Sztem meg most minden jó úgy, ahogy van, nem biztos, h jó lenne, ha nagyon megvariálnánk. Mindenki maradjon a saját posztján, ha jön Fabregas, ha nem!shutterisland írta:én azért játszatnám khv-ként, mert :LG írta:Tudom, h nem szabad dupla hsz-t írni, de most ez egészen más téma. Több topicban láttam, h arról beszéltek, h majd Mascherano védő lesz jövőre többnyire. De ezt nem értem! Miért kéne a világ egyik legjobb vkp-ból védőt csinálni? Ok, h eddig megoldotta a dolgát viszonylag jól középső védőként is, de nem biztos, h ott hosszú távon is annyira jó lenne ott. A vkp-n viszont szükség van rá. Tavaly is azért túlnyomó részt, mikor nem voltunk kényszerhelyzetben ott játszott, és sztem nagyon jó volt, jobb mint Busquets pajtás. Azt meg, h Keitával mit akartok a vkp poszton, fogalmam sincs.Azért mert fekete?
Sem nálunk, sem a Sevillában nem volt az.
- több lehetőséget kaphatna, főleg, ha elmegy milito.
- ezáltal egyel kevesebb a konkurencia thiago előtt (még ha nem is ugyanaz a poszt, de akkor is csak 3-an férnek el a középpályára)
ez persze csak arra vonatkozik, ha jön cesc.
ha nem jön, akkor maradhat, mert 6-an lesznek úgy is a 3 posztra.
Javier Mascherano
- shutterisland
- Director del Fútbol
mondhatjuk, csak felvetni is feleslegesnek tűnik, mivel ugye keita nagy kedvence pepnek.sjd írta:Mondjuk ki szépen: Keitától meg akarunk szabadulni Thiago elől, és az a leggazdaságosabb megoldás, ha vkp-ként szorítunk neki helyet, ráadásul két legyet ütünk egy csapásra, mert lesz +1 védőnkshutterisland írta: - ezáltal egyel kevesebb a konkurencia thiago előtt (még ha nem is ugyanaz a poszt, de akkor is csak 3-an férnek el a középpályára)
pedig de szép is lenne a középpálya :
busquets,iniesta,xavi - mascherano,cesc,thiago
-
- Llegenda del Barça
Hát, fifa-ban mindig is vkp-nak volt jegyezve, szerintem innen vesszük eztLG írta: Azt meg, h Keitával mit akartok a vkp poszton, fogalmam sincs.Azért mert fekete?

Nem a feketesége miatt, csak Pep most ott játszatja, és jól ellátja a dolgát többnyire.LG írta:Tudom, h nem szabad dupla hsz-t írni, de most ez egészen más téma. Több topicban láttam, h arról beszéltek, h majd Mascherano védő lesz jövőre többnyire. De ezt nem értem! Miért kéne a világ egyik legjobb vkp-ból védőt csinálni? Ok, h eddig megoldotta a dolgát viszonylag jól középső védőként is, de nem biztos, h ott hosszú távon is annyira jó lenne ott. A vkp-n viszont szükség van rá. Tavaly is azért túlnyomó részt, mikor nem voltunk kényszerhelyzetben ott játszott, és sztem nagyon jó volt, jobb mint Busquets pajtás. Azt meg, h Keitával mit akartok a vkp poszton, fogalmam sincs.Azért mert fekete?
Mondjuk ki szépen: Keitától meg akarunk szabadulni Thiago elől, és az a leggazdaságosabb megoldás, ha vkp-ként szorítunk neki helyet, ráadásul két legyet ütünk egy csapásra, mert lesz +1 védőnkshutterisland írta: - ezáltal egyel kevesebb a konkurencia thiago előtt (még ha nem is ugyanaz a poszt, de akkor is csak 3-an férnek el a középpályára)
- shutterisland
- Director del Fútbol
én azért játszatnám khv-ként, mert :LG írta:Tudom, h nem szabad dupla hsz-t írni, de most ez egészen más téma. Több topicban láttam, h arról beszéltek, h majd Mascherano védő lesz jövőre többnyire. De ezt nem értem! Miért kéne a világ egyik legjobb vkp-ból védőt csinálni? Ok, h eddig megoldotta a dolgát viszonylag jól középső védőként is, de nem biztos, h ott hosszú távon is annyira jó lenne ott. A vkp-n viszont szükség van rá. Tavaly is azért túlnyomó részt, mikor nem voltunk kényszerhelyzetben ott játszott, és sztem nagyon jó volt, jobb mint Busquets pajtás. Azt meg, h Keitával mit akartok a vkp poszton, fogalmam sincs.Azért mert fekete?
- több lehetőséget kaphatna, főleg, ha elmegy milito.
- ezáltal egyel kevesebb a konkurencia thiago előtt (még ha nem is ugyanaz a poszt, de akkor is csak 3-an férnek el a középpályára)
ez persze csak arra vonatkozik, ha jön cesc.
ha nem jön, akkor maradhat, mert 6-an lesznek úgy is a 3 posztra.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Csak hogy belekössektorocsik írta:Nagy előnye a srácnak,hogy sokoldalú,ilyen magassággal középső védőt játszani nem semmi,ha még lőni is engednék,akkor néznénk csak nagyokat,de mi mindíg a kapuig akarjuk vinni a labdát,Alves sem lőtt nagy gólt évek óta,pedig tudna!

