Barca Igazolások 2009-2010
-
- Barça C
OFF
Próbálom olvasni mindenki hozzászólását, de igazán zavaró, hogy egyeseknek be nem áll a szája: miket hordanak itt össze egyesek, stb, meg hogy emiatt nem jött a fórumra egy hónapig. Ez a szánalmas inkább, nem 10 évesek vagytok gondolom; akinek nem tetszik egy topik ne olvasgassa, nem kötelező. Főleg ne töltse fel hisztivel... Kik vagytok, hogy leszóljátok a népet? Ne hisztizzetek, elég volt, hadd olvasgassunk, találgassunk, álmodozzunk, beszélgessünk a lenéző, lekicsinylő megjegyzéseitek nélkül. Talán ezt is bele kellene venni a topik szabályzatába...
Próbálom olvasni mindenki hozzászólását, de igazán zavaró, hogy egyeseknek be nem áll a szája: miket hordanak itt össze egyesek, stb, meg hogy emiatt nem jött a fórumra egy hónapig. Ez a szánalmas inkább, nem 10 évesek vagytok gondolom; akinek nem tetszik egy topik ne olvasgassa, nem kötelező. Főleg ne töltse fel hisztivel... Kik vagytok, hogy leszóljátok a népet? Ne hisztizzetek, elég volt, hadd olvasgassunk, találgassunk, álmodozzunk, beszélgessünk a lenéző, lekicsinylő megjegyzéseitek nélkül. Talán ezt is bele kellene venni a topik szabályzatába...
Silvánál és Ribérynél írtam, hogy mindkettő nem kellene, az egyik is bőven elég. Igazad van, hogy nem bírnák a padozást, de én csak egyikőjüket mondtam, hogy jó lenne. Egyébként nem kellene mindegyik játékos a felsoroltak közül, mert elég sokat mondtam, szinte az összes posztra, én csak felvázoltam a lehetőségeket, és elmondtam a véleményemet. Egyébként kösz a választ.mario18 írta:SILVA,RIBERY,FABREGAS?????Ez mind szép és jo lenne,de azért azt be kell vallani,hogy ha nem megy el olyan támado középpályás a Barcábol aki kezdö volt(márpedig nem fog),akkor vlki a cserepadra kerülne...és hát ezzel világklasszisok kerülnénak a kispadra...amit sztem ien kvalitásu játékosok biztos,hogy nem sokáig türnének!
A 3 játékosbol sztem egy böven elég volna,legszivesebben Fabregast látnám a csapatban

"Eshet eső, hullhat hó, Valdes kesztyű mindig jó!" - Horti Gábor

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” - Pep a klub VB döntő előtt
- Ebdon Lake
- Jugador del Barça
Essien nagyon jó játékos, de tök fölösleges lenne ide. Már van 3 védekező középpályásunk, míg ezt a posztot Marquez és Piqué is el tudja látniMrPiedone írta: Szűrő poszton sem nagyon kell erősítés, Touré, Busquets és Keita is jól végzi a munkáját, bár - de ez csak az én hülyeségem - Essien szerintem elférne még itt, fantasztikus játékos, nekem ő a kedvenc védekező középpályásom, sok poszton bevethető, nagyon jó a rúgótechnikája, csak az a gond, hogy sem ő, sem Touré nem szereti a padozást, őket kb. felváltva játszatnám, így viszont Keita és Sergi nem sok lehetőséghez jutna, viszont megérdemelnék, a másik pedig, hogy az ára nagyon borsos lehet. Hallottam pletykákat, hogy talán nyáron klubot váltana, szerintem ki kellene használni a lehetőséget, de ez csak egy vélemény.
SILVA,RIBERY,FABREGAS?????Ez mind szép és jo lenne,de azért azt be kell vallani,hogy ha nem megy el olyan támado középpályás a Barcábol aki kezdö volt(márpedig nem fog),akkor vlki a cserepadra kerülne...és hát ezzel világklasszisok kerülnénak a kispadra...amit sztem ien kvalitásu játékosok biztos,hogy nem sokáig türnének!
A 3 játékosbol sztem egy böven elég volna,legszivesebben Fabregast látnám a csapatban

