Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az észrevételek topikban már én is felhoztam. FuraVarga Tamás írta:OFF: ez a realos hirdetés a bwin keretében engem nagyon zavar. Eurobarcán a Realt népszerűsítjük? Mást nem lehetne belerakni?
Ámen.Gyurinho írta:Ez így már korrektebb de azt hozzá tenném hogy Xavi már most jól játszik lásd. EB,felk meccsek ő is rúgott gól sőt volt egy válogatott meccs is nem rég és ott is beköszönt egy góllal, na most ehhez képest VDV csak a felk. meccseket tudja eddig felmutatni a többi amit mondtál az rendben van jah és xavi klasszis!
szerintem VDV nem egy rossz játékos, szerettem a Hamburgban, nem örültem, hogy madridos lett. nem akkora szr mint sokan mondjátok. szerintem nem lesz olyan jó szezonja mint Sneijdernek, mert ő ugye egyedül volt szinte a posztján, most azért többen vannak. azért 11 milkót megért, talán többet is megért volna.petiamadridista írta:Persze...
Ő lőtte a 11-eseket...
Az még Ok..
De azért szabadrúgásokat lőnni nem kis érdem.. Mármint abból gólt szrezni... Mivel Vaart jó pontrugó...
De a lényeg.. A 2 holland simán gólerősebb mint Xavi vagy Iniesta...
Egyébként meg a ti Xavitokat én nem tartom akkoar számnak, szal, nem fogjuk egymást meggyőzni..
Szerintetek Vaart gyengusz, szerintem meg Xavi..
Ennyi.
Azért Diego sokkal többbet mutatott a bundásligába, mint a tulipán. Vdv már ott sem volt vmi nagy szám. Ő az Ajaxba lett anyonsztárolva.Gyurinho írta:...a Vdv az ELŐKÉSZÜLETI meccseken bizonyíthatott...ami azér se küzdésbe se szinvonalba nem a PD...és akkor hol van ettől a Bundesliga kicsit olyannak érzem mint a Diego-t a Werderben ....ahogy előttem már írták ott tényleg ő volt a jó...de itt közel sem biztos