Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem meg most minden jó úgy, ahogy van, nem biztos, h jó lenne, ha nagyon megvariálnánk. Mindenki maradjon a saját posztján, ha jön Fabregas, ha nem!shutterisland írta:én azért játszatnám khv-ként, mert :LG írta:Tudom, h nem szabad dupla hsz-t írni, de most ez egészen más téma. Több topicban láttam, h arról beszéltek, h majd Mascherano védő lesz jövőre többnyire. De ezt nem értem! Miért kéne a világ egyik legjobb vkp-ból védőt csinálni? Ok, h eddig megoldotta a dolgát viszonylag jól középső védőként is, de nem biztos, h ott hosszú távon is annyira jó lenne ott. A vkp-n viszont szükség van rá. Tavaly is azért túlnyomó részt, mikor nem voltunk kényszerhelyzetben ott játszott, és sztem nagyon jó volt, jobb mint Busquets pajtás. Azt meg, h Keitával mit akartok a vkp poszton, fogalmam sincs.Azért mert fekete?
Sem nálunk, sem a Sevillában nem volt az.
- több lehetőséget kaphatna, főleg, ha elmegy milito.
- ezáltal egyel kevesebb a konkurencia thiago előtt (még ha nem is ugyanaz a poszt, de akkor is csak 3-an férnek el a középpályára)
ez persze csak arra vonatkozik, ha jön cesc.
ha nem jön, akkor maradhat, mert 6-an lesznek úgy is a 3 posztra.
mondhatjuk, csak felvetni is feleslegesnek tűnik, mivel ugye keita nagy kedvence pepnek.sjd írta:Mondjuk ki szépen: Keitától meg akarunk szabadulni Thiago elől, és az a leggazdaságosabb megoldás, ha vkp-ként szorítunk neki helyet, ráadásul két legyet ütünk egy csapásra, mert lesz +1 védőnkshutterisland írta: - ezáltal egyel kevesebb a konkurencia thiago előtt (még ha nem is ugyanaz a poszt, de akkor is csak 3-an férnek el a középpályára)
Hát, fifa-ban mindig is vkp-nak volt jegyezve, szerintem innen vesszük eztLG írta: Azt meg, h Keitával mit akartok a vkp poszton, fogalmam sincs.Azért mert fekete?
Nem a feketesége miatt, csak Pep most ott játszatja, és jól ellátja a dolgát többnyire.LG írta:Tudom, h nem szabad dupla hsz-t írni, de most ez egészen más téma. Több topicban láttam, h arról beszéltek, h majd Mascherano védő lesz jövőre többnyire. De ezt nem értem! Miért kéne a világ egyik legjobb vkp-ból védőt csinálni? Ok, h eddig megoldotta a dolgát viszonylag jól középső védőként is, de nem biztos, h ott hosszú távon is annyira jó lenne ott. A vkp-n viszont szükség van rá. Tavaly is azért túlnyomó részt, mikor nem voltunk kényszerhelyzetben ott játszott, és sztem nagyon jó volt, jobb mint Busquets pajtás. Azt meg, h Keitával mit akartok a vkp poszton, fogalmam sincs.Azért mert fekete?
Mondjuk ki szépen: Keitától meg akarunk szabadulni Thiago elől, és az a leggazdaságosabb megoldás, ha vkp-ként szorítunk neki helyet, ráadásul két legyet ütünk egy csapásra, mert lesz +1 védőnkshutterisland írta: - ezáltal egyel kevesebb a konkurencia thiago előtt (még ha nem is ugyanaz a poszt, de akkor is csak 3-an férnek el a középpályára)
én azért játszatnám khv-ként, mert :LG írta:Tudom, h nem szabad dupla hsz-t írni, de most ez egészen más téma. Több topicban láttam, h arról beszéltek, h majd Mascherano védő lesz jövőre többnyire. De ezt nem értem! Miért kéne a világ egyik legjobb vkp-ból védőt csinálni? Ok, h eddig megoldotta a dolgát viszonylag jól középső védőként is, de nem biztos, h ott hosszú távon is annyira jó lenne ott. A vkp-n viszont szükség van rá. Tavaly is azért túlnyomó részt, mikor nem voltunk kényszerhelyzetben ott játszott, és sztem nagyon jó volt, jobb mint Busquets pajtás. Azt meg, h Keitával mit akartok a vkp poszton, fogalmam sincs.Azért mert fekete?
Csak hogy belekössektorocsik írta:Nagy előnye a srácnak,hogy sokoldalú,ilyen magassággal középső védőt játszani nem semmi,ha még lőni is engednék,akkor néznénk csak nagyokat,de mi mindíg a kapuig akarjuk vinni a labdát,Alves sem lőtt nagy gólt évek óta,pedig tudna!
Sztem ebben nincs semmi meglepő. Az olyan középpályások mint ő, sokat vannak játékban, és a passzaik nagyon nagy része a közvetlenül mellettük álló embernek megy. Azért egy vkp dolga a mai fociban már rég nemcsak a labdaszerzésből és rombolásból áll, legalábbis is jobb helyeken.messideco írta:FC Barcelona’s Argentine midfielder Javier Mascherano made more successful passes, 297, than any other player in the 2011 Copa America.
Azért ezt úgy hívják, hogy nem semmiAz agyonhypeolt brazil csodagyerekeket is leveri. S hogy egy vkp adja a legtöbb pontos passzt a Copa Americán.
![]()
nem, az csak a digisport hülyesége... ő maga is nyilatkozta asszem, h úgy szereti, h "mászkeránó" (kb olyan, mint amikor a sportklubosok "bozsánoztak"...)B. írta:Egyébként őt nem Mászcseránónak kéne ejteni???
A Pep-éra legjobb igazolása Alves és Piqué utánLG írta:Nekem is kétségeim voltak vele kapcsolatban, mikor leigazoltuk, úgy gondoltam nem illik ide. A sok durva, fölösleges és buta szabálytalanság maradt meg róla Angliából, ami szerencsére itt elmaradt. Viszont fantasztikus volt egész szezonban, hatalmas igazolás, így utólag már elmondható.