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
Sziasztok! Előre figyelmeztetek mindenkit, és elnézést kérek, hogy hosszú lesz a hozzászólás, szóval aki lusta elolvasni, vagy nem érdekli, nyugodtan tekerje el. Én még új vagyok ezen a fórumon, most regisztráltam, de olvasni már régóta olvasom mind a weboldalt, mind a fórumot. A Barca 2006 óta a kedvenc csapatom, de már előtte is nagyon szerettem, főleg Kluivert és Rivaldo miatt. Na de nem offolok tovább, csak gondoltam bemutatkozok, ha már új vagyok itt.
Az átigazolásokkal kapcsolatban azon a véleményen vagyok, hogy nem kell túlságosan nagy változtatás, de azért egy pár játékos elkelne, mert igaz, hogy ez egy fantasztikus Barca, egyelőre minden idők egyik legjobbjának tűnik, már-már tökéletes, de azért ebben is vannak hibák/hiányosságok, ráadásul biztosan el fog menni egy pár játékos ezen a nyáron, akik eddig kevés lehetőséget kaptak, és/vagy keveset tettek le az asztalra, akiket pótolni kell. (Hú,ez jó hosszú mondat lett
). Kisebb gondok előfordulnak a kispadon, és ugyan ebben az évben nagyjából megúsztuk a durva sérüléshullámokat, nem lehet garancia, hogy jövőre is meg fogjuk, tehát minőségibb cserepad kellene szerintem. Már csak azért is, mert a topklubok erősíteni fognak, ez szinte biztos (Milan, Real, 'Pool, Chelsea, stb.), és akkor nehezebb helyzetben leszünk. Ráadásul bejött egy csomó pénz a triplázásból, úgyhogy van lehetőség költekezni.
Kapusnak senkit sem igazolnék, én nagyon bírom Valdés-t, szerintem igen is nagyon jó kapus, bár tud hülyeségeket csinálni, de csak ritkán. Cserének Pinto tökéletes, Jorquera is elfér.
A legfőbb hiányposzt szerintem a szélső védőké, Dani Alvesnek gyakorlatilag nincs klasszikus jobbszélső cseréje, a másik oldalon Abidalnál ott van Sylvinho, akit én személy szerint nagyon bírok, de véleményem szerint most nyáron eligazol valahova levezetésnek, mert már kiöregedőben van, bár szerintem a korához képest fantasztikusan játszik, megy előre támadni, és szerintem elég gyors is, cserének szinte tökéletes. Viszont az a baj, hogy ebben a Barcában Abidal-t is rotálni kellene, mert védekezésben nagyon jó, de a támadásokhoz szinte semmit nem tesz hozzá, és - főleg ha Sylvinho elmegy - jöhetne Philip Lahm , aki szintén egy nagyon jó szélső, fiatal, és szeret előre menni.
Alves mellé cserének pedig visszahoznám Henriquét a Leverkusenes kiruccanás után, legalábbis az előszezonra mindenképp, és így meglátnánk, hogy mire jó. Igaz, ő sem klasszikus szélső, inkább középső védő, de el tudja látni ezt a feladatot is megfelelően.
Középső védő szerintem nem kell, van belőle bőven, főleg ha Milito is felpül (reménykedjünk), max. felhoznám az Atléticből Botíát vagy Corcólest, Muniesát pedig az előszezonban próbálgatnám, hagy szerezzen egy kis rutint a nagyok közt, aztán mehetne vissza az utánpótlásba.
Szűrő poszton sem nagyon kell erősítés, Touré, Busquets és Keita is jól végzi a munkáját, bár - de ez csak az én hülyeségem - Essien szerintem elférne még itt, fantasztikus játékos, nekem ő a kedvenc védekező középpályásom, sok poszton bevethető, nagyon jó a rúgótechnikája, csak az a gond, hogy sem ő, sem Touré nem szereti a padozást, őket kb. felváltva játszatnám, így viszont Keita és Sergi nem sok lehetőséghez jutna, viszont megérdemelnék, a másik pedig, hogy az ára nagyon borsos lehet. Hallottam pletykákat, hogy talán nyáron klubot váltana, szerintem ki kellene használni a lehetőséget, de ez csak egy vélemény.
A középpályára elkelne egy-két ember, szerintem simán jöhetne Fabregas, nagyon jó játékos, és fiatal kora ellenére hihetetlenül rutinos. Csak itt ugye megint probléma, hogy vagy a kispadon kötne ki, vagy rotálnák, mert Iniesta és Xavi is kirobbanthatatlan, sérülés esetén viszont nagyon jó lenne, hogy itt van. A középpályára még el tudnám képzelni fiatal tehetségként Buonanottét a River Plateből, már több nagy klub érdeklődik iránta, nem hiszem, hogy olyan drága lenne, viszont hatalmas tehetség, nagyon jó játékos lehet belőle. Szerintem távozni fog idén Gudjhonssen, bár őt is bírom, nekem nagyon szimpatikus, viszont azt elismerem, hogy már öregszik, és nem igazán Barca szintű játékos, de nem bánnám, ha maradna. Hlebet pedig vagy eladnám, vagy kölcsönbe menne, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Talán az Arsenal-lal lehetne kötni egy csereszerződést Fabregasért (persze ráfizetéssel), Hleb pedig visszamenne, az angol foci jobban fekszik neki, ott sokkal jobban játszott, sajnálnám, ha elkallódna.
A támadokhóz mindenképpen hoznám Ribéry-t, nem hagynám ki a lehetőséget, szerintem biztosan távozik a Bayerntől, akkor viszont hozzánk jöjjön, amúgy is elmondta, itt szívesen játszana, talán nála is működne egy csereszerződés, ha az Arsenal-lal nem, ide jönne Ribéry, oda meg menne Hleb, természetesen itt is felárral. Ha őt nem sikerül megszerezni, Silva is jó lenne, ő jobban bírná az esetleges padozást, és szerintem őt is eladják, viszont ha jön Ribéry, ő már nem kell, mert túl sokan lennének. Jeffrent még talán felhoznám, legalább a felkészülési meccsekre. Más támadó nem kellene, bár lehet pletykákat hallani Ibrahimovicról, ő szerintem semmiképp se jöjjön. Elrontaná az egész csapatszellemet, egyáltalán nem illik a Barcába, ő egy egoista, beképzelt hólyag, nagyon nem csípem, a Blaugrana-ba nem való ilyen játékos! Menjen csak a Real-ba, oda nagyon is elfér.
Nekem ez a véleményem az ezévi átigazolásokról, és bocs mégegyszer a terjedelem miatt.
Az átigazolásokkal kapcsolatban azon a véleményen vagyok, hogy nem kell túlságosan nagy változtatás, de azért egy pár játékos elkelne, mert igaz, hogy ez egy fantasztikus Barca, egyelőre minden idők egyik legjobbjának tűnik, már-már tökéletes, de azért ebben is vannak hibák/hiányosságok, ráadásul biztosan el fog menni egy pár játékos ezen a nyáron, akik eddig kevés lehetőséget kaptak, és/vagy keveset tettek le az asztalra, akiket pótolni kell. (Hú,ez jó hosszú mondat lett

