Ha ennyi zsetonom van, miért játsszak le egy coinflipet egy "hülyével"? Majd kiesik egyszer. Ezért sztem nem push. Az outokra visszatérve: csak a saját outjaidat számoltad, a "redrawkat" nem. Ha 100%osan párra tesszük, ami sztem nem rossz közelítés, akkor az valahol 77 és KK között van. KK neked nem túl jó, máris kevesebb az outod, a többi párnál pedig még ő is szépülhet szetre illetve 7es párnál hosszabb sorra.
De ez csak kekeckedés, né a small ball híve vagyok, de nem nagy hiba sem a preflop raise, sem a flop call matematikailag.
Badi írta:Naszóval
A preflop játékra nem tudok mit mondani, legtöbbször én is emelek ilyenkor, de itt biztos lehettem flopon a cbet-ben és úgy voltam vele, ha eltalál a flop, elég jó eséllyel kiejthetem + nem árt néha variálni. Ettől függetlenül igazatok van, push a legjobb itt.
A flop dobás sztem nem ilyen egyértelmű. Ha kiszámoljuk 118k-t kell megadni egy 184k-s potra, tehát a oddsunk 1:1,55, tehát 39% esélyünk kell hogy legyen.
Mi lehet nála? Ezzel az all in-nal azt mondja, "csak nehogy megnézzük a turnt", minimum sérülékeny lapja van. Ilyen száraz flopon AA, KK, vagy a set nem akarna dobatni, úgyhogy két lehetőség van. Vagy közepes pár 77-JJ) pár van a kezében, ami ellen van 10 outunk (A, K, 5), azaz pontosan 39%-unk, vagy ász-valamivel blöfföl. Ott az asztalnál kb 80%-ot adtam arra, hogy párja van, 15%öt az Ax-nek és 5öt a 66/55-nek amivel bajba vagyunk.
Ez alapján viszont matematikailag jó a call (cg-ben nem is lenne kérdés). A kérdés csak az, hogy érdemes-e ennyit kockáztatni, hiszen valószínűleg csak 39%-unk van nyerni. Én azt mondom nem, ott mégis megadtam, és lehet most is megadnám, mert imádok terrorizálni gigachipleaderként:) +ha elvesztem, marad 60K-m, ami azért nem a világvége.
Ahogy várni lehetett, JJ-t mutatott; nem javultam