Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
rekordidő alatt készült el a cikk, grat Iván! 

- Hunter91
- Capitá del Barça
Firefoxom van a legújabb. Más oldalakon működik,itt nem.
Gondoltam nem nagy kérés,hogy egy jelzőt beraknak.(pl olyan is jó lett volna,mint az új hozzászólás jelzőnél van) de mind1
Ha nem akkor nem. Email nekem is jön,de mint lent írtam nem nézegetem a mailjeimet óránként, sokkal egyszerűbb lenne számomra,hogy miközben fórumozok akkor látom azt a jelzést hogy van új pü. Gondolom ez másoknak is egyszerűbb lenne.
Gondoltam nem nagy kérés,hogy egy jelzőt beraknak.(pl olyan is jó lett volna,mint az új hozzászólás jelzőnél van) de mind1
Ha nem akkor nem. Email nekem is jön,de mint lent írtam nem nézegetem a mailjeimet óránként, sokkal egyszerűbb lenne számomra,hogy miközben fórumozok akkor látom azt a jelzést hogy van új pü. Gondolom ez másoknak is egyszerűbb lenne.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Ha Chrome-ot használsz, ne számíts felugró ablakraHunter91 írta:Be van állítva,nem jelez...
Felugró ablakok engedélyezve vannak :S

Profilban be let állítani:

Your village called. Their idiot is missing.
- Hunter91
- Capitá del Barça
Ühümm, nálam nem jelez semmit :S Más oldalakon felugrik,de itt nem.kurdt írta:Elvileg, ha kaptál üzenetet és bejelenkezel, akkor felugrik egy ablak, hogy új privát üzeneted érkezett, de ezt sok böngésző blokkolja...Hunter91 írta:Azt meg lehet oldani valahogy,hogy a privát üzeneteknél jelezze,ha érkezik egy pü? Pl: villogjon,vagy legyen mellette egy (1)-es.
Az e-mail-t sokszor nem is veszem észre ami jelez,hogy van egy olvasatlanom.
Megoldható lenne?
Köszi
Elvileg, ha kaptál üzenetet és bejelenkezel, akkor felugrik egy ablak, hogy új privát üzeneted érkezett, de ezt sok böngésző blokkolja...Hunter91 írta:Azt meg lehet oldani valahogy,hogy a privát üzeneteknél jelezze,ha érkezik egy pü? Pl: villogjon,vagy legyen mellette egy (1)-es.
Megoldható lenne?
Köszi

Your village called. Their idiot is missing.
- Hunter91
- Capitá del Barça
Azt meg lehet oldani valahogy,hogy a privát üzeneteknél jelezze,ha érkezik egy pü? Pl: villogjon,vagy legyen mellette egy (1)-es.
Megoldható lenne?
Köszi
Megoldható lenne?
Köszi
Xavi Pascual a kosár és a kézicsapat edzője is...zengogabor írta:Xavi Pascual nem a kosárcsapat edzője?
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=gyors#12471
- zengogabor
- Barça C
-
- Llegenda del Barça
Nem akarok senki se sürgetni, de a videóajánlóhoz elférne már egy új videó 

hali remélem jó helyre írom :
a rövid híreknél => a Milito t érintő hírnél ...rehabilitációja mindegy hónapot vesz ....azt hiszem nem a "nemtörődöm" hónapról lenne szó.
a rövid híreknél => a Milito t érintő hírnél ...rehabilitációja mindegy hónapot vesz ....azt hiszem nem a "nemtörődöm" hónapról lenne szó.
- miihii
- KHAL
Ez nem az oldal hibája,uh inkább a Segítség kéne topic témája lenne,de ez már volt ott mástól is és emlékeim szerint nincs rá megoldóképlet,max a korábbi FF verzió visszarakása.bence-barca írta:Letöltöttem a Firefox 4-t és most a fórum pirossal ír. Tudok tenni ellene valamit v törődjek bele?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Messithebest
- Director del Fútbol
Szedd le a 3.6ost, az nem ír pirossalbence-barca írta:Letöltöttem a Firefox 4-t és most a fórum pirossal ír. Tudok tenni ellene valamit v törődjek bele?

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Llegenda del Barça
Letöltöttem a Firefox 4-t és most a fórum pirossal ír. Tudok tenni ellene valamit v törődjek bele? 

- LM10
- Director del Fútbol
Okés akkor a Getty Images lesz feltüntetve nálam, mégegyszer köszönömKovi írta:Nem, ez Getty Images, és ez a forrás végülisLM10 írta:És akkor ezt a zimbio.com-ot nevezzem meg forrásnak? Am köszi

- LM10
- Director del Fútbol
És akkor ezt a zimbio.com-ot nevezzem meg forrásnak? Am kösziKovi írta:Parancsolj: http://www.zimbio.com/pictures?cat=13LM10 írta:Ugye már említette tegnap indult egy blogom. És hiteles képeket akarok kirakni, nem ilyen beguglizottakat. Láttam, hogy az eurobarca a Getty Images féle képeket teszi cikkekhez a legtöbbször. Megkerestem ezt az oldalt, és a Getty Images logo rajta van a képen. Ti hogyan szerzitek ezeket a képeken úgymond tisztán amin nincs rajta a logo?

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Parancsolj: http://www.zimbio.com/pictures?cat=13LM10 írta:Ugye már említette tegnap indult egy blogom. És hiteles képeket akarok kirakni, nem ilyen beguglizottakat. Láttam, hogy az eurobarca a Getty Images féle képeket teszi cikkekhez a legtöbbször. Megkerestem ezt az oldalt, és a Getty Images logo rajta van a képen. Ti hogyan szerzitek ezeket a képeken úgymond tisztán amin nincs rajta a logo?

- LM10
- Director del Fútbol
Ugye már említette tegnap indult egy blogom. És hiteles képeket akarok kirakni, nem ilyen beguglizottakat. Láttam, hogy az eurobarca a Getty Images féle képeket teszi cikkekhez a legtöbbször. Megkerestem ezt az oldalt, és a Getty Images logo rajta van a képen. Ti hogyan szerzitek ezeket a képeken úgymond tisztán amin nincs rajta a logo?
- Andris
- Adminisztrátor
Arról lehet szó éppenséggel
Bár kicsit már késő van, de ha még Áprilisban kikerülhetne, akkor simán.

Bár kicsit már késő van, de ha még Áprilisban kikerülhetne, akkor simán.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
És ha mondjuk lenne 2-3 lelkes fórumozó aki szívesen írna egy összesítő cikket? Szerintem lenne jelentkező.