Kapusnak senkit sem igazolnék, én nagyon bírom Valdés-t, szerintem igen is nagyon jó kapus, bár tud hülyeségeket csinálni, de csak ritkán. Cserének Pinto tökéletes, Jorquera is elfér.
A legfőbb hiányposzt szerintem a szélső védőké, Dani Alvesnek gyakorlatilag nincs klasszikus jobbszélső cseréje, a másik oldalon Abidalnál ott van Sylvinho, akit én személy szerint nagyon bírok, de véleményem szerint most nyáron eligazol valahova levezetésnek, mert már kiöregedőben van, bár szerintem a korához képest fantasztikusan játszik, megy előre támadni, és szerintem elég gyors is, cserének szinte tökéletes. Viszont az a baj, hogy ebben a Barcában Abidal-t is rotálni kellene, mert védekezésben nagyon jó, de a támadásokhoz szinte semmit nem tesz hozzá, és - főleg ha Sylvinho elmegy - jöhetne Philip Lahm , aki szintén egy nagyon jó szélső, fiatal, és szeret előre menni.
Alves mellé cserének pedig visszahoznám Henriquét a Leverkusenes kiruccanás után, legalábbis az előszezonra mindenképp, és így meglátnánk, hogy mire jó. Igaz, ő sem klasszikus szélső, inkább középső védő, de el tudja látni ezt a feladatot is megfelelően.
Középső védő szerintem nem kell, van belőle bőven, főleg ha Milito is felpül (reménykedjünk), max. felhoznám az Atléticből Botíát vagy Corcólest, Muniesát pedig az előszezonban próbálgatnám, hagy szerezzen egy kis rutint a nagyok közt, aztán mehetne vissza az utánpótlásba.
Szűrő poszton sem nagyon kell erősítés, Touré, Busquets és Keita is jól végzi a munkáját, bár - de ez csak az én hülyeségem - Essien szerintem elférne még itt, fantasztikus játékos, nekem ő a kedvenc védekező középpályásom, sok poszton bevethető, nagyon jó a rúgótechnikája, csak az a gond, hogy sem ő, sem Touré nem szereti a padozást, őket kb. felváltva játszatnám, így viszont Keita és Sergi nem sok lehetőséghez jutna, viszont megérdemelnék, a másik pedig, hogy az ára nagyon borsos lehet. Hallottam pletykákat, hogy talán nyáron klubot váltana, szerintem ki kellene használni a lehetőséget, de ez csak egy vélemény.
A középpályára elkelne egy-két ember, szerintem simán jöhetne Fabregas, nagyon jó játékos, és fiatal kora ellenére hihetetlenül rutinos. Csak itt ugye megint probléma, hogy vagy a kispadon kötne ki, vagy rotálnák, mert Iniesta és Xavi is kirobbanthatatlan, sérülés esetén viszont nagyon jó lenne, hogy itt van. A középpályára még el tudnám képzelni fiatal tehetségként Buonanottét a River Plateből, már több nagy klub érdeklődik iránta, nem hiszem, hogy olyan drága lenne, viszont hatalmas tehetség, nagyon jó játékos lehet belőle. Szerintem távozni fog idén Gudjhonssen, bár őt is bírom, nekem nagyon szimpatikus, viszont azt elismerem, hogy már öregszik, és nem igazán Barca szintű játékos, de nem bánnám, ha maradna. Hlebet pedig vagy eladnám, vagy kölcsönbe menne, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Talán az Arsenal-lal lehetne kötni egy csereszerződést Fabregasért (persze ráfizetéssel), Hleb pedig visszamenne, az angol foci jobban fekszik neki, ott sokkal jobban játszott, sajnálnám, ha elkallódna.
A támadokhóz mindenképpen hoznám Ribéry-t, nem hagynám ki a lehetőséget, szerintem biztosan távozik a Bayerntől, akkor viszont hozzánk jöjjön, amúgy is elmondta, itt szívesen játszana, talán nála is működne egy csereszerződés, ha az Arsenal-lal nem, ide jönne Ribéry, oda meg menne Hleb, természetesen itt is felárral. Ha őt nem sikerül megszerezni, Silva is jó lenne, ő jobban bírná az esetleges padozást, és szerintem őt is eladják, viszont ha jön Ribéry, ő már nem kell, mert túl sokan lennének. Jeffrent még talán felhoznám, legalább a felkészülési meccsekre. Más támadó nem kellene, bár lehet pletykákat hallani Ibrahimovicról, ő szerintem semmiképp se jöjjön. Elrontaná az egész csapatszellemet, egyáltalán nem illik a Barcába, ő egy egoista, beképzelt hólyag, nagyon nem csípem, a Blaugrana-ba nem való ilyen játékos! Menjen csak a Real-ba, oda nagyon is elfér.
Nekem ez a véleményem az ezévi átigazolásokról, és bocs mégegyszer a terjedelem miatt.

