Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak ne Xelnének állandóan...Charlie írta:Egyetlen vmire értékelhető csapat.Enrique írta:Azért az Inter meccsei is jók szoktak lenni.![]()
Azokat szoktam csak egyedül megnézni az olaszból...
C.
Hát ja.rhynn írta:Bozsinov miattZsolti írta:Szerintem azért olaszban is vannak olasz meccsek.például a Lecce meccsei kfejezetten jók.Enrique írta: Engem 1általán nem zavar h itt ez a topic! Itt a helye.![]()
Legalább elmondhatjuk vhol a véleményünket az olasz "foci"-ról...
Bozsinov miattZsolti írta:Szerintem azért olaszban is vannak olasz meccsek.például a Lecce meccsei kfejezetten jók.Enrique írta:Engem 1általán nem zavar h itt ez a topic! Itt a helye.szparimiro írta:Mert pl. ahogy az előttem hozzászóló is mondta lehet, hogy kapcsolódik vhogy a Barcához! Tavaly érdekes módon szerintem nem nagyon zavart, hogy Davids a JUVENTUSból jött ide! Szerintem![]()
Szerintem azért olaszban is vannak olasz meccsek.például a Lecce meccsei kfejezetten jók.Enrique írta:Engem 1általán nem zavar h itt ez a topic! Itt a helye.szparimiro írta:Mert pl. ahogy az előttem hozzászóló is mondta lehet, hogy kapcsolódik vhogy a Barcához! Tavaly érdekes módon szerintem nem nagyon zavart, hogy Davids a JUVENTUSból jött ide! Szerintem![]()
Engem 1általán nem zavar h itt ez a topic! Itt a helye.szparimiro írta:Mert pl. ahogy az előttem hozzászóló is mondta lehet, hogy kapcsolódik vhogy a Barcához! Tavaly érdekes módon szerintem nem nagyon zavart, hogy Davids a JUVENTUSból jött ide! Szerintem
Ezért kell leigazolni Bozsinovot!Silvanus írta:ÉN IGEN Bodi!!! Igazad van, ha megnézünk egy spanyol, vagy egy angol NAGY RANGADÓT, akkor láthatjuk, hogy a játékosok mit produkálnak a pályán, ... szebbnél szebb helyzetek, GÓLOK..... és még sok minden, aminek csak csirája jelenik meg egy-egy mozzanatban egy olasz bajnoki rangadón!... Szép-szép, jó-jó, de akkor is 0:0, és ez egy tipikusnak mondható eredmény, sajnos!!! Egy lapon sem említehetők.... szerintem?!.
Én is 1etértek, de ezt sajnos az olasz foci "imádói" nem bírják felfogni...Silvanus írta:ÉN IGEN Bodi!!! Igazad van, ha megnézünk egy spanyol, vagy egy angol NAGY RANGADÓT, akkor láthatjuk, hogy a játékosok mit produkálnak a pályán, ... szebbnél szebb helyzetek, GÓLOK..... és még sok minden, aminek csak csirája jelenik meg egy-egy mozzanatban egy olasz bajnoki rangadón!... Szép-szép, jó-jó, de akkor is 0:0, és ez egy tipikusnak mondható eredmény, sajnos!!! Egy lapon sem említehetők.... szerintem?!.