Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ezt a képet még én töltöttem felKitfisto írta:áá!Szégyelem magam de még mennyire de nem látom rendesen ki lehet a képen.Messire hasonlít de az nem lehet.Ki ez?
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050917/ ... ba07f1.jpg
Most csak az van nekik.Vito írta:a hazai mez kell!Enrique21 írta:15.900+posta v futár.Vito írta:és mennyi a guba? -ha nem vagyok indiszkrét, mert én is szeretnék majd 1et
De találsz ott kira pólokat is amik olcsobbak!![]()
köszi![]()
a hazai mez kell!Enrique21 írta:15.900+posta v futár.Vito írta:és mennyi a guba? -ha nem vagyok indiszkrét, mert én is szeretnék majd 1et
De találsz ott kira pólokat is amik olcsobbak!
www.sportmania.huVito írta:de érdekelEnrique21 írta:Tudom,hogy senkit nem érdekel,de akkor is
közhirré tétetem,hogy hétfön jön meg az új(hazai)
BARCA mezem!!!
Szülinapomra akartam(09.29.),de nem birtam már addig várni![]()
![]()
honnan szerzed???
de érdekelEnrique21 írta:Tudom,hogy senkit nem érdekel,de akkor is
közhirré tétetem,hogy hétfön jön meg az új(hazai)
BARCA mezem!!!
Szülinapomra akartam(09.29.),de nem birtam már addig várni![]()
![]()
Tipp: Tedd fel ezt egy számteches forumban.Petixy írta:Bocsi valaki megmondaná,hogyan kell xvid-ből divx-et csinálni?????
Ja. A cigányok nagyon tisztába vannak a jogaikkal, de a kötelességeiket nem ismerik.Persze vannak kivételek.Taibi írta:A Frei kicsit másról szólt.....laci18 írta: Ku***ra vicces gyerek vagy de nem értem miért kella cigányokat hülyének nézni, amikor a a legtöbb cigány különk a magyroknál összetartásban ... és még sorolhatnám de az is elég ha mondjuk tegnap nézted a
frei-t.
És nem kell mindent elhinni amit a tévében mondanak...
Ja, és azért "kell" a cigányokat hülyének nézni, mert kb 95%-uk az is.....
Ha nem túl nagy, akkor valaki nem töltené fel?Vito írta:a mai sportban van egy CD!