"Eshet eső, hullhat hó, Valdes kesztyű mindig jó!" - Horti Gábor

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” - Pep a klub VB döntő előtt
Nagyon jó ballába van, a Realnak is lőtt egy szép szabadrúgásgólt.Ebdon Lake írta:Fabio Aurelio is tényleg jó lenne, de sztem a Pool nem adja el senkinek se.honda25 írta:Kellene Dani mellé egy csere jobbhátvéd, ha nem lenne, akkor Puyol megfelel erre a pozícióra és akkor esetleg lehetne Piqué, Marques, és Henrique mellé mégegy középhátvédet igazolni. Caceres nem való a csapatba, Militoval meg ki tudja mi lesz.
Kell egy balhátvéd is Sylvinho mellé, aki kitűnő kiegészítő ember maradna.
Ha távozik Hleb és Guddy, akkor mindenképpen kell egy kp is.
Csatársorba sem lenne rossz ötlet a frissítés.
Akikre gondoltam: Bruno Alves, Fabio Aurelio vagy Lahm, Fabregas, David Silva vagy David Villa.
Frissíteni mindenképp kell.
Jól védekezik és szeret támadni is.
Én már év közben rá gondoltam bal oldalra.
Hajrá Barca! És a Honda!
- Ebdon Lake
- Jugador del Barça
Fabio Aurelio is tényleg jó lenne, de sztem a Pool nem adja el senkinek se.honda25 írta:Kellene Dani mellé egy csere jobbhátvéd, ha nem lenne, akkor Puyol megfelel erre a pozícióra és akkor esetleg lehetne Piqué, Marques, és Henrique mellé mégegy középhátvédet igazolni. Caceres nem való a csapatba, Militoval meg ki tudja mi lesz.
Akikre gondoltam: Bruno Alves, Fabio Aurelio vagy Lahm, Fabregas, David Silva vagy David Villa.
Kellene Dani mellé egy csere jobbhátvéd, ha nem lenne, akkor Puyol megfelel erre a pozícióra és akkor esetleg lehetne Piqué, Marques, és Henrique mellé mégegy középhátvédet igazolni. Caceres nem való a csapatba, Militoval meg ki tudja mi lesz.
Hajrá Barca! És a Honda!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Mit kell nyomatni azt a Moutinho gyereket? Jo kis játékos ennyi. Nem fog padra eljönni az egyik legnívósabb portugál csapat csk-ja. 30 alatt megse kapnánk. Meg alapból honnan a francból jött ez megint? Mert tavaly az EB után volt egy rövid cikk róla és a Barcáról?
Ribéryről:
Igen volt róla cikk, hogy esetleg kiköthet nálunk, de utána volt, hogy mehet Madridba, a Milanba, a Chelseabe és a Manchester Unitedbe is. Ennyi alapja van kb. Ettől függetlenül lehet, hogy nálunk fog kikötni. Nemlehet tudni. De mit kell róla beszélni? Nemlehet akkor ha megszereztük? Ha tény? Annyira színvonalatlan. tavaly nyáron mikor be lett zárva. Volt, hogy emiatt nem írogattam a fórumba legalább 1 hónapig... És még elég sokan rajtam kívül. Lehetne picit ésszel írogatni, ahelyett, hogy vagdalkoznánk a nevekkel.
Ribéryről:
Igen volt róla cikk, hogy esetleg kiköthet nálunk, de utána volt, hogy mehet Madridba, a Milanba, a Chelseabe és a Manchester Unitedbe is. Ennyi alapja van kb. Ettől függetlenül lehet, hogy nálunk fog kikötni. Nemlehet tudni. De mit kell róla beszélni? Nemlehet akkor ha megszereztük? Ha tény? Annyira színvonalatlan. tavaly nyáron mikor be lett zárva. Volt, hogy emiatt nem írogattam a fórumba legalább 1 hónapig... És még elég sokan rajtam kívül. Lehetne picit ésszel írogatni, ahelyett, hogy vagdalkoznánk a nevekkel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2009.06.01. 17:59:21-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
OFF:manuel írta:Értem.Akkor téged ezek szerint Hleb játéka elkápráztatott???mert azt mondtad hogy akkor már inkább ő maradjon majd úgyis 2 év múlva hátha feltámad.Csak az a baj hogy ez a feltámadás 18 millióba fáj a csapatnak.Sajnos.Egyébként az hogy Capel buta???ezt nem is értem miért talán ismered közelebbről vagy mi????meghogy Moutinhó nem tehetséges???ez is vicc kategória mert az aki 21 évesen a klubja csapatkapitánya és játszik a portugál felnőtcsapatban az neked miről tesz tanúbizonyságott hogy egy pancser???
ne kezdjük már a színvonaltalan hozzászólásokat, mert így lett vége a topiknak máskor is.
ON:
ha arra érted, h nem volt a sajtóban róla szó, akkor ez nem igaz. ha viszont arra, h egyelőre talán még nincs napirenden, akkor lehetSzó sincs se Silva se Ribéry leigazolásáról. Nemértem miért nem lehet csak akkor írogatni ha valakit leigazoltunk? Beszéljetek Henriquéről.

