palesz77 írta:Leon írta:Piros lap.
Szándék ide vagy oda de mások sokkal durvább dolgokat is megúsznak egy sárgával vagy anélkül.

A piros is bőven megadható volt, de ha úgy nézzük, hogy jogtalan volt, akkor is összességében az Olaszok magukat verték meg.. Costa Rica ellen már nem kellett volna ráülniük a 0-1-re, hogy majd a jobb gólkülönbségükkel az Uruk ellen továbbmennek döntetlennel, hanem támadni legalább az X-ért, vagy a mostani meccsen nem azt várni az elejétől, hogy lefújja 0-0-val a bíró.. A hosszabbításban is a félpályán adogattak csak annyira nem volt ötlet.. Az első meccsen jók voltak nagyon, de utána semmit nem mutattak.
Leon írta:
Ja komoly az is pl,hogy Suarez megkóstolta az olasz konyhát és arra most semmit nem kapott!

Akkor Chiellininek is kijárt volna a piros, mert akkorát odavert utána, hogy öröm volt nézi..
Mondjuk Suárez azt hittem leszokott már ezekről, idén egész szezonban nem csinált semmi ilyet, erre tessék..

Nagyon nem szimpatikusak ezek a dolgai..
Hasonlóan láttam én is ezeket a dolgokat. A piros jogos volt, de akár Balotelli is kaphatott volna az első félidőben, nem hiába kapta le az olasz kapitány.
Chiellini pedig egyből törlesztett, tehát ha Suareznek, akkor neki is járt volna piros. Suarez pedig ma nagyon gyenge volt, az olaszok pedig egy védőt vesztettek volna, tehát abból is ők jöttek volna ki sokkal rosszabbul. Utólag viszont valóban el kéne tiltani az uruguayit.
Nem volt is semmi csalás Leon, megértem, hogy fáj a kedvenceid búcsúja, nekem is rosszul esne egy német kiesés, de be kell látnod, jogos az olasz kiesés.
Uruguayt én is gyengébbnek érzem, mint négy éve, Kolumbiát esélyesebbnek tartom a nyolcaddöntőben.