Badi írta:na és egy hand: élő verseny, vakok 500/1000 átlag kb 48000, nálam 43500.
középről 9d8d-t kapok,egy limp után én is megadom., mögöttem még egy limp és a nagyvak lekopogja.
flop As9h8c
hívok 2500-at, amit csak a mögöttem limpelő ad meg kb 65000 zsetonnal. feszes-agresszív, már amennyit eddig láttam jó játékos, nem csinált még nagy hülyeséget, viszont ő engem már látott blöffölni.
turn 3s
5100-at hívok, amire visszahív 16000-ig
fold/call/allin?
Azt mondod feszes, tehát már a megadása is valamilyen erőst mutat. Előtte már 2-n beszálltak, tehát apróbb párral is játszhat akár csak megadással, avagy főleg az A kis kísérőkkel szokott esetleg flop előtt megadó lenni, esetleg 1 színből, bár ez most lényegtelen a helyzet szempontjából.
Flop akár el is találhatta, ha A kis segítővel van nála. A megadása sztem csak a kifejezetten selejtet szórta ki, de az A+kis segítő és a kis kézi pár lehetőség még mindig fennmaradt.
A turn egy 3-s volt, ami 2 párt, vagy drillt is adhatott volna neki. Nagyot visszaemelt, amit a flopon nem tett meg. Látszatra veszélytelen, ezért akár most is megpróbálhatta az esetleges kezét megvédeni, ha azt hiszi, hogy az övé a legerősebb, a flop amolyan info szerzés is lehetett a számára.
Kb ugyanannyit kell megadnod, mint amennyi a kasszában volt (ha jól számolok, vagy kb a kassza 3/4-ét) Nálam a call alapból kiesik, mert a riveren erősödést kéne várnod ahhoz, hogy biztosabb legyél a dolgodban, amire kicsi az esély, ezért inkább meg kéne mentened a sok pénzed (fold) vagy nem kéne hagyni, hogy feljavuljon az övé (all in).
Mi ver meg? A3, A8, A9, 33, 88, 99 és AA. Lehet csak be akart engedni a játékba egy AA-val, de nem hiszem. Mit tudsz megverni? A2, A4, A5, A6, 22, 44, 55, 66. (88,99-t kizárom, túl kicsi az esélye, mint ahogy a 22, 44, 55, vagy 66 akciózását is) Marad az A2-4-5-6 az A3-8-9 és 33 ellen. (Legalábbis az én tekintetemben.) Ezek alapján meg inkább az
all in játszik a százalékos esélyeket nézve.