Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.obudaisport.hu/rovat.php?sid=1228Cooltiszo írta:http://www.fifa.com/u20worldcup/news/ne ... orld+title
Nem tudom volt e már, de nagyon jó kis riport sztem.
B+, én meg nem voltam képes észrevenni...noname írta:Röviden összefoglalom akkor DOs Santos tegnapi teljesítményét:megállíthatatlan.Zozzy 5 írta:Tegnap játszott az U20as VB-n?Pedig direkt néztem egy ideig a meccsüket, dehát nem láttam
![]()
![]()
Röviden összefoglalom akkor DOs Santos tegnapi teljesítményét:megállíthatatlan.Zozzy 5 írta:Tegnap játszott az U20as VB-n?Pedig direkt néztem egy ideig a meccsüket, dehát nem láttam
Ott asszem a 2. legjobb volt a csapattársa Vela mögött, de Vela tagnap elég gyenge teljesítményt nyújtott.TeeeB0R írta:Ezeket a sorokat olvasva arra a következtetésre jutottam, hogy ugyanazt a formáját hozza, mint az ezelőtti korosztályos bajnokságon, ahol megválasztották a torna legjobbjának, ha jól emlékszem.
Eurosport nyomja a meccseket!!!lionelmessi19 írta:HOlholholholhol?????nicandro írta:U-20-as VB-t nézem és Dos Santos gyerek hatalmas gólt lőtt!!!
Egész jó játékos![]()
![]()
hol nézed?
HOlholholholhol?????nicandro írta:U-20-as VB-t nézem és Dos Santos gyerek hatalmas gólt lőtt!!!
Egész jó játékos
De igen Orlandi......grecki írta:Ammeg ki??? Nem Orlandi???Barcaforever írta:Egy olyan ember, aki 30 évesen is hülyének nézte a premier ship 3/4ét az sztem a spanyol bajnokságban nem fog kiégni 2 év múlva.Lásd Nistelrooy esetét.![]()
De ennek a srácnak mindenféleképpen helye va na csapatban.Milyen érