2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én meg azt néztem hogy mióta eldőlt hogy Henry nemjön mindenki azt írja hogy jobb is meg hogy nagyképű stb. tény hogy volt egy esetleg kettő olyan megnyilvánulása ami nem volt sportszerű(pl amikor Valdesnek odalépett az naon nem volt szép és utána még ő volt felháborodva) de azon kívül rendesen megkeverte a védelmünket és ha jól visszaemlékezünk sztem egész Bl-ben nem volt ilyen csatár ami elgondolkodtató én azért azt mondom nem sírtam volna hogyha mégis jön de tiszteletre méltó döntést hozott.Kralo írta:A BL döntő óta már 5 oldalt írtatok kit illetve kiket látnátok szívesen Barca mezben
Az lehet, de én még nem láttam egy egyeneset a labdába rúgni...Bapszi írta:Szerintem Djibril Cissén is érdemes lenne elgondolkozni,hiszen el akar menni,és Samu nagy spanja!
Szerintem tuti, hogy a Juve játékosai is tudtak a bundákról, ilyen játékos(ok) pedig nem kellenek a Barcába!dickricsi írta:Igen, Cissé-t én is szívesen látnám gránátvörös-kékben. De, ha a Juve-nek beüt a bundabotrány és Trezeguet-t és Zambrottát+Cannavaro-t nagyon el tudnám képzelni. Sztem Henke pótlására nem lenne rossz Farfan sem. Forlán-t és nem nagyon szeretném, eléggé balfék.
Forca Barca!
Pár érdekesség.mundot/sportot átnézegetve:
- Laportáék 15 milliónál többet nem hajlandóak egy csatárra áldozni. Minő meglepetés az elsőszámú célpont Forlán lett. A kivásárlási ára 23 millió euró, de Txikiék reménykednek benne, hogy 15 millióért elengedik. Alternativája Van Nistelrooy. Érte 12 milliót hajlandó ajánlani a Klub.
- A Mundo szerint is Neeskens lesz Henk Ten Cate utódja. Mellesleg HTC a Gamper Kupán fog debütálni az Ajax kispadján.
- Maxi Lopezt biztos, hogy kölcsönbe adják.
- A Klub az átigazolások mellett első számú feladatának érzi Giuly, Marquez és Oleguer szerződésének a meghosszabítását.
Thomas_29 írta:Úgy néz ki Henry nem jön ugyanis 4 éves szerződést írt alá az Arsenal-al!