Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kupában a Bayern nyert, itt a Schalke fog. Robben visszatér, de a BL-re fognak koncentrálni a bajorok, megengedhetik maguknak, hogy kikapjanak Gelsenkirchenben.levproff írta:Schalke - Bayern München H ?![]()
A Schalke (nagyon) jó formába van, a Bayern a bajnokságba a legutóbbi 2 fordulóban kikapott, és gondolom kicsit tartalékolni fognak a BL-re is.
2.43 odds szerintem megéri.
Szerintetek?
Én raktam egy csak német szelót.levproff írta:Schalke - Bayern München H ?![]()
A Schalke (nagyon) jó formába van, a Bayern a bajnokságba a legutóbbi 2 fordulóban kikapott, és gondolom kicsit tartalékolni fognak a BL-re is.
2.43 odds szerintem megéri.
Szerintetek?
Eddig a 4. nyertes szelóm a hétenShirocco írta:Real Madrid-Barcelona V 1,7
Partizan Belgrád-Maccabi TA H 1,59
M. Youzhny-R. Söderling V 1,31
M. Bartoli-V.Williams V 1,21
4,28x odds
Hali csak annyit tudok erre mondani hogy teljesen kiszámíthatatlan mindjárt itt a rájátszás a washingtonnak nem kell a pont mert már biztos divizió első de szerintem behúzza a detroitról annyit hogy nagyon kell neki a ponthogy benne legyen a rájátszásba mert most pont a 8. helyen van jka és az ottawa-carolina is egy elég érdekes mérkőzés a carolina pl megverte idegenbe a washingtont cirka 23ezer ment el nekem rajta de már sok meglepetés szerzett idegenbe!de 75%-ot adnék mind a 3meccsre hogy bejön!sok szerencsétMezner2 írta:Ez hihetetlen![]()
Ma a lottozóba mind2 szelómat elírtamegyiken Williams helyett Bartollit tettem el is ment
Másikon Pool-t félidő X helyett félidő V-re vettem![]()
Ez a szeló így még él:D
Washington-Atlanta H 1,60
Detroit-Columbus H 1,53
Ottawa-Carolina 1,73
Belinzona-Grashoppers V 1,66 (1-2)
Benfica-Pool fi. V 3,10 (0-1)
Fulham-Wolfsburg H 2,08 (2-0 65.p)
200-9065
NHL szakértőktől kérdezném az esélyeimet
varnagykrisztian írta:BL:
Bayern München-Manchester United Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 2-1
Lyon-Bordeaux Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 3-1
Arsenal-Barcelona Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 2-2
Internazionale-CSZKA Moszkva Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H
Eddig jól állok!Az Inter szerintem úgyis rúg gólt, a CSZKA meg remélem talál egyet.A mi meccsünkön meg nem tudom elképzelni hogy ne rúgjon mindkét csapat egy gólt.....bár nem bánnám ha a végén felénk dőlne a mérleg nyelve.....én kiegyeznék egy 2-2
minden bejöhet,és minden elmehetbenjoBARCA írta:szombatra:
Sunderland-Spurs V
Burnley-M.City V
Parma-Fiorentina V
Udinese-Juventus V
200 -->3800
Szerintetek bejöhet?
Én a Benficára tettem volna,mert szerintem ők a végső győzelemre is esélyesek; míg a Pool teljesítménye idén elég ingadozó. A többi szerintem okésnemtom99 írta:Benfica-Pool V
Valencia-AtMa H
Hamburg-Sandard L H
6.1x500
Vélemény?
Éreztem h vmelyik NHL-en megy el.Shirocco írta:Buffalo-Florida H 1,64
Pittsburgh-Tampa Bay H 1,60
Inter-CSZKA Moszkva H 1,38
3,62x
Ebbe annyira nem bízok,de hátha...