Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ilyet nyomott már anno vitár róbert is, amikor elkezdett kiabálni, h "TIZENEGYES!", majd utána "HIHETETLEN! MEGINT TIZENEGYES!". az volt az ismétlés.Andrisr10 írta:Legjobb beszólás nekem az angol - olaszról maradt meg, amikor az első 45 perc után bejelentkeztek a stúdióból és visszajátszották az első félidő helyzeteit. Volt Balotellinek egy helyzete, amit egy emeléssel fejezett be és majdnem gól lett. Ezt a helyzetet 6x !!! játszották vissza és a nő megszólal (elnézést, hogy nem tudom a nevét) a 3. visszajátszásnál, hogy " ...és itt egy új helyzet... ja nem ez ugyanaz" ...xDD
Hát fogtam a fejem:D
ha már a kommentátorok vannak terítéken: nekem valahogy az a kényszeres dumahenger nem tetszik ami úgy látszik valami belső(közöttük terjedő) járvány, hogy megállás nélkül végig kell olvasni valami sztori-statisztika-lexikon katyvaszt gyakorta teljesen függetlenül attól hogy éppen mi folyik a pályán.ferninho írta:én ezt meg tudom érteni, de minek ilyeneket mondania???Alfa írta: Ő lőtte a gólt . A kommentátor nem keverte össze Samarassal . Nekem ő a kedvenc kommentátorom a VB-n mert o tényleg beleéli magát es es üvölt a góloknál es helyzeteknél
-Barry megeszi a füvet, ez legális füvezés
-tovább görögnek a görögök
-Boka kapott a bokájára.
-Bamba most nem volt bamba.
![]()
de a másik meccs kommentátorát nem übereli...
amikor James Rodriguez góljánál megszólalt, hogy neymari lezserséggel csinálta ezt, hát én ott padlót fogtam...
nem véletlenül lett nálunk megnyitva egy Kommentátori aranyköpések topik, miután lehetett hallani azt az embertelen sok marhaságot pár nap VB nap után...... és annyi kommentátori hülyeség van már benne.... pedig az első napok "teljesítményei" benne sincsenek....
én ezt meg tudom érteni, de minek ilyeneket mondania???Alfa írta: Ő lőtte a gólt . A kommentátor nem keverte össze Samarassal . Nekem ő a kedvenc kommentátorom a VB-n mert o tényleg beleéli magát es es üvölt a góloknál es helyzeteknél
Ő lőtte a gólt . A kommentátor nem keverte össze Samarassal . Nekem ő a kedvenc kommentátorom a VB-n mert o tényleg beleéli magát es es üvölt a góloknál es helyzeteknélmes írta:Ki az a Samaris a görögöknel? Minek ültetnek ilyen embert a mikrofon mögé? Apuci elrendezte neki, vagy mi a fene?
Na jó egye-fene!Alcantara írta:Nehogy azt írd, hogy ez sem volt jogos!Leon írta:Ilyen nincs,11es a 91.percben!
Nehogy azt írd, hogy ez sem volt jogos!Leon írta:Ilyen nincs,11es a 91.percben!
Azért, mert sok gólt lő ennyire egyszerű és ne gyertek azzal, hogy, de nekünk van Neymar, Messi meg Alexis, láthattuk, hogy a szezon végén (meg úgy konkrétan tavasszal) mennyire voltak veszélyesek a kapura. Lehet itt szidni a védelmet, de 38 meccsen kaptunk 33 gólt az nagyon is jó arány, gólokat kell lőnünk és kész.MichaaBee írta: Egyébként ilyenkor komolyan megfordul a fejemben, hogy minek akarunk mi ide egy ilyen alakot... Pedig szerintem pont olyan változást hozna a játéka, amilyenre a támadósorunknak szüksége van, viszont ilyen áron ilyen debilgyereket igazolni...