!
Egy olyan kéréssel fordulnék hozzátok, hogy szeretném ha valaki összedobna nekem egy szép háttérképet méghozzá olyat amin Dr.Gregory House és Josep Guardiola együtt szerepel![]()
Nagyon megköszönném ha valamelyikőtök megcsinálná!![]()
Forca Barcaaa!!!
Szerintem az albicelesteX-nek készült...A Tyson-on avatarkép nagyon bejön,használom is.
Poldi..:Poldi:.. írta:
Visszanéztem, hogy mire gondoltatok, hogy Antony sig-je. Egyszerű, de nagyszerű! Nagy grat hozzá, nem kell mindig túlbonyolítani!darmian írta:Csináltam egy újabb képet unalmamban, ezúttal siget, nem nevezném túl jónak, de jó időtöltés volt...