Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abban egyetértek veled h kéne már egy golerös középpályás, aki 20 méterröl eltalálja a kaput...Alves_keita jok: de ennyi legyen elég a védekezö játékosokbol...Továbbra is azt tartom a legfontosabbnak h decot és ronit potoljuk ha távoznak...ronit lesz nehezebb pl:silva akit sokan akarnak, szerintem kevés lenne nekünk...André T. írta:Az az egybiztos hogy a középályátt nagyon átkell szervezni mert azzal
hogy csak védekező középályásokatt vásárolgatunk azzal még nem leszü
nk kint a gödörből.Én őszintén lehet hogy ezért megkövezttek most de én
Xavitt és Iniestátt cserének raknám és a kezdőbe pedig olyan kp-kett
hoznék mint J.Moutinhó,C.Fabrégas.....Akiktől az ember bármikor számit
hat gólokra mert hogy őszinték legyünk Xavi és Iniesta jók de nem elégjók
ahoz hogy megverjünk velük egy nagycsapatott ellentétben ezzekel az
emberekkel akik klasszikusfuttbalisták lehetnek és remek irányitók és
ennek a csapatnak ő kellenek hogy kilendüljünk a kakiból.Remélem a Xavi
és Iniesta rajongók nemölnek megezért de nekem ez a véleményem hogy
a középályára is ráférne egyalapos átalakitás mert dédelgetéssel mint
tudjuk nem lehett meccsett nyerni.
lehet hogy nekünk 15ért kellett volna 10ért már nemFernando írta:Ha jol emlékszem mi 15 ért kötöttünk vele előszerződést. Tehát annyiért hoztuk volna el. A Madrid 10 ért megvette. Mi nem tartottunk igényt rá.Danka00792 írta:Ennyi volt az ára, nem engedett belöle a Sevilla, ha nagyon lejjebb akarjuk vinni az árát kifizeti más, és egy ujabb igazolás vész el. (Garay-ra gondolok) Ügy lezárva.
Ha jol emlékszem mi 15 ért kötöttünk vele előszerződést. Tehát annyiért hoztuk volna el. A Madrid 10 ért megvette. Mi nem tartottunk igényt rá.Danka00792 írta:Ennyi volt az ára, nem engedett belöle a Sevilla, ha nagyon lejjebb akarjuk vinni az árát kifizeti más, és egy ujabb igazolás vész el. (Garay-ra gondolok) Ügy lezárva.
Igazad van. Mióta ezt írogatom ide: a ManU sem nyert volna BL-t, ha nem ilyen hosszú a padja. A siker kulcsa a hosszú pad. Nem mellesleg 6-8 ember távozik, úgyhogy még az is kérdéses hogy hosszú lesz-eculinho írta:Nem kell félni az Afrika-kupától. Ha marad Marquez, akkor majd ő játszik ott, arra az egy hónapra. Nem tudom, mért baj, ha hosszú a kispad?
Nem biztos. Nemhiszem, hogy erre nagyon odafigyelnek. Most azért nem fogják elszalasztani Keita-t, mert lesz majd afrika kupa. Ennyi erövel eladhatjuk Eto'o-t is, mert itt hagy minket pár hétre.Predator írta:Ezek szerint egyenlőre csak a jövő évre koncentrálnak...
Ezek szerint egyenlőre csak a jövő évre koncentrálnak...remélem végre megint olyan lesz a csapat,h az év végén nem a változtatásokra várunk majd,hanem a győzelmeknek örülönk. Forza Barca!2 évente van, túl fogjuk élni, majd jövőre kitalálják a vezetők. De most a kövi szezonban nem érint minket.
