Segitség kéne
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem jó a link!retek írta:Gyors neted van???Rivaldinho írta:Srácok, nagy álmom válna valóraha valaki adna egy linket ahol díjmentesen le tudnám tölteni a South Park Rally-t, vagy vki feltöltené nekem, vagy elküldené msn-en stb... de lécci akinek megvan vagy tudja honann lehet letölteni az segítsen!
www.bearshare.com
![]()
már egy párszor leírtam hogy mindent le tudsz vele szedni...
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2005.10.22. 17:50:01-kor.
- Pilfer
- Jugador d'estrella
DC-n biztos megvan vkinekRivaldinho írta:Srácok, nagy álmom válna valóraha valaki adna egy linket ahol díjmentesen le tudnám tölteni a South Park Rally-t, vagy vki feltöltené nekem, vagy elküldené msn-en stb... de lécci akinek megvan vagy tudja honann lehet letölteni az segítsen!

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Gyors neted van???Rivaldinho írta:Srácok, nagy álmom válna valóraha valaki adna egy linket ahol díjmentesen le tudnám tölteni a South Park Rally-t, vagy vki feltöltené nekem, vagy elküldené msn-en stb... de lécci akinek megvan vagy tudja honann lehet letölteni az segítsen!

már egy párszor leírtam hogy mindent le tudsz vele szedni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára retek 2005.10.22. 17:47:47-kor.
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Srácok, nagy álmom válna valóra
ha valaki adna egy linket ahol díjmentesen le tudnám tölteni a South Park Rally-t, vagy vki feltöltené nekem, vagy elküldené msn-en stb... de lécci akinek megvan vagy tudja honann lehet letölteni az segítsen!

de jó lesz a haverodnaktzolee21 írta:nyugi nem vagyok ideges tipus!
Amugy sikerült vennem egy gyönyörű mezt a lionssportban, és holnap ajándékba adom egy másik barcás haveromnak!Előtte viszont kap egy fehér pólót amire alkoholos filcel felrajzolom a realmezt és egy beckham feliratot->mellé pedig 2 dc benzint vagy alkoholt és egy öngyújtót!!!!
Mindenkinek a fantáziájára bizom az eredményt!
MADRID CABRON, SALUDA AL CAMPEON!!

Fantáziadús ajándékokat adzs neki, nem mondom

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
nyugi nem vagyok ideges tipus!
Amugy sikerült vennem egy gyönyörű mezt a lionssportban, és holnap ajándékba adom egy másik barcás haveromnak!Előtte viszont kap egy fehér pólót amire alkoholos filcel felrajzolom a realmezt és egy beckham feliratot->mellé pedig 2 dc benzint vagy alkoholt és egy öngyújtót!!!!
-
- Llegenda del Barça
fel ne kapd a vizet, amigo!tzolee21 írta:Kösz chris és vito az infot!remélem szerencsém lesz!
Vito a te neved sem sejtet sokkal többet, és miért gondoltad h madridista vagyok?
Amugy még nem volt időm és energiám beállitani a profilomat!bocs ha esetleg bántja a szemed!
Még egyszer kösz az infot!!

van odaát egy főmufti TZOLI névvel és csak innen gondoltam

- Charlie
- Öreg Harcos
Van margóéknál egy "izmos" moderátor TZOLI néven,ő a falu bikája!tzolee21 írta:Kösz chris és vito az infot!remélem szerencsém lesz!
Vito a te neved sem sejtet sokkal többet, és miért gondoltad h madridista vagyok?
Amugy még nem volt időm és energiám beállitani a profilomat!bocs ha esetleg bántja a szemed!
C.
Kösz chris és vito az infot!remélem szerencsém lesz!
- Chris
- Capitá del Barça
van nekik, én megnéztem a neten, ezért is ajánlottam neki.Vito írta:HI!tzolee21 írta:syastok!!Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni nekem!!holnap megyek pestre és eredeti NIKE 2005/2006 - os BARCA mezt akarok venni!hova mennyek????? előre is köszi
sokat sejtető a neved. de miután Barca mezt szeretnél venni, meg sem fordul a fejemben, hogy a Madridista moderátora lennél...![]()
![]()
![]()
szal, ha szerencséd van, akkor a LIONSPORTban kaphatsz (bár nem tudom, hogy van-e már nekik).
a Rákóczi úton van az üzletük, próbáld ott

-
- Llegenda del Barça
HI!tzolee21 írta:syastok!!Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni nekem!!holnap megyek pestre és eredeti NIKE 2005/2006 - os BARCA mezt akarok venni!hova mennyek????? előre is köszi
sokat sejtető a neved. de miután Barca mezt szeretnél venni, meg sem fordul a fejemben, hogy a Madridista moderátora lennél...

