2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ahhoz ma kellene, hogy ennyire őrültségre tegyél és nyerj, holnap már késő!Danka00792 írta:Hajrá!
Tippem, 3-4. Eto'o mesterhármas, Ibra mesterhármas és egy Piqué gól.![]()
(Ha bejön holnap megyek lottózni)
VISCA EL BARCA!
Ez a pad bekerülhetne a történelemkönyvekbe:) Magyar - Portugál meccsen is beállhatott volna Messi és Iniesta hozzánk:)danikaa10 írta:Csak majd cseréld ki Keitait Iniestára, még nem tudom kit Alves helyére, Jeffrent Messire és Henryt Pedrora.zsoltfree írta:A padunk sem olyan rossz: Messi, Iniesta, Alves, Henry, Maxwell, Bosquets:)
Köszike bocs az off-értszajko írta:2-0 ideM.I.P.A.X. írta:Állás? Pls vki írja le de bunkózást nem kérek
Ibra és Messi a gólszerzők.
2-0 ideM.I.P.A.X. írta:Állás? Pls vki írja le de bunkózást nem kérek
Csak majd cseréld ki Keitait Iniestára, még nem tudom kit Alves helyére, Jeffrent Messire és Henryt Pedrora.zsoltfree írta:A padunk sem olyan rossz: Messi, Iniesta, Alves, Henry, Maxwell, Bosquets:)
csak kár, hogy ini nem rakta be érkezésböl...Mezner2 írta:de [auto_cenzúra] zsuga volt ez a sarkazós Ibrától![]()
sneco7 írta:Hát nem tudom pontosan mennyivel,de kb 10 évvel fiatalabb,így rá lehet építeni,míg Grossoval azért már nem lehet nagyon a jövőre építeni.És lehet,hogy nem 10x jobb,de szerintem nem is rosszabb játékos..legalábbis amennyi meccset láttam tőle,eddig elég megbízhatónak tünik.danikaa10 írta:Azért abba volt valami, Csigro tényleg nem 10x jobb játékos mint Grosso, de ez nem a mi dolgunk.zsoltfree írta:Miért nincs olyan technikai hiba hogy a kommentárt ne lehessen hallani, csak a közönséget? És nem hallgatnék olyan összehasonlítást hogy miért ér húszszor annyi az ukrán mint Grosso.....Pfff