2009.06.01. 16:45:25
igazolni kell idén is, ez egyértelmű. Pep és Txiki is tudja ezt és nem csak a keret mélyítéséről van szó, hanem akár a kezdőbe is.
ami kelleni fog, az a balszélső poszt, balhátvéd, középső középpályás, jobbhátvéd csere.
két játékos van igazából a piacon, akik a balszélre megfelelőek lennének. Ribery és Silva.
Silva:
- bevethető a széleken is és a középpályán is, univerzálisabb
- fiatal, agilis, jól passzol ami egy Barcelonában alapkövetelmény
- spanyol, beilleszkedési problémái se lennének
Ribery:
- klasszis, már most. ő az akinek tényleg szívből tudnék örülni
- szélről irányítani, befelé húzni is remekül tud és a Madrid elleni és BL döntős "Messi poszt" se idegen neki.
- nagyon robbanékony, remekül cselez, jól lő és a kombinatív játékba is beleilleni.
- ő az a típusú világklasszis, aki a pályát is felszántja és végig kihajtja a belét
balhátvéd posztra, aki is ideilleni és mozdítható is lenne a legjobbak közül( Evra, Clichy, Ashley Cole, Lahm) az egyértelműen Lahm.
az Ebn is láttuk mit művelt (ne a döntőre gondoljatok), a Bayernben is mindig a Ribery - Lahm szél volt a húzóerő, egyértelmű hogy az ő érkezése erősítés lenne még ennél a kiváló Barcánál is. Lahmnál én mindig azt vettem észre, amit idén Alvesnél. remekül segíti a támadások, de amikor az ellenfél kontrázik akkor már hátul van. mellesleg vele meglenne oldva a jobbhátvéd csere is, ha Alvessel történik valami. Abidal lehetne akkor a balhátvéd, mivel Sylvinho úgyis visszavonul. az meg eleve plusz, h Abidal középen is tud játszani, szóval biztos nem kerülnénk olyan bajba, mint idén, h nem marad hátvédünk.
középső középpályás. Pep bővítené a keretet, mivel a következő idényben sokkal sűrűbb lesz a program. Gudi úgy tűnik távozni fog, lehet, hogy Hleb is (Ribery üzlet?), Keita és Touré Afrika kupán lesznek kicsivel több, mint egy hónapig. szóval ne mondjátok, h nem kell ide senki se. kettő játékos biztos, h kell ide, de lehet, h három is. ha Silva jönne, akkor könnyebb dolgunk lenne, mert ő is bejátszaná ezt, de még mindig nem elég. ötletem nincsen, de biztos vagyok benne, h olyan játékos lesz aki nekem is megfelel. eddig nagyot nem csalódtam az igazolási politikánkban.
mondok még egy nevet, Keirrison. Bojan ide vagy oda, elférne itt. ha meg annyira mégse, akkor mehet kölcsönbe egy évre mondjuk az Almeirához. onnan úgyis elmegy Negredo és kell egy ilyen típusú csatár. csak inkább most csapjunk le rá és lehet, h mire Eto'o távozik addigra kinövi magát.
egyáltalán nem durva ez a topik egyelőre, tavaly sokkal keményebb dolgok mentek.