a Riberys ügyet nem egyszer felhozták főleg akkor, amikor a Barcelonával játszott a Bayern. utána az ügynöke is nyilatkozott párszor, h az ügyfele a Barcelona felé kacsingat. szóval nem teljesen alaptalan.
Henriquéről meg nincs mit beszélni, jó szezont futott, valószínűleg visszahozzuk.
Értem.Akkor téged ezek szerint Hleb játéka elkápráztatott???mert azt mondtad hogy akkor már inkább ő maradjon majd úgyis 2 év múlva hátha feltámad.Csak az a baj hogy ez a feltámadás 18 millióba fáj a csapatnak.Sajnos.Egyébként az hogy Capel buta???ezt nem is értem miért talán ismered közelebbről vagy mi????meghogy Moutinhó nem tehetséges???ez is vicc kategória mert az aki 21 évesen a klubja csapatkapitánya és játszik a portugál felnőtcsapatban az neked miről tesz tanúbizonyságott hogy egy pancser???kennyke04 írta:Akkor már a 17miliót tartsuk meg és tegyük Navas helyére Pedrót és megcsinálja ugyan azt...manuel írta: Joao Moutinho 20-25 millka,
Jesús Navas 17 milka körül,
Diego Capel 14 milka körül.
Moutinho meg hát... nem győzött meg a tehetségéről, és akkor már inkább Hleb maradjon, aki a 2. évére fel szokott támadni...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Torzul a topic. Ben Arfa
Ésszes írogassunk már ide könyörgöm. Mindenki fel dob egy nevet csak... Szó sincs se Silva se Ribéry leigazolásáról. Nemértem miért nem lehet csak akkor írogatni ha valakit leigazoltunk? Beszéljetek Henriquéről. Szerintem egész jó idényt futott. Első európai szezonja. Kiegészítőembernek szerintem nagyon jó lesz itt. Puyol, Márquez, Piqué, Cáceres, Milito, Henrique. Ez 6 ember 2 posztra. lehetséges, hogy Cácerest kölcsön kéne adni, vagy esetleg Militotól megválni? Nemtudom. 6 védő picit sok szerintem. Még kéne egy jobbhátvéd Dani Alves alternatívájaként, és szerintem Abidal el fog igazolni, tehát egy kezdő balhátvéd is. Nevet direkt nem mondok. Tudnék vagy 4-et kapásból, de minek? Ha szó sincs róla. Sylvinho még 1 évre jó. Nemis sérülékeny, kiegészítő embernek nagyon ott van. Gudjohnsen is távozni fog szerintem, Hlebről is ezek a pletykák, bár remélem a belorusz marad még, hogy megmutassa mitis tud igazán. Ha távozik Guddy a helyére mindenféleképpen kell valaki. És talán még erre a posztra a tartalékok közül is föl lehet vinni egy embert. Csatársor. Szerintem itt nagyon nem kell változtatni. Henry, Eto'o, Messi kezdő remek. Ha esetleg Henry nem a megfelelő produktumot nyújtaná, vagy sérülés lenne akármelyik poszton, még mindig vannak alternatívák a padon. Iniestát én elfelejteném csatárként. Maradjon kp-n. De akkoris ott van még Bojan is, aki szerintem 2 hónapig fogja tudni helyettesíteni Eto'o-t. Ha felhozzuk végleg Pedrot és Jeffrent akkor szerintem nem kell más a csatársorba. De ha Jeffren esetleg nem jönne, akkor véleményem szerint mégiscsak kéne valaki. Valaki aki tűri ha nem játssza végig a szezont, és a padról beállva sokat segíthet. Aki már letett valamit az asztalra. Továbbra sem írok nevet, tudnék..