szal, ha szerencséd van, akkor a LIONSPORTban kaphatsz (bár nem tudom, hogy van-e már nekik).
a Rákóczi úton van az üzletük, próbáld ott

- Chris
- Capitá del Barça
tzolee21 írta:syastok!!Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni nekem!!holnap megyek pestre és eredeti NIKE 2005/2006 - os BARCA mezt akarok venni!hova mennyek????? előre is köszi
Elérhetőség: Lion's Sport, 1074 Budapest, Rákóczi út 64.
A Keleti pu. és a Blaha Lujza tér között, Hársfa u. sarok
Telefon: E-mail:
06 1 342 1228 lionsport@lionsport.hu
www.lionsport.hu
ez így remélem megfelel.

syastok!!Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni nekem!!holnap megyek pestre és eredeti NIKE 2005/2006 - os BARCA mezt akarok venni!hova mennyek????? előre is köszi
http://top40.webtar.hu/warez/Fernando írta:Nem tudja valaki honnan lehet teljes egészében ha lehet magyarul leszedni a Goal! című filmet? remélem lelehet bár nembiztos. Vagy egy bejátszást a filmről magyarul, vagy angolul de magyarul kéne inkább.
Előre is thx!
itt nézelődj, de nem hiszem,h már tölthető lenne magyarul, szerintem 1-2-hét és fenn lesz vhol magyarul! de vigyázz mert ezeknek a filmes warezoknak a nagy részét nagyon hamar törli az ASVA, úgyhogy gyorsan tölts

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Kimész egy ún. KGST piacra és ott annyi van, hogy a büfések, már arra rakják a sültkolbászt, kb 2500-3000-ér, ha ezekre a márkátlan cuccokra gondolsz, bár nem tom van e monnyuk Nikeba!! De interneten nem tok sajna.kbsk írta:sziasztok! lenne egy óriási nagy kérdésem! aki tud legyenszíves minél gyorsabban válaszoljon! Biztos láttátok már azokat a zipzaros pulcsikat amiken különböző válogatottak meg klubcsapatok neve található! Na és olyanból tudom h van barcelonás is és az lenne a kérdés h nem tudjátok e h lehet e a neten valahonnan rendelni olyat!? lécci aki tud erről az minél elöbb válaszoljon! előre is kössz! BARCA FOREVER

sziasztok! lenne egy óriási nagy kérdésem! aki tud legyenszíves minél gyorsabban válaszoljon! Biztos láttátok már azokat a zipzaros pulcsikat amiken különböző válogatottak meg klubcsapatok neve található! Na és olyanból tudom h van barcelonás is és az lenne a kérdés h nem tudjátok e h lehet e a neten valahonnan rendelni olyat!? lécci aki tud erről az minél elöbb válaszoljon! előre is kössz! BARCA FOREVER
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem tudja valaki honnan lehet teljes egészében ha lehet magyarul leszedni a Goal! című filmet? remélem lelehet bár nembiztos. Vagy egy bejátszást a filmről magyarul, vagy angolul de magyarul kéne inkább.
Előre is thx!
Előre is thx!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Kössz Enrique, kössz Mormi, most van mára (mert 3 a magyar igazság
) szal, kéne a fekete pákótól a száz forintnak 50 a fele című szám, ha megvan vkinek lécci!kössz

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Riva: Nagyon nehéz elindítani - játék asszem vmi erős védelemmel van megáldva..
Azért olvasgasd el ezt: http://wndforum.uw.hu/index.php?showtopic=549
Azért olvasgasd el ezt: http://wndforum.uw.hu/index.php?showtopic=549
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
megvan! megtaláltam a cd key-t majd beírtam és elkezdte checkolni és azt írta ki h tegyem be a "játék" lemezet, amivel a játékot kell elindítani! de melyik az? most próbálgatom, de 1ikkel se m1
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
köszi a sok mindent! de most lenne még1 kérésem , ha van vkinek GTR nevű játéka az Cd key-t tudna adni mert sehol sem találok neten se sehol!
Riv: http://www.robotolabs.cjb.net/
Simpson család, de sajna angolul csak
Simpson család, de sajna angolul csak
http://www.southpark.boo.pl/odcinki.htm
itt van 1-2 de ezek angolul vannak sajna
http://sp.hck.hu/dl/dae286e7/files//epi ... magyar.avi
vagy ez pl egy magyar epizód, próbáld letölteni!
itt van 1-2 de ezek angolul vannak sajna
http://sp.hck.hu/dl/dae286e7/files//epi ... magyar.avi
vagy ez pl egy magyar epizód, próbáld letölteni!