Igen lehet. De xavi vagy ini sem klasszikus vkp! Az egy dolog h az edzö éppen azt kérte töle-tölük azon a meccsen. én emlékszem olyan meccsekre is hogy xavi deco ini volt a középpálya, és deco több labdát szerzett mint edmilson a nálunk töltött 4 éve alatt...noname írta:Pedig még a közelmúltban is volt rá példa!Volt olyan h Edmilson és Marquez is kp, vagy Edmilson mellett Xavi vagy Ini visszavont szerepben játszott.Általában idegenben!csabimo írta:Ha jol emlékszem az elmult 13 évre amiota barca drukker vagyok, nem emlékszem h két vkp-al játszottunk volna...
2 évente van, túl fogjuk élni, majd jövőre kitalálják a vezetők. De most a kövi szezonban nem érint minket.Predator írta:És mi lesz az Afrika-kupán? Ha jól tudom Yaya és Keita is megy...szval megint VKP nélkül.
(ha hülyeséget beszélek javítsatok ki)
Ha vége van a rájátszásnak a B csapattal, addig nem nyilatkozik.Capon írta:Azt nem tudjátok, hogy Guardiola-t mikor mutatják be? Gondolom a bemutatkozásán fog elösször beszélni a terveiről. Szeretném már az ö szájából hallani, hogy mik az elképzelések a jövőre nézve.
Pedig még a közelmúltban is volt rá példa!Volt olyan h Edmilson és Marquez is kp, vagy Edmilson mellett Xavi vagy Ini visszavont szerepben játszott.Általában idegenben!csabimo írta:Ha jol emlékszem az elmult 13 évre amiota barca drukker vagyok, nem emlékszem h két vkp-al játszottunk volna...
Igen, kell egy normális csere VKP. Ugyanis eddig, ha Yaya lesérült, nem volt ugy igazán senki aki ugy tudta volna helyettesiteni, hogy ne kellett volna igzulni meccs elött, hogy Touré nélkül mi lesz. Márquez-re számíthattunk ugyebár, mert Edmílson állandoan sérült volt. Most végre itt van/lesz Keita, és akár rotálni is lehet öket, gyengébb meccseken.depth írta:Miért lenne értelmetlen abból kiindulni, h mi volt az előző idényben? Egy vkp volt. Most is lesz minimum egy, de lehet, h több is. Én bízok benne, h nem véletlenül szerződtette őt Guardiola. Biztos van valami terve.
Ha jol emlékszem az elmult 13 évre amiota barca drukker vagyok, nem emlékszem h két vkp-al játszottunk volna...(de lehet h tévedek). Én csak azt akarom mondani h olyan korszak is volt amikor egysem volt...mert az a játékstilusunk h támadunk és nem védekezünk!!! De ezt gondolm mindenki tudjagekkodan írta:Senki sem tudja mi vele a szándékunk. Padoztatás/rotáció/2 védekező kp-os taktika.csabimo írta:Én meg azt mondom h toure volt jo vétel, minöségi játékos jo áron! Keita nem rossz focista, csak már 28 éves, és ezért szerintem sok érte 14+áfa(föleg ha padozni fog).
Nem tudom miért kell hurrogni állandóan minden igazolásra. Ennyi a piaci ára egy jó játékosnak. Nyilván örültünk volna, ha 8ból megússzuk, de a Sevilla nem adta volna, ennyi volt a kivásárlási ára. Se több se kevesebb.
Senki sem tudja mi vele a szándékunk. Padoztatás/rotáció/2 védekező kp-os taktika.csabimo írta:Én meg azt mondom h toure volt jo vétel, minöségi játékos jo áron! Keita nem rossz focista, csak már 28 éves, és ezért szerintem sok érte 14+áfa(föleg ha padozni fog).
így van!!!! GUARDIOLA EGY INTELLIGES EDZŐ AKI AMILYEN FIATAl(a szakmában) OLYAN TEHETSÉGES.depth írta:Miért lenne értelmetlen abból kiindulni, h mi volt az előző idényben? Egy vkp volt. Most is lesz minimum egy, de lehet, h több is. Én bízok benne, h nem véletlenül szerződtette őt Guardiola. Biztos van valami terve.