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Ez a 3, különösebben az utolsó kettő, de főleg Capel az akit nem szívesen látnék itt. Capel egy lehajtom a fejem és futok... ide nem való, buta játékos... Navas túlságosan szélső, nem befele cselez, hanem vonalfele, és csak beadni tud azt meg nincs kinek. Akkor már a 17miliót tartsuk meg és tegyük Navas helyére Pedrót és megcsinálja ugyan azt...manuel írta: Joao Moutinho 20-25 millka,
Jesús Navas 17 milka körül,
Diego Capel 14 milka körül.
Moutinho meg hát... nem győzött meg a tehetségéről, és akkor már inkább Hleb maradjon, aki a 2. évére fel szokott támadni...
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
egyetértek veled. Cesc nem hülyeség, és mikor van rá pénz, ha nem most? annyi bónuszt kapott a klub, hogy most jobban jöhetünk ki az igazolásokból, ha nagyobbakat veszünk, mint tavalyKalti írta:...

nem mintha nagyokat kéne venni, remélem értitek ire gondolok.
amúgy én inkább Riberyt részesítem előnybe, mert ő jobblábas. nálunk a szélsők befele cseleznek és lőnek általában, ami ugye Ribery játékára is jellemző. Silva a válogatottban 2 csatáros játékot játszik(általában), ott sok az ívelés is, szóval a válogatott szerepkörét hagyjuk inkább. én Riberynek örülnék jobban, de majd eldönti a vezetőség

amúgy szerintetek úgy lesz mint tavaly az EB-nél? a konföderációs kupa után robbannak az igazi bombák?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.06.01. 17:39:11-kor.
Fabregas-ról annyit, hogy itt sokan viccesnek tartják a leigazolását, de ki mondta, hogy a kispadra jönne ? Xavi-t, Iniesta-t és Fabregas-t hihetetlenül jól lehetne rotálni, mindegyiknek ugyanannyi játéklehetőséget biztosítva, de akár egyszerre is pályán lehetnének, méghozzá úgy hogy Iniesta fellép Henry helyére balszélre. Rengeteg terhet le lehetne venni Xaviés Ini nyakáról, nem is beszélve, hogy ha valamelyik megsérül (Iniesta sajnos elég sérülékeny), máris nincs probléma, hogy ki játszon. Guddy és Hleb alkalmatlan a két középpályás spíler pótlására, látványosan visszaesett a játék, ha ők tolták a helyükön, ezért nem lenne rossz ötlet Fabregas, az előbb említett két játékos közül pedig egyik távozhatna. Na csak ennyit akartam, hogy sztem abszolút nem hülye ötlet ez sem, más kérdés, hogy jobban átgondolva én is inkább Silva leigazolását forszíroznám, persze nem ugyanaz a poszt, mint Cesc, de olcsóbb is lenne, és több poszton is bevethető.

pont, hogy balszélen Ribery világklasszis teljesítményre képes. Silva azért lenne jobb választás, mert a középpálya közepén is tud játszani, meg ahogy írtad jobban leülne a padra. viszont nagyon sérülékeny szegény, idén a bajnokságban csak 19 meccsen játszott és sokszor csak csereként állt be.Benga írta:De balszélen jobb mint Ribery és a rotálást is könnyebben nyelné le.
Azt nem tudja valaki esetleg hogy Ben Arfával hosszabitott e a Marseille???ő is jó lehetne a bal oldalra sztem. 

- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
ezzel mindel egyetértekBenga írta:Hát szerintem Silva jobb megoldás lenne mint a francia akit mellesleg kedvelek. De Silva kb feleannyiba kerülne és a valencia amúgy is meg van szorulva, emelett a szerepkörét ellátja kiválóan. Ribery abból a szempontból lenne jobb, hogy több helyen bevethető mint Silva. De Silva a spanyol válogatottba is együtt nyomja a többiekkel stb. De balszélen jobb mint Ribery és a rotálást is könnyebben nyelné le.

