Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ami nem lesz könnyű feladat de ugy érzem van még benne 1 év amit kezdőként tölthetne itt a Barcaban!Bodi írta:A szezon elején Deconak mindenképp a kispadon kell kezdenie,de abban is biztos vagyok,hogy meglesz a lehetősége a bizonyításra.
Ha a padon találja magát,akkor nem nyavajogni kell,hogy eligazol,hanem bizonyítani,hogy visszakerüljön a kezdőbe.
Egy ideig biztos elviseli amíg van benne küzdőszellem hogy visszakerüljön a csapatba de utána bármi lehet!Lionel85 írta:Csak félő, hogy ha egy olyan játékos csereember lesz, aki addig alapember volt, azt lelkileg hogy dolgozza föl és mikor volt kitörni, hogy neki ebből elég. Deco pedig nem az a csöndes fajta, voltak már neki is ügyei, de ha beleegyezik a padozásba, akkor maradjon. Ha nem, akkor még van 11 nap, eligazolhat és jöhet Crosas vagy Dimas!
Nagyon jó csere lesz és ha ugy teljesít kezdő is lehet és végre nem csak a kezdőcsapat lesz jó hanem a padon is igazi játékosok ülnek!Lionel85 írta:A vezetőség viszont bízik Decóban és fog neki lehetőséget adni, tehát ha kevesebbet is, de játszani fog. Nem lesz alapember, de talán tud annyit hozzátenni játékával, hogy az a Barca hasznára váljon.
Ha eladnák Decot akkor felhozhatnák Crosast szerintem jó csere lenne!Zozzy 5 írta:Ha eladnánk Decot(ami remélem nem következik be), akkor nem vennénk mást a helyére, hisz pont azért menne Deco, hogy elől négyen többet tudjanak játszani. 2 középpályás posztra 4 ember pedig már sok, ilyen sztárokat nem lehet padoztatni.
Moutinho se lenne rosznoname írta:az Inter újra ráhajt Decora
Nem titok nem nem tartozik Deco a kedvenceim közé. Ha el akar menni, akkor menjen, csak kéne akkor hozni helyette valakit.Nálam egyértelműen Van der Vaart lenne a jelölt.
Majd ha Deco elmegy ha elmegy akkor lehet hozni Crasast addig nincs értelme!noname írta:Crosassal az a baj h sztem idén még nincs olyan szinten h akár sérülés, akár más ok miatt pótólni tudja Xavit vagy Init.Jövőre talán, de idén még nem. Egy évig még meg kéne Decot tartani.
Sztem az a srác tökéletes lenne a padra,aki már játszott idén a nagycsapatban,és nem is akár hogyan..valaki a B-ből..sajna nem ugrik be a neve. Ráadásul tök ingyéé' lenne!noname írta:VdV sztem nagypn jó játkos, Deco árából meg is lenne és lehetne rotálni a kp.-n.Más nem jut eszembe, aki-ha elmegy Deco-jó lenne a kp-ra.
Padra+Kispestnek sanszot adnánkBalika Gaucho írta:Padra? vagy hogy csak gyengítsük a hamburgot?noname írta:.Nálam egyértelműen Van der Vaart lenne a jelölt.
Padra? vagy hogy csak gyengítsük a hamburgot?noname írta:.Nálam egyértelműen Van der Vaart lenne a jelölt.
Oké, akkor védjétek meg. Szerintem az a nagy helyzet, hogy sokan látják, mit csinált tegnap Ronnie, csak nem merik elismerni. Maradjunk annyiban, hogy annyival nem volt kipihentebb Deco, hogy neki aztán tegnap bizonyítani kellett volna. El sem kezdődött a szezon, máris mindneki leírja egy búcsúmeccs miatt. Egyébként meg a felkészülési meccseken amikor lehetsőéget kapott, akkor nem játszott rosszul. Majd ha élesben megy, akkor meglátjuk, hogy mire lesz képes.varga tamás írta: Igazat adok Neked! R10 a bayern elleni meccset leszámítva, jól játszott. A motiválatlanság nem látszott rajta. És gondold el, vasárnap hazaértek Barcelonába, egy keveset edzettek, és kedden meg Münchenbe repültek. Az időeltolódás 'feldolgozása' 3-4 nap, ezért jött ki rajtuk a fáradtság tegnap este. Deco is utazott, fizikai fáradtság nem nagyon érte. És ha tudom, vannak kemény vetélytársaim a csapatban, akkor felszántom a pályát, és bebizonyítom: én vagyok a legfontosabb láncszeme a középpályának.
Ne egy 30 éves, mindent elért embertől várjál már csodát. Deco-ban nem látok már semmit, amiért megérné marasztalni. Nemhiába az Ini - Yaya - Xavi kp. kezdett állandóan. Deco-ban ennyi volt, kész. Azért mert ilyen olyan címeket nyert (megérdemelten) azért még nem kell vakon hinni benne. Majd ha kap lehetőséget, és bizonyít (értsd: kap 20 percet csereként, de akkor felszántja a pályát), akkor talán megváltozik a véleményem. Addig viszont nálam simán padozik.Decooo írta:Deco már többször bizonyította, mint Iniesta...
az más hogy most Ini jobb formában van, de lesz ez még így sem, beindul a szezon, helyreáll a rend 3-4 forduló után