Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt láttam sh-n. Bunda, minden bizonnyal.MichaaBee írta:Percenként egy gól: 9 gól 9 perc alatt
Ez azért elgondolkodtató.![]()
Leomessi14 írta:http://www.sport.ro/spania/ronaldo-mess ... eto-o.html
Nyilatkozat Ronaldotol:
Magyarul: "Ahhoz,hogy megnyerd az Aranylabdat,cimeket kell hogy nyerjel a csapatoddal.Velemenyem szerint egy Barcelona jatekos fogja megnyerni,Messi,Xavi vagy Eto'o. Messi a favorit,megerdemli hogy megkapja ezt a cimet. Az az igazsag, hogy a Barcelona jatsza a legszebb focit a vilagon,de a kerdes az,hogy ki lesz az elso helyen a vegen.Engem nem az erdekel, hogy en jatszak a legjobban,engem csak az erdekel, hogy cimeket nyerjek a csapattal.
Ronaldo beszel a Realhoz valo igazolasarol is:Ugyanaz a jatekos maradok ami a Manchesternel voltam,talam meg jobb is.A Realnal Szabadabban erzem megam.Ugy erzem,mintha csak most kezdodott volna el a palyafutasom.
Ez mind igaz, viszont a portugálok mellett a franciák a görögök és az oroszok voltak kiemelve, így nem kaphatták egymást. A nem kiemeltek közül meg szerintem a bosnyákok a legdurvábbak.ozsimiki írta:na...azért az oroszoknál tuti nem erősebb ez a bosnyák válogatott, csatársor ide vagy oda.barca99 írta:Aztán ha mégis továbbmennek, akkor meg a legerősebbet verték ki, tehát kevésbé lesz fájó a szereplésük.
sőt Franciáknál sem (bár őket rühellem,de azért helyén kezelem őket), ők az edző miatt tolják úgy ahogy (szerencsére)
Igen ezzel én is így vagyok, ráadásul az sem lett volna igazságtalan és meglepő, ha még Alves is benne van a jelöltek listájában. A többi védőnk csak azért nem, mert a belsővédők közül igazán kimagasló teljesítményt ( tehát Terry vagy Vidic szintűt) csak Pique nyújtott, ő viszont nem egész évben, hanem az utolsó pár hónaptól ( április-május mondjuk), persze azóta már töretlenül hozza ugyanazt, de az ősz ilyenkor kevésbé számít bele. Abidalról pedig mi is elismerjük, hogy nem az a szint....Rivaldo11 írta:A teljes középpályánk, és a teljes támadósorunk jelölve van, ez nem meglepő. A top 5-be minimum 4 barcelonait várok.
na...azért az oroszoknál tuti nem erősebb ez a bosnyák válogatott, csatársor ide vagy oda.barca99 írta:Pont most olvastam én is. Hihetlenül örülök a portugál - bosnyák párharcnak, a bosnyákok most vannak olyan szinten, hogy kiüssék Ronaldoékat, akik semmi olyat nem mutattak, ami miatt helyük lenne a VB-n. Aztán ha mégis továbbmennek, akkor meg a legerősebbet verték ki, tehát kevésbé lesz fájó a szereplésük.
Az oroszok szerintem tuti kijutnak, ha a franciák nem szedik össze magukat, akkor könnyen okozhatnak az írek meglepetést, a Portugál - Bosznia-Herc. ez tényleg egy kétesélyes meccs, ahol nem is lenne "olyan nagy" meglepetés, ha a portugálok kiesnének, látván mit produkáltak a selejtezők folyamán.Titinho írta: Írország–Franciaország
Portugália–Bosznia-Hercegovina
Görögország–Ukrajna
Oroszország–Szlovénia
Szerintem a 3 kiemelt és Ukrajna!Titinho írta: Írország–Franciaország
Portugália–Bosznia-Hercegovina
Görögország–Ukrajna
Oroszország–Szlovénia
Aza a baj h Tourét nagyon kevesen ismerik el, szinte csak a Barca szurkolok mert csak ők látják minden meccsen milyen minőségű és mekkora mennyiségű melót végez. Balhéi nincsenek, gólpasszokat mások adnak gólokhoz messze van a kaputól, azzal meg nem kerül be az újságokba h volt 30 patyolattiszta szerelése sajna.ElBartimaeus írta:Bár Eto'o-nak nagyon jó éve volt, sztem az év végi szereplése jelentősen lehúzza, ellenben Yaya Touré még mindig a csapatunk alappillére, ami az egész védekezést illeti. Sztem neki kéne ott lennie még a top5-ben! (Messi, Xavi és Ini mellett)Rivaldo11 írta:Kakának volt 2 jó meccse ebben az évben a konföd. kupán. Nem lennék meglepve, ha a Messi-Eto'o-Ini-Xavi négyes mellé mondjuk csak Ronaldo férne be.
Bár Eto'o-nak nagyon jó éve volt, sztem az év végi szereplése jelentősen lehúzza, ellenben Yaya Touré még mindig a csapatunk alappillére, ami az egész védekezést illeti. Sztem neki kéne ott lennie még a top5-ben! (Messi, Xavi és Ini mellett)Rivaldo11 írta:Kakának volt 2 jó meccse ebben az évben a konföd. kupán. Nem lennék meglepve, ha a Messi-Eto'o-Ini-Xavi négyes mellé mondjuk csak Ronaldo férne be.
Kaka miért is? Fos volt ebben az évben.LM10 írta:1.MESSI
2.RONALDO
3.INIESTA
4.XAVI
5.KAKA/TORRES
Diego-t se felejtsük el aki UEFA kupa döntőbe vezette a Werdert de sajna ott nem játszhatott.danikaa10 írta:Mi értelme ennek a 30-as listának?
Dzeko, Giggs,(nyílván régen nem kérdőjeleztem volna meg a nevezését de idén azért..) Luis Fabiano, Julio Cesar.. Jó futballisták de nem az aranylabda szavazások, úgy sincs semmi esélyük na mind1.
Szerintem a TOP 5:
1. Messi
2. Ronaldo
3. Xavi
4. Torres
5. Iniesta
Biztos vagyok benne, hogy Ronaldo lesz a 2. mivel ugye tavaly Ő nyerte plusz bajnok lett és ott volt a BL döntőben, de majd meglátjuk..