2012.11.15. 18:19:25
úgy tűnik nála, mintha nem tudna áttörni egy gátat. nem tudom miért lennék vele elfogult, de rajta látszik a megmozdulásain, a labda nélküli mozgásán a rengeteg lehetőség. egyszerűen képességekben marha jó. valamiért viszont nem tudja kihasználni, tényleg én is az önbizalmat tudom csak felhozni. előző meccsen is beáll villa helyett és egyből jobb, él, akar, veszélyes, jól mozog. jön egy jó beadás ő mégis inkább (amúgy szenzációsan) lerakja messinek, ahelyett hogy előrevenné ráfordulna és bevágná izomból. ez az egy mozdulat elmond róla mindent, ami a barcelonában letett teljesítményét érinti.
a sérülések meg áhhh. nem tudnak vele valami hasonló csodát tenni, mint messivel? életmódváltozás, étrendváltozás, satöbbi. tudom, hogy most belépőtől szerezte a sérülését, de ez akkor is elrontja őt. amikor jól játszik, vagy kezd formába lendülni, akkor hazajön ISMÉT sérülten a válogatottból. mi a rákot csinálnak a chilei csapatban?
a tavalyi évét meg ne vegyük el tőle. új volt, mégis eredményes és veszélyes. amikor nem volt sérült, akkor annyi biztos volt mindenki számára, hogy messi és alexis kezd, a harmadik volt mindig a kérdés. idén úgy van, hogy messi és pedro kezd, a harmadik meg megintcsak kérdés.
amúgy tényleg, megkell nézni egy chilei meccsét. nemrég volt pl a chile - argentina 1-2, ahol a chileiek konkrétan lefocizták messiéket, azok viszont pár kontrából megverték őket. úgy ment, mint egy állat. átverekedte magát három emberen, leadta a labdát, közben indult is a szélre, kapta, adta is be , helyzet. kirúgták, szerelte a labdás embert, húzott befelé a jobb lábára, csinált egy kényszerítőt, helyzetbe került bravúros védés. és nekem ne adjátok be ezt a jajj, itt megfojtják a játékát, meg lekorlátozzák dolgot (tellot talán nem?). ott még talán többet is kell dolgoznia, mégis megtudja csinálni az összjátékokat és érzed a veszélyt, amikor rávezeti izomból két emberre a labdát. egyszerűen nálunk nem meri, pedig ezért vettük, hogy kockáztasson, hogy tele gatyával legyenek a védők vele szemben. tök jó, hogy ilyen szerény, meg visszahúzódó gyerek, de itt most ezt hátránynak érzem, nem a védők mennek tele gatyával a pályára, hanem ő.