Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi ,szerintem az első lesz a befutó!vuvu írta:MU&Barca fan:
messibarca:
albicelesteX:
holnap kapod mindkettőt
Az utolsó nagyon jó ha van időd készítesz egy hasonló színvilágú dizájnú siget csak Piquéről ?Köszönöm előre is!vuvu írta:MU&Barca fan:
messibarca:
albicelesteX:
holnap kapod mindkettőt
Ezt valaki?albicelesteX írta:Sziasztok!
Valamelyik mestertől szeretnék kérni egy Thiago-s avat illetve egy Thiago és Messi siget,ha megoldható.Nagyon köszönöm előre is.
Harmadik lett a legjobb, köszönöm!
Az Eurobarca Filmklub szövegként szerepeljen rajta?Egy fejlécet kérhetnék a filmklubos blognak?
Kb. olyan 300-350x750 pixeles legyen, a Barca címer, és Eurobarca Filmklub szerepeljen rajta
térben sem lehet élethűen, és kicsi is egy akkora háttérhez szerintem. várom a kihívástAz mit jelent, hogy nem tudtál a képpel mit kezdeni, kicsi volt, vagy nem tudtad térben megoldani, hogy odakerüljön egy címer?
semmiségNagyon állat, köszi! Very Happy
Te írtál PÜ-t, igaz? Meg, persze, holnapVuvu, akkor megcsinálod, amit kértem?
Holnap neki látok, megpróbálomHmm, beküldtem ide a múltkor egy különleges kérést, de nem vállalkozott senki. Látom most van vállalkozó szellemű elvtárs...
Jól van rendben hoppon maradtamvuvu írta: Bob_Marley: sajnos nem volt rá ötletem, ezzel a képpel nem tudok mit kezdeni
Nagyon állat, köszi!vuvu írta:Nincs mit, holnapra megcsinálom a többi kérést, addig is MU&Barca fannak:
válasszkis színturbózás van rajta csak