Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem jó a link!retek írta:Gyors neted van???Rivaldinho írta:Srácok, nagy álmom válna valóraha valaki adna egy linket ahol díjmentesen le tudnám tölteni a South Park Rally-t, vagy vki feltöltené nekem, vagy elküldené msn-en stb... de lécci akinek megvan vagy tudja honann lehet letölteni az segítsen!
www.bearshare.com
![]()
már egy párszor leírtam hogy mindent le tudsz vele szedni...
DC-n biztos megvan vkinekRivaldinho írta:Srácok, nagy álmom válna valóraha valaki adna egy linket ahol díjmentesen le tudnám tölteni a South Park Rally-t, vagy vki feltöltené nekem, vagy elküldené msn-en stb... de lécci akinek megvan vagy tudja honann lehet letölteni az segítsen!
Gyors neted van???Rivaldinho írta:Srácok, nagy álmom válna valóraha valaki adna egy linket ahol díjmentesen le tudnám tölteni a South Park Rally-t, vagy vki feltöltené nekem, vagy elküldené msn-en stb... de lécci akinek megvan vagy tudja honann lehet letölteni az segítsen!
de jó lesz a haverodnaktzolee21 írta:nyugi nem vagyok ideges tipus!
Amugy sikerült vennem egy gyönyörű mezt a lionssportban, és holnap ajándékba adom egy másik barcás haveromnak!Előtte viszont kap egy fehér pólót amire alkoholos filcel felrajzolom a realmezt és egy beckham feliratot->mellé pedig 2 dc benzint vagy alkoholt és egy öngyújtót!!!!
Mindenkinek a fantáziájára bizom az eredményt!
MADRID CABRON, SALUDA AL CAMPEON!!
fel ne kapd a vizet, amigo!tzolee21 írta:Kösz chris és vito az infot!remélem szerencsém lesz!
Vito a te neved sem sejtet sokkal többet, és miért gondoltad h madridista vagyok?
Amugy még nem volt időm és energiám beállitani a profilomat!bocs ha esetleg bántja a szemed!
Még egyszer kösz az infot!!
Van margóéknál egy "izmos" moderátor TZOLI néven,ő a falu bikája!tzolee21 írta:Kösz chris és vito az infot!remélem szerencsém lesz!
Vito a te neved sem sejtet sokkal többet, és miért gondoltad h madridista vagyok?
Amugy még nem volt időm és energiám beállitani a profilomat!bocs ha esetleg bántja a szemed!
Még egyszer kösz az infot!!
van nekik, én megnéztem a neten, ezért is ajánlottam neki.Vito írta:HI!tzolee21 írta:syastok!!Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni nekem!!holnap megyek pestre és eredeti NIKE 2005/2006 - os BARCA mezt akarok venni!hova mennyek????? előre is köszi
sokat sejtető a neved. de miután Barca mezt szeretnél venni, meg sem fordul a fejemben, hogy a Madridista moderátora lennél...![]()
![]()
![]()
szal, ha szerencséd van, akkor a LIONSPORTban kaphatsz (bár nem tudom, hogy van-e már nekik).
a Rákóczi úton van az üzletük, próbáld ott
HI!tzolee21 írta:syastok!!Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni nekem!!holnap megyek pestre és eredeti NIKE 2005/2006 - os BARCA mezt akarok venni!hova mennyek????? előre is köszi
tzolee21 írta:syastok!!Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni nekem!!holnap megyek pestre és eredeti NIKE 2005/2006 - os BARCA mezt akarok venni!hova mennyek????? előre is köszi
http://top40.webtar.hu/warez/Fernando írta:Nem tudja valaki honnan lehet teljes egészében ha lehet magyarul leszedni a Goal! című filmet? remélem lelehet bár nembiztos. Vagy egy bejátszást a filmről magyarul, vagy angolul de magyarul kéne inkább.
Előre is thx!
Kimész egy ún. KGST piacra és ott annyi van, hogy a büfések, már arra rakják a sültkolbászt, kb 2500-3000-ér, ha ezekre a márkátlan cuccokra gondolsz, bár nem tom van e monnyuk Nikeba!! De interneten nem tok sajna.kbsk írta:sziasztok! lenne egy óriási nagy kérdésem! aki tud legyenszíves minél gyorsabban válaszoljon! Biztos láttátok már azokat a zipzaros pulcsikat amiken különböző válogatottak meg klubcsapatok neve található! Na és olyanból tudom h van barcelonás is és az lenne a kérdés h nem tudjátok e h lehet e a neten valahonnan rendelni olyat!? lécci aki tud erről az minél elöbb válaszoljon! előre is kössz! BARCA FOREVER