Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cannavaro sztem nem kéne, de Zambrotta igenPetI írta:Reméljük, tényleg eljön. A Juvéból Zambrotta meg Cannavaro jól jönne, velük csak erősödnénk és meg lenne oldva a védelem.
Bár szerintem a Juvét nem fogják kizárni, pedig ha tényleg beigazolódnak a vádak, megérdemelnék.
Sztem ha a Juvét ki is zárják, Del Piero van akkora ikon, h maradjon még ugy is, sztem o a Juvébol vonul vissza. Saviolát télleg vissza lehetne hozni, csak Franknak errol más a véleménye, ugy h ott is el kell felejteni. Maxirol meg még mindig keveset tudunk, lehet most jot el az o idejeG-Jay írta:Ha a Juventust télleg kizárják, akkor van egy jo kis tippem h ki az akit hozni kéne, aki tapasztalt, ám fantasztikus formában van, és talán a padozást is megszokhatta torinoban! Ugyan nem rajongok érte, de nem is utálom szal semleges, viszont elismerhető amit tud! Akiről beszélek pedig nem más mint:
DEL PIERO
Bizony teljesen igazad van Silcanus. Ráadásul mind tudjuk, hogy VV bizony szeret színészkedni. Én azt mondom, hogy egy igazi csatárnak így kell a labdáért harcolnia.Silvanus írta:Szerintem nagyon rosszul látjátok ezt a Valdes-Henry esetet. Henry-nak esze ágában sem volt direkt oda rúgni, egyszerűen a labdára ment, és azt akarta elpöckölni, de olyan gyengéden, hogy az Valdesnek nem is fájhatott!!! Itt leginkább Valdes játszott rá, gondolom egy sárgát akart kicsikarni Henry-nak, de nem volt semmi különös az egész...
Henry az egyik legsportszerűbb sportoló a világon!!!
Ez nekem régebben feltüntcruyff írta:Azért 1 dolog feltűnt: nagyon lassú a védelmünk! Henry, (de nem csak ő) Ljunberg, Ebue stb.. átszaladtak a védelmünkön és szinte állva hagyták Oleguert, Marquezt, sőt még sokszor Puyolt is! Kellenek védők!
Hát sztem Deco a Barca egyik ha nem leghasznosabb játékosa gondolom arra gondolsz hogy a döntőbe nem játszott vmi jól de gondolj bele hogy neki nem ez az a poszt ahol a portoban játszott és nagyon is fontos ha most még őt is elkezdjük fikázni akkor a Ronniet is simán lehetne ő elrúgja az összes szabadrúgást a ... akkor neki is vannak rossz meccseit.Riddick666 írta:Alves-t mindenféleképpen meg kell szerezni, mert nagyon jó játékos, vagy legalábbis az elmúlt hetekben nagy formában van.
Én még deco-t is lecserélném, mert nagyon sokszor eladja a labdát, lelassítja a támadásokat, meg gólt is csak megpattanó lövésből szerez.
Saviola meg tökéletes csatár csere lenne, úgyhogy sztem vissza kéne hozni.