A SZÉP lányokat.nexam írta:jó témaTéma: Magyar lányok - legfőképp sztárokra gondolunk.
Időpont: 2009.04.18
Méret: 500 x 200 , 400 x 150![]()
genorazzo máriát nem csinálja meg valaki???
Ez szubjektív dolog. Valakinek csak tetszik Tündi. Talán.La Pulga írta:Pontosítok: Ismert szép magyar lányokról kéne.
Hogyne lennének?fcbarca0827 írta:De, hisz nincsenek is magyar sztárok...
De, hisz nincsenek is magyar sztárok...nexam írta:jó témaTéma: Magyar lányok - legfőképp sztárokra gondolunk.
Méret: 500 x 200 , 400 x 150![]()
genorazzo máriát nem csinálja meg valaki???
MessiFan írta:Sztem túl sötét. Világosíts rajta és jó lesz
Sztem túl sötét. Világosíts rajta és jó leszBarcagirl24 írta:
vélemények? (: esetleg tippek?!
jó témaTéma: Magyar lányok - legfőképp sztárokra gondolunk.
Méret: 500 x 200 , 400 x 150
LM10 írta:Vélemények? (Az aláírásomba van)
valami fura háttére (ami nem néz ki rosszul) rádobtál 2 messit, 1 barca jelet meg egy írást.Szerintem túl egyszerű, de jól néz kiVélemények? (Az aláírásomba van Wink )
Nem csak ott látni hibát, és ezeket a hibákat a körvonal is kiemeli.LM10 írta: Max Messi fejénél látok pici vágási hibát..máshol sehol...
Pedig próbálom mindig igazítani a játékosokat és betenni olyan szögbe hogy jól álljanak.
Esetleg megkérhetlek, hogy nekem is csinálj egyet?
Oké, rendben, csak nyugodtan!Persze szívesen, de ma sokat kell tanulnom, viszont pénteken tuti, hogy csinálok
Max Messi fejénél látok pici vágási hibát..máshol sehol...nexam írta: LM10
először is vagy normálisan vágd ki a képeket vagy pedig a photobucket.com-on keressél kivágott embereket (render)szóval pl messi render
és próbáld meg "beleolvasztani" az embereket a háttérbe.
és ne mindig ugyanazt a stílust csináldpróbálkozzál mással ,ereszd el a fantáziád és abból nem sülhet ki rossz
amúgy te photoshoppal dolgozol???
Pedig próbálom mindig igazítani a játékosokat és betenni olyan szögbe hogy jól álljanak.LM10! A háttér szerintem szuper, viszont a játékosok csak rá vannak dobálva. Confused
Persze szívesen, de ma sokat kell tanulnom, viszont pénteken tuti, hogy csinálokEsetleg megkérhetlek, hogy nekem is csinálj egyet?
LM10Igaz, hogy Firponak mondtad, de én is próbálkoztam.