Félévkor is gondkozott, hogy menjen-e, mert nem hozták fel...Sir Maxwell írta:Dehogy gondolkodik ilyen baromságokonsasi1 írta:....ja, csak lehet, hogy most Dos Santos azon gondolkodik, hogy akkor hova is kéne igazolnia a vb után........Sir Maxwell írta:könyörgöm ne számoljatok már kri-vel meg dos santossal teljes értékű játékosként...
ronie a példaképe, imádja a barcát, nem fog azért eligazolni, mert nem ő lesz a kezdő 17évesen...
Barça Igazolások 2007-08
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Abszolút igaazd van hogy 16, meg 17 évesek.. de láttuk mire képesek.. jövőre ott lesznek, ha még Krkic nem is, de Dos santos feltétlen... és nem lenne jó úgy járni vele mint 1-2 fiatal játékosunkkal ugyebár.. akik ugye lementek fiatalon angliába... én csak azt mondom h megéri e Henry ennyiért, úgy h ez bizony Dos Santos kárára lesz! Aki tudjuk h mien leszBadi írta: Krkic 16 éves, Dos Santos 17....bármekkora tehetségek, nem építhetünk egyenlőre rájuk
sztem Deco lesz az áldozata az egésznek. Touré nem kétséges, hogy kell, hatalmas szükség van egy olyan robotoló játékosra, mint ő

Persze..... ezért ment decemberben majdnem Lyonba.......Sir Maxwell írta:
Dehogy gondolkodik ilyen baromságokon
ronie a példaképe, imádja a barcát, nem fog azért eligazolni, mert nem ő lesz a kezdő 17évesen...
-
- Jugador del Barça
Dehogy gondolkodik ilyen baromságokonsasi1 írta:....ja, csak lehet, hogy most Dos Santos azon gondolkodik, hogy akkor hova is kéne igazolnia a vb után........Sir Maxwell írta:könyörgöm ne számoljatok már kri-vel meg dos santossal teljes értékű játékosként...
-
- Jugador del Barça
ezt a 4 támadós felállást el is lehet felejteni nagyon gyorsan, ez csak akkor fog bekövetkezni ha veszésre állunk, mint pl a chelsea ellen mikor messi roni etoo és larsson is a pályán volt
....ja, csak lehet, hogy most Dos Santos azon gondolkodik, hogy akkor hova is kéne igazolnia a vb után........Sir Maxwell írta:könyörgöm ne számoljatok már kri-vel meg dos santossal teljes értékű játékosként...
-
- aka Game90
Már csak az a kérdés, hogy Deco elmegy vagy sem
Sztem Henry leigazolása után elkell adni 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
De gondoljatok bele! valaki itt kiszorul v eto, v Messi, V Roni, V Henry, v Iniesta, v Xavi v Touré.... mert fcjoc felállása jó, csak nincs vkp... aki pedig Touré lenne... mert igy h megjött Henry, tolódik hátra egyet... lehet h Roni hátra lesz tolva, de ki lesz kivéve ? mondjuk Deco... mer ő ugyis elmegy
de akkor ha jön a szűő vkp, aki midennképp kell, akkor pedig v Iniesta v Xavi szorul TARTÓSAN a padra...

-
- Jugador del Barça
könyörgöm ne számoljatok már kri-vel meg dos santossal teljes értékű játékosként...
jóhogy nem egy 16 éves kölyökkel akarjátok rohamozni az Mu kapuját
még a gondolat is szánalmas
egy ferdinand vagy egy keményebb védő odalép, és 1 évre kidől
igenis kellett 1 klasszis csatár, megkaptuk az egyik legjobbat, jó lenne kussolni és örülni
meg fogják oldani, azon meg hogy tépitek a szátokat hülyébbnél hülyébb gondolatokkal, inkább pezsgőt kéne nyitni
krikic majd 2 év mulva lesz teljes értékű player, dos santos meg 1 év mulva
addig mit csinálunk? várunk trófeák nélkül? 3 emberrel végigjátszuk az évet? gondolkozzatok már légyszi!
(szerintem)
jóhogy nem egy 16 éves kölyökkel akarjátok rohamozni az Mu kapuját
még a gondolat is szánalmas
egy ferdinand vagy egy keményebb védő odalép, és 1 évre kidől
igenis kellett 1 klasszis csatár, megkaptuk az egyik legjobbat, jó lenne kussolni és örülni
meg fogják oldani, azon meg hogy tépitek a szátokat hülyébbnél hülyébb gondolatokkal, inkább pezsgőt kéne nyitni
krikic majd 2 év mulva lesz teljes értékű player, dos santos meg 1 év mulva
addig mit csinálunk? várunk trófeák nélkül? 3 emberrel végigjátszuk az évet? gondolkozzatok már légyszi!
(szerintem)
Xavi-Iniesta szűrőkettős nem egy életbiztosítás. Az új vkptok akkor vagy Xavi vagy Iniesta helyett fog játszani. Kérdés, hogy vajon mondjuk Iniesta vagy Henry hasznosabb-e a Barca számára.
Krkic 16 éves, Dos Santos 17....bármekkora tehetségek, nem építhetünk egyenlőre rájukRivaldinho írta:az lehet, de akkor Krkic ? meg itt kit hagysz ki :Atesz írta:
Jaja tényleg, ezzel Guddy tuti megy a p.csába...
Dos Santos, Roni, Eto, Messi, Henry, Krkic ? jó, mivel a fiatalok mégiscsak fiatalok őket... de esetleg egy év múlva kit ?... abszurd... valami itt van a háttérben, vagy egy kölcsönszerződés Krkicnek v Dos Santosnak, vagy szerintem Eto v Roni megy... nincs mese.. 5 dudás egy csárdában nem fér meg... jó értem h a fiatalok rögtön nem lexnek kezdők de jövőre ? és akkor még ha őket kivesszük marad 4 ember a 3 posztra, valamint rotálni is kell...de a fiataloknak is kell jáccaniuk.. én sztem vmelyik nagyágyú megy, mer ha meg Roni visszaküldik támadó kp-ra akkor ott kiszorul v Xavi v Iniesta... ha Decoval nem is számolunk.. mer Touré kell...
sztem Deco lesz az áldozata az egésznek. Touré nem kétséges, hogy kell, hatalmas szükség van egy olyan robotoló játékosra, mint ő
vagy ez!Sir Maxwell írta:szerintem elmegy guddy azt jóvan
maradnak 5en
ebből 3 mindig kezd, egyet minimum le kell cserélni azé, és akkor 1 marad tartalékba
lesérül 1, már rögtön mind a 4en játszanak meccsenként
nem kell itt aggódni gyerekek
afrika kupa+sérülések+ bármi lehet még...
-------eto'o-------
henry--dinho--messi
-----xavi-----ini----
abi/gio---puy--chivu--zambi-
-----------v.v------

