Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És titeket mit érdekelnek a mi igazolásaink??? NA????Zsolti írta:amugy meg mit érdekel az téged,hogyha leigazoljuk a Henryt?Swineherd írta:Ja értem, szóval az adósság megmarad, de Henry kell az ajtónakAz új Gáspár?? Rossel legalább tudta, hogy mit csinál...
Ne érdekeljen már teéged, h milyen az anyagi helyzetünk... Ha nem lenne pénzünk akkor nem gondolnánk Henry-raSwineherd írta:Ja értem, szóval az adósság megmarad, de Henry kell az ajtónakAz új Gáspár?? Rossel legalább tudta, hogy mit csinál...
Ki beszélt most arról, hogy mi hol vagyunk??? Nem nagyképűségből mondtam, hanem tények csupán...Zsolti írta:bezzeg nektek mi?Swineherd írta:Ez a szokásos duma Perezzel kapcsolatban, de nem is az a lényeg!
Beckham pl. 30 millát hoz egy év alatt, másra nem nagyon jó, de anyagilag megéri...
Az adidas, a siemens, az audi, a marca meg még mittomén milyen dolgok sokat hoznak a konyhára...
Én nem verem a mellem, de ti Gáspár alatt nagyon elgatyátlanodtatok, amikor ilyen nevesincs embereket, mint Christanval, óriási pénzekért vettétek!
Szerintem abszolút nem realitás nektek a francia....haggyál már ezzel a nagyképű dumával...asszed,hogy csak a madrill van a világon?két éve sehol sem vagytok....
amugy meg mit érdekel az téged,hogyha leigazoljuk a Henryt?Swineherd írta:Ja értem, szóval az adósság megmarad, de Henry kell az ajtónakAz új Gáspár?? Rossel legalább tudta, hogy mit csinál...
bezzeg nektek mi?Swineherd írta:Ez a szokásos duma Perezzel kapcsolatban, de nem is az a lényeg!
Beckham pl. 30 millát hoz egy év alatt, másra nem nagyon jó, de anyagilag megéri...
Az adidas, a siemens, az audi, a marca meg még mittomén milyen dolgok sokat hoznak a konyhára...
Én nem verem a mellem, de ti Gáspár alatt nagyon elgatyátlanodtatok, amikor ilyen nevesincs embereket, mint Christanval, óriási pénzekért vettétek!
Szerintem abszolút nem realitás nektek a francia....
+riquelme ára,ami kb olyan 8milla lesz mindent összevetve,és a túrák+játékosokra még egy forintot sem költöttünk.Enrique írta:Csak szólok, hogy az elmúlt szezont 18 milla pluszban zártuk, meg eladtuk 1 terület X részét 10 milláért - szal akár meg is lehet az Henry ára.Swineherd írta:Henry-ra úgy sincs lóvétok, kár a gőzért...
Nem ezen fog múlni..![]()
Csak szólok, hogy az elmúlt szezont 18 milla pluszban zártuk, meg eladtuk 1 terület X részét 10 milláért - szal akár meg is lehet az Henry ára.Swineherd írta:Henry-ra úgy sincs lóvétok, kár a gőzért...
azt nem lehet tudni,hogy mennyit törlesztettünk....csak tudod úgy rohadt könnyű,hogy a perez elcsal ilyen 100millió eurókat,meg kituggya mennyit.Swineherd írta: Nekünk csak a túrából befolyt 21 milla euró...
Különben mennyit törlesztettetek már a 150 milla kölcsönből???
Nekünk csak a túrából befolyt 21 milla euró...Zsolti írta:ne féltsd te a mi buxánkat,ha nem tudnád igen magas profittal zártunk,meg jön a szponzor is,úgyhogy nem kell minket rögtön csórózni.inkább ti félhettek most jobban az eladósodástól.Swineherd írta:Henry-ra úgy sincs lóvétok, kár a gőzért...
ne féltsd te a mi buxánkat,ha nem tudnád igen magas profittal zártunk,meg jön a szponzor is,úgyhogy nem kell minket rögtön csórózni.inkább ti félhettek most jobban az eladósodástól.Swineherd írta:Henry-ra úgy sincs lóvétok, kár a gőzért...
Nem vagyunk mi olyan csórok...Swineherd írta:Henry-ra úgy sincs lóvétok, kár a gőzért...
nagyon egysíkon mozog az agyunk!Enrique írta:Még Tactic-ot se kell változtatni, 1xűen be kell nyomni Gili helyére.Zsolti írta:kell a francnak oven.ide csakis Henry férne be senki más!
Én is elfogadnám, de az a baj h itt is padozna, meg csak Messitől venné el a játéklehetőséget.Morminho írta:Owen-ügy: 16 millió euró a kivásárlási ár
16 milla szerintem semmi egy ilyen játékosért... ha nem jön Henry akkor megvehetnénk.
Porto... Mit is mondtak? hogy ez volt az egyetlen év amikor KISCSAPAT nyerte a BLt? és ezt nem én mondom mielőtt a torkomnak ugranátok...Enrique írta:Akik nézték mit csinál a Porto - 2 évig mindent megynyertek. Mindent...Colin írta:De a reklám... hányan tudták előtte h ki az a Deco?![]()