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Tudom, h nem szabad dupla hsz-t írni, de most ez egészen más téma. Több topicban láttam, h arról beszéltek, h majd Mascherano védő lesz jövőre többnyire. De ezt nem értem! Miért kéne a világ egyik legjobb vkp-ból védőt csinálni? Ok, h eddig megoldotta a dolgát viszonylag jól középső védőként is, de nem biztos, h ott hosszú távon is annyira jó lenne ott. A vkp-n viszont szükség van rá. Tavaly is azért túlnyomó részt, mikor nem voltunk kényszerhelyzetben ott játszott, és sztem nagyon jó volt, jobb mint Busquets pajtás. Azt meg, h Keitával mit akartok a vkp poszton, fogalmam sincs.
Azért mert fekete?

Sztem ebben nincs semmi meglepő. Az olyan középpályások mint ő, sokat vannak játékban, és a passzaik nagyon nagy része a közvetlenül mellettük álló embernek megy. Azért egy vkp dolga a mai fociban már rég nemcsak a labdaszerzésből és rombolásból áll, legalábbis is jobb helyeken.messideco írta:FC Barcelona’s Argentine midfielder Javier Mascherano made more successful passes, 297, than any other player in the 2011 Copa America.
Azért ezt úgy hívják, hogy nem semmiAz agyonhypeolt brazil csodagyerekeket is leveri. S hogy egy vkp adja a legtöbb pontos passzt a Copa Americán.
![]()

FC Barcelona’s Argentine midfielder Javier Mascherano made more successful passes, 297, than any other player in the 2011 Copa America.
Azért ezt úgy hívják, hogy nem semmi
Az agyonhypeolt brazil csodagyerekeket is leveri. S hogy egy vkp adja a legtöbb pontos passzt a Copa Americán.

Azért ezt úgy hívják, hogy nem semmi

Idén még küzdelmesebb meccseink lesznek, úgyhogy várhatóan még nagyobb szerepe lesz Mascheranonak a csapatban.
nem, az csak a digisport hülyesége... ő maga is nyilatkozta asszem, h úgy szereti, h "mászkeránó" (kb olyan, mint amikor a sportklubosok "bozsánoztak"...)B. írta:Egyébként őt nem Mászcseránónak kéne ejteni???
van erről vhol cikk is
szerk: meg is van...
Mascherano - amikor felfedezték, nagyon sokáig Mászcseránóként futott az emberek tudatában, ami helyes is lenne, ámde Javier barátunk olaszajkú, és nem spanyolajkú, mint az argentínok többsége, nevének ejtése nem Mászcseránó, hanem Mászkeránó.
Egyébként őt nem Mászcseránónak kéne ejteni???
B.
- torocsik
- Barça C
Nagy előnye a srácnak,hogy sokoldalú,ilyen magassággal középső védőt játszani nem semmi,ha még lőni is engednék,akkor néznénk csak nagyokat,de mi mindíg a kapuig akarjuk vinni a labdát,Alves sem lőtt nagy gólt évek óta,pedig tudna!
Iniesta,Xavi,Messi,Gardiola=Barca,HAJRÁ
[quote="SuperMessi"]Tényleg szenzációs teljesítményt nyújtott, főleg tavasszal. Nem véletlen hogy Maradona azt mondta egyszer amikor a csapata összeállításáról kérdezték hogy Mascherano és 10 másik srác...[/quote]
De a hülyéje elfelejtette mellé tenni Cambiassot, pedig ha ők ketten viszik a prímet, még az aranyra is esélyesek lettek volna.
De a hülyéje elfelejtette mellé tenni Cambiassot, pedig ha ők ketten viszik a prímet, még az aranyra is esélyesek lettek volna.
Boldogat mester 

Nagyon jó szezont zárt kíváncsi leszek,hogy mit teljesít a Copa Américán,de gondolom nem vall szégyent
Isten éltesse.

- SuperMessi
- Capitá del Barça
Tényleg szenzációs teljesítményt nyújtott, főleg tavasszal. Nem véletlen hogy Maradona azt mondta egyszer amikor a csapata összeállításáról kérdezték hogy Mascherano és 10 másik srác...
Nem akarnám tizenhatodjára leírni én is, hogy zeniális a srác, de az, semmi kétség nem fér hozzá! Nálam már pótolta Tourét, átvette a szerepét, aminek nagyon örülök! 

Football, bloody hell. /SAF/
A Pep-éra legjobb igazolása Alves és Piqué utánLG írta:Nekem is kétségeim voltak vele kapcsolatban, mikor leigazoltuk, úgy gondoltam nem illik ide. A sok durva, fölösleges és buta szabálytalanság maradt meg róla Angliából, ami szerencsére itt elmaradt. Viszont fantasztikus volt egész szezonban, hatalmas igazolás, így utólag már elmondható.