-Dos Santost meg kölcsönadjuk, ha meg nem, akkor is csak kiegészítő ember leszsasi1 írta:Gudjohnsent így ki is veheted az biztos.........Rivaldinho írta:Megmondom őszintén én nem örülök annyira Henry-nak, mivel akkor már a támadószekciónk jelenleg :
Henry,Roni,Messi,Eto'o,Dos Santos, Gudjhnsen... 6 ember 3 posztra ? na mind1.. és még Krkic is itt kopogtat...
Máris 5 az a 6
-Ronnie meg játszhat hátrébb is
nincs itt problem
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
az lehet, de akkor Krkic ? meg itt kit hagysz ki :Atesz írta:
Jaja tényleg, ezzel Guddy tuti megy a p.csába...
Dos Santos, Roni, Eto, Messi, Henry, Krkic ? jó, mivel a fiatalok mégiscsak fiatalok őket... de esetleg egy év múlva kit ?... abszurd... valami itt van a háttérben, vagy egy kölcsönszerződés Krkicnek v Dos Santosnak, vagy szerintem Eto v Roni megy... nincs mese.. 5 dudás egy csárdában nem fér meg... jó értem h a fiatalok rögtön nem lexnek kezdők de jövőre ? és akkor még ha őket kivesszük marad 4 ember a 3 posztra, valamint rotálni is kell...de a fiataloknak is kell jáccaniuk.. én sztem vmelyik nagyágyú megy

-
- Jugador del Barça
szerintem elmegy guddy azt jóvan
maradnak 5en
ebből 3 mindig kezd, egyet minimum le kell cserélni azé, és akkor 1 marad tartalékba
maradnak 5en
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Guddy tuti megy, a többiek szvsz maradni fognak...kovinho írta:Én nem hiszem hogy menni fog valaki is a tridentéből. Egyszerűen nem tudom elképzelni. Lehetetlennek tűnik. Inkább Guddy...talán...

Rivaldinho írta: van egy olyan rossz megérzésem h Roni Eto közül vki menni fog..

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
"Daniele Prade has confirmed that he has discussed Chivu’s transfer with the Barcelona bosses, and there are suggestions that a deal has been struck. "
EZ is egy tény kéremszépen... tehát már Chivu is megvan ?
EZ is egy tény kéremszépen... tehát már Chivu is megvan ?

Nemtudom hogy feltünt-e nektek az henry-s hírnél hogy dinho neve igen sokx szerepelt.. ő tuti hogy nem megy!(Dinho).. Eto'o meg vmeik nap nyilatkozott hogy marad.. ennyi.. meg 1 bambi meg 1 henry

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Jaja tényleg, ezzel Guddy tuti megy a p.csába...sasi1 írta:Gudjohnsent így ki is veheted az biztos.........Rivaldinho írta:Megmondom őszintén én nem örülök annyira Henry-nak, mivel akkor már a támadószekciónk jelenleg :
Henry,Roni,Messi,Eto'o,Dos Santos, Gudjhnsen... 6 ember 3 posztra ? na mind1.. és még Krkic is itt kopogtat...
Máris 5 az a 6

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Pont ez a baj... Még sok is... és nem is 6, hanem ha még Krkicet is beveszem 7... nem lexx ez így jó.. van egy olyan rossz megérzésem h Roni Eto közül vki menni fog..Game90 írta:Bőven elégRivaldinho írta:6 ember 3 posztra ?![]()