Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igaz én nem vagyok egy ilyen mester de azt tudom hogy mindenki photoshoppal dolgoziksoadroli írta:Valamelyik mestertöl megkérdezhetem hogy milyen programmal "varázsol" ilyen képeket?![]()
Én is elszórakoznék vele....
Előre is kössz
Ja és szerinted kinek van ideje és türelme ahhoz...MichaaBee írta:Szerintem annak lenne a legtöbb értelme, ha a jónép megtanulná átméretezni a képeket... De mindig lesz valaki, aki nem olvassa a szabályzatot vagy nem mer képszerkesztőhöz nyúlni, úgyhogy szvsz a legegyszerűbb, ha mindenki tényleg a szabályzatnak megfelelő méretben rakja be és max tesz egy linket, hogy eredeti méret. Szerintem nem kéne egyből törölni a túl nagy képeket, csak szép, nagy, feltűnő, piros betűkkel odaírni, hogy túl nagy, átméretezendő vagy vmi.![]()
Ha vkinek nagyobb méretben kell a kép, akkor a készítőktől el tudja kérni pü-ben.Varga Tamás írta:Slither!
Egy kérdésem lenne csupán, telve jószándékkal:
Ha valaki nem akarja betenni aláírás-képnek, csupán azt akarja, hogy akinek tetszik, elmentse, az sem készíthet nagyobb méretű Sig-et?
vihetem?Katalán88 írta:
MichaaBee írta: azt a jó kumma életez g..i jó
de látom már lekéstem
![]()
![]()
azt a jó kumma élet..:Poldi:.. írta:
http://kepfeltoltes.hu/090516/vald__ava ... es.hu_.png ezt másold be oda hogy kép feltöltése webcímről (:Valdés1 írta:Köszönöm a Valdés os képeked!![]()
![]()
csak én annyira béna vagyok,valamit nemjól csinálok mert aztirja ki hogy
Az avatar kép nem lehet nagyobb mint 10 KByte. MIT KEL ÁTÁLITANOM VAGY MIT CSINÁLOK ROSSZUL![]()
![]()
![]()
szokásos tőled. letisztult, hibátlan,szép munkaLa Pulga írta: