Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Badi írta:Naszóval
A preflop játékra nem tudok mit mondani, legtöbbször én is emelek ilyenkor, de itt biztos lehettem flopon a cbet-ben és úgy voltam vele, ha eltalál a flop, elég jó eséllyel kiejthetem + nem árt néha variálni. Ettől függetlenül igazatok van, push a legjobb itt.
A flop dobás sztem nem ilyen egyértelmű. Ha kiszámoljuk 118k-t kell megadni egy 184k-s potra, tehát a oddsunk 1:1,55, tehát 39% esélyünk kell hogy legyen.
Mi lehet nála? Ezzel az all in-nal azt mondja, "csak nehogy megnézzük a turnt", minimum sérülékeny lapja van. Ilyen száraz flopon AA, KK, vagy a set nem akarna dobatni, úgyhogy két lehetőség van. Vagy közepes pár 77-JJ) pár van a kezében, ami ellen van 10 outunk (A, K, 5), azaz pontosan 39%-unk, vagy ász-valamivel blöfföl. Ott az asztalnál kb 80%-ot adtam arra, hogy párja van, 15%öt az Ax-nek és 5öt a 66/55-nek amivel bajba vagyunk.
Ez alapján viszont matematikailag jó a call (cg-ben nem is lenne kérdés). A kérdés csak az, hogy érdemes-e ennyit kockáztatni, hiszen valószínűleg csak 39%-unk van nyerni. Én azt mondom nem, ott mégis megadtam, és lehet most is megadnám, mert imádok terrorizálni gigachipleaderként:) +ha elvesztem, marad 60K-m, ami azért nem a világvége.
Ahogy várni lehetett, JJ-t mutatott; nem javultam
menczel írta:Kapásból legfontosabb hogy tökéletes alkalom a pushra, nagy hiba pf a call ráadásul oop. Potban 40k fel kell markolni és kész. A nagyon ritka esetben mikor callt kapsz, kézbe párok ellen 99-QQ coinflip, nagyonelöl vagy mint AJ+, sőt 30% od még KK ellen is van.
Flopon egyértelmű fold.
Badi írta:Egy leosztás tegnapról, amiről elég konkrét véleményem van és nagyon határeset, de szerintem rosszul játszottam. Szóval elő verseny 3+1, 2000/4000-es szinten vagyunk, még 18an az 50ból, átlag 100K körül, nálam 203k. Középről 3(!) limp (az asztalnak ez a fele elég sokat limpelgetett), button (nem, nem a Barichello) hív 25ezerig. Nálam kisvakból AdKs van és csak megadom, többiek eldobják. Button (143k) fiatal srác, agresszív, mármár maniac (nálam egy kicsit hülye-agresszív, meggondolatlan), ismerjük egymás játékát.
Flop 2d3d4s
Checkelek, mire allin megyn 118ezerrel.
Fold/call?
Vagy 2 9esselozsimiki írta: K,K vs 10,9
flopp: 4,4,10
erre elkezdi Gyuri,h MÁR![]()
![]()
9-essel is nyerhet a 10,9es...
hát hogyne... (ugye még mindig csak 10essel nyerhet)
Ha bármilyen pár van a kezében, akkor ő az esélyesebb a folytatásban, ezért abban az esetben egyértelmű dobás. De mint mondtad, hülye-agresszív, ezért bőven lehet nála is A magas, sőt bőven lehet hogy csak totális blöff. Ez utóbbit nem tartom valószínűnek, mert sok limpelő volt. Nagyot emelt a vakhoz képest, bár a pot jelentősen megnőtt, ezért bármi lehet nála, ami kicsit erősebb, KQ színből, vagy A10 esetleg. A nagyobbacska hívással kiszórhatná a J10 és társai lapokat, vagy nagyon magabiztos és megadót remél.Badi írta:Egy leosztás tegnapról, amiről elég konkrét véleményem van és nagyon határeset, de szerintem rosszul játszottam. Szóval elő verseny 3+1, 2000/4000-es szinten vagyunk, még 18an az 50ból, átlag 100K körül, nálam 203k. Középről 3(!) limp (az asztalnak ez a fele elég sokat limpelgetett), button (nem, nem a Barichello) hív 25ezerig. Nálam kisvakból AdKs van és csak megadom, többiek eldobják. Button (143k) fiatal srác, agresszív, mármár maniac (nálam egy kicsit hülye-agresszív, meggondolatlan), ismerjük egymás játékát.
Flop 2d3d4s
Checkelek, mire allin megyn 118ezerrel.
Fold/call?
Bocsi, hogy ilyen nagyon későn írok vissza, de el is felejtettem, hogy ide is írtam:D:D.Igazából a preflop miniraise illetve flop minireraisek-nek nem sok értelme van .ozsimiki írta:Üdv!handball11 írta:Badi nem akarlak megbántani, de neked van még mit tanulnod. Nagyon gyenge a preflop és postflop játékod vmint a betsize-od sem az igazi. Regisztrálj pokerstrategy-re és nézz meg pár videót.
szeretném ha véleményedet megindokolnád,és leírnád a szerinted helyesnek vélt múvikat...természetesen úgy mint HA te lennél abban a szituációban.
örömmel olvasnám, mert mindenből tanul az ember,és az ilyen agydoppingos cikkekkel már végeztem...
3as rivermypeter írta:27 vs 36 is működik, nem?:D
Badi írta:na és egy hand: élő verseny, vakok 500/1000 átlag kb 48000, nálam 43500.
középről 9d8d-t kapok,egy limp után én is megadom., mögöttem még egy limp és a nagyvak lekopogja.
flop As9h8c
hívok 2500-at, amit csak a mögöttem limpelő ad meg kb 65000 zsetonnal. feszes-agresszív, már amennyit eddig láttam jó játékos, nem csinált még nagy hülyeséget, viszont ő engem már látott blöffölni.
turn 3s
5100-at hívok, amire visszahív 16000-ig
fold/call/allin?
Badi írta:látom napok óta ezen jár az agyatok:D
szóval 3 megoldás van
1. 27 vs 56, board 3344 <- 7es magassal vezet a 72 de nem nyerheti meg a teljes potot
2-es, 7-es sor, 3-as 4-es full -split, 5-ös, 6-os magasabb kétpár, 8+ szintén split
2. 27 vs 46 board 3355 ugyanez a logika
3. 27 vs 45 board 3366 szintén
Azt mondod feszes, tehát már a megadása is valamilyen erőst mutat. Előtte már 2-n beszálltak, tehát apróbb párral is játszhat akár csak megadással, avagy főleg az A kis kísérőkkel szokott esetleg flop előtt megadó lenni, esetleg 1 színből, bár ez most lényegtelen a helyzet szempontjából.Badi írta:na és egy hand: élő verseny, vakok 500/1000 átlag kb 48000, nálam 43500.
középről 9d8d-t kapok,egy limp után én is megadom., mögöttem még egy limp és a nagyvak lekopogja.
flop As9h8c
hívok 2500-at, amit csak a mögöttem limpelő ad meg kb 65000 zsetonnal. feszes-agresszív, már amennyit eddig láttam jó játékos, nem csinált még nagy hülyeséget, viszont ő engem már látott blöffölni.
turn 3s
5100-at hívok, amire visszahív 16000-ig
fold/call/allin?