Silva kell ebbe a csaptba! Csak is őő

~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim

Ebben nagyon tévedsz mert utánanéztem és 40 millió a kivásárlási ára.Gondolod az alatt Wenger elengedné??VargaAron írta: Manuel: sztem max 30ért el lehet hozni Fabregast
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2009.06.01. 17:20:17-kor.
- Ebdon Lake
- Jugador del Barça
Silvát 4 poszton be lehet vetni. Nem tudom miről beszélsz.Benga írta:Hát szerintem Silva jobb megoldás lenne mint a francia akit mellesleg kedvelek. De Silva kb feleannyiba kerülne és a valencia amúgy is meg van szorulva, emelett a szerepkörét ellátja kiválóan. Ribery abból a szempontból lenne jobb, hogy több helyen bevethető mint Silva. De Silva a spanyol válogatottba is együtt nyomja a többiekkel stb. De balszélen jobb mint Ribery és a rotálást is könnyebben nyelné le.
Hát szerintem Silva jobb megoldás lenne mint a francia akit mellesleg kedvelek. De Silva kb feleannyiba kerülne és a valencia amúgy is meg van szorulva, emelett a szerepkörét ellátja kiválóan. Ribery abból a szempontból lenne jobb, hogy több helyen bevethető mint Silva. De Silva a spanyol válogatottba is együtt nyomja a többiekkel stb. De balszélen jobb mint Ribery és a rotálást is könnyebben nyelné le.
- Ebdon Lake
- Jugador del Barça
Alves teljesen más tészta. Őt szinte "muszáj" volt megvenni. Az ő posztján játszott Zambrotta, de elment ezért ő egy üres posztra érkezett, míg balszélsőnk van Henry személyében. Egyébként a Barca világsztárokat sosem igazolt a története folyamán 1-2 kivételtől eltekintve, de ezek az igazolások nem most voltak. Mindig saját nevelésűek voltak a sztárok vagy itt lettek azzá.ozsimiki írta:Hú de nagy összevásárlás lenne,ha Riberyt leigazolnánk, azta...ugyanolyan szintet képvisel a posztján,mint Alves a sajátján,amikor leigazoltuk őt is tavaly, ő is kellett, szntem Ribery is csak HASZNUNKRA LENNE, nincs itt semmi olyanról szó részemről,h vegyünk 3-4 világsztárt,de Ribery reális,és okos döntés lenne. nem bomlasztana semmit, ennyi erővel Alves is szétbomlasztotta volna a közösséget...Ebdon Lake írta: Teljesen igazad van. Csak pár ember nem érti meg, hogy nem kell összevásárolni a világ legjobbjait, hogy a világ legjobb csapata legyen a barca. Ha visszaemlékeztek "nagy név" egydül Hleb jött a nyáron meg talán Alves, bár sztem egyikőjük se olyan világsztár (még), aztán mégis összejött a tripla. Vagy, ha visszaemlékeztek 05/06-ra akkor sem a legjobb keret a miénk volt, csak a legjobb csapat.
nah majd meglátjuk mi sül ki belőle, meg azt is,h ha ősztől ne addj Isten több sérülés lenne, akkor mennyire fognak egyesek hiányozni az igazolások tükrében...
- VargaAron
- Jugador d'estrella
azért nagyképűségben ne hasonlítsük össze Villát meg CR-t, mert van egy kis különbség. Nem azt mondom, hogy Villa nem nagyképű/színészkedő, de ennek ellenére jó játékos.
Manuel: sztem max 30ért el lehet hozni Fabregast
Manuel: sztem max 30ért el lehet hozni Fabregast
- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
segítene értelmezni nekem valaki ezt a hírt? mert próbáltam áttenni spanyolról magyarra de elég értelmetlen szöveg jött ki :/ esetleg a Barca leakarja igazolni Forlant?
vagy valami tök másról szól és akk bocsii. 
segítene értelmezni nekem valaki ezt a hírt? mert próbáltam áttenni spanyolról magyarra de elég értelmetlen szöveg jött ki :/ esetleg a Barca leakarja igazolni Forlant?

~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!

OFF: egy kis helyreigazítás.cruyff írta: Hol láttad te a spanyol válogatottat Xavi-Iniesta-Fabregassal együtt felállni a középpályán??? Egyik sem védekező játékos. Kis emlékeztető: 5 kp-val állt fel az EB-n: Silva-Xavi-Iniesta-Senna-Marchena. Akár Fabregas, akár Xabi Alonso jött be, Ini vagy Xavi (vagy mindkettő) már nem volt páláyn. Nem véletlenül....
4 középpályással állt fel a spanyol válogatott. Silva, Iniesta, Xavi, Senna. Marchena középső védő volt Puyollal.