2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Benzemanak semmi keresnivalója ott. Piqué ott lehetné Terry helyettLG írta:Ok, de te ki helyett raknád be? Sztem korrekt ez a 30-s, mindegyiknek helye van.menczel írta:Ez az aranylabda egyre nagyobb vicc. Személy szerint a FIFA év játékosa díjat már többre is tartom. Tavaly ugye Iniesta nem volt ott a szűkítettt 30ban, most meg kihagyják Piquét aki idestova egy éve tökéletesen játszik, labdabiztos, jól egy-egyezik, jól helyezkedik, jól fejel ráadsául veszélyesebb az ellenfél kapujára mint sok középcsatár. Nevetséges egy lista...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... an-2003610
Giggs-et én sem értem , mi keresni valója van ott?? Jó igaz hogy korához képest milyen jó meg mindig hozzátud tenni a játékhoz , de azért ne tulozzunk annyira már nem jó hogy benne legyen a legjobb 30-baLG írta:Ok, de te ki helyett raknád be? Sztem korrekt ez a 30-s, mindegyiknek helye van.menczel írta:Ez az aranylabda egyre nagyobb vicc. Személy szerint a FIFA év játékosa díjat már többre is tartom. Tavaly ugye Iniesta nem volt ott a szűkítettt 30ban, most meg kihagyják Piquét aki idestova egy éve tökéletesen játszik, labdabiztos, jól egy-egyezik, jól helyezkedik, jól fejel ráadsául veszélyesebb az ellenfél kapujára mint sok középcsatár. Nevetséges egy lista...
Ok, de te ki helyett raknád be? Sztem korrekt ez a 30-s, mindegyiknek helye van.menczel írta:Ez az aranylabda egyre nagyobb vicc. Személy szerint a FIFA év játékosa díjat már többre is tartom. Tavaly ugye Iniesta nem volt ott a szűkítettt 30ban, most meg kihagyják Piquét aki idestova egy éve tökéletesen játszik, labdabiztos, jól egy-egyezik, jól helyezkedik, jól fejel ráadsául veszélyesebb az ellenfél kapujára mint sok középcsatár. Nevetséges egy lista...
Amugy a szerződés hosszabitás sem zárja ki az eligazolását, csak akkor nem kell olcsón megvállniuk tőle, hanem igen borsos árat kérhetnek. Amugy meg bajba lehet vele a Bayern, ha nem hosszabit, mert ugy járhatnak, mint mi Etooval.fcbarcelonazsombi írta:Ennyire egy sunyi embert.
Össze-vissza nyilatkozik, komolyan mondom minden mondata hazugság.
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... l-1999951/
elég undorító....
Ha jól tudom,akkor talán október,november felé térhet vissza,ha minden rendben megy.Mikor megvették már akkor tudták,h 1-2 hónap kiesik neki az elején,mert még a tavaszi bokasérülése nem jött rendbe teljesen.Illetve kiújult neki az a sérülés.palesz77 írta:Valaki meg tudán nekem mondani, hogy Aquilani - remélem jól írtam - miért nem játszik, és nincs a keretben sem a Poolnál? Sérült talán?
Előre is kösz, csak mert Benítez anyira dícsérte, és mégse játszik...
u.i.:Gondolom sérült, de nem voltam biztos bene, ezért kérdezem most tőletekHa sérült, valaki le tudná írni meddig?
Köszi
Sztem valószínűleg.Laci0820 írta:Valaki tudja h. a C. Roni játszik-e a magyarok ellen?!
Akkor már értem miért tiltakozott Abramovics pár napja a City költekezése ellen...LM10 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... t-1991272/
2011-ig nem lesz igazolás a Chelsea-nél.
Hát nemtudom, lehet.LG írta:Hát ha már kivánságműsor, akkor én Robbent látnám szivesen jövőre...Szerintem a Realban fog kikötni. Jövöőre a Barcanal szerintem Fabregas lesz a nagy név, nem Ribery, és mellé még szépen csendben kerítenek 1 szélsőt, reményeim szerint Silva-t.
Mondjuk majd kiderül, én nem örülnék a franciának.
Én jobbnak tartom akár Silvánál, akár Riberynél.
Aztán lehet nem is kell majd senki, mert Pedro bejátsza a kezdőbe magát.
Hát ha már kivánságműsor, akkor én Robbent látnám szivesen jövőre...Szerintem a Realban fog kikötni. Jövöőre a Barcanal szerintem Fabregas lesz a nagy név, nem Ribery, és mellé még szépen csendben kerítenek 1 szélsőt, reményeim szerint Silva-t.
Mondjuk majd kiderül, én nem örülnék a franciának.
Nálunk meg elnök-választás lesz, szóval Cesc mellett az egyik legjobban csengő név, szóval én nem hinném hogy lefutott menet lenne...kanty írta:Szerintem nyilvánvaló, h a Madridba fog majd menni. Pereznek nagyon fáj a foga rá és akit nagyon akar azt meg is szerzi.
elvileg mi tavaly paktáltunk le a bayernnel, hogy idén jön, aztán mi lett belöle?kurdt írta:Nem valószínű....
elvileg a Bayern és a Real lepaktáltak, h a 2010es nyár első real-igazolása Ribéry lesz
Szerintem nyilvánvaló, h a Madridba fog majd menni. Pereznek nagyon fáj a foga rá és akit nagyon akar azt meg is szerzi.CS0ki írta:Jövőre majd lesz érte harc...most olvastam,
hogy ribery szerint van gaal nem jó arc
és hogy számár aa spanyol bajnokság a cél...
nálunk úgyis üres a 7-s mez
Szerintem a Realban fog kikötni. Jövöőre a Barcanal szerintem Fabregas lesz a nagy név, nem Ribery, és mellé még szépen csendben kerítenek 1 szélsőt, reményeim szerint Silva-t.CS0ki írta:Jövőre majd lesz érte harc...most olvastam,
Jövőre majd lesz érte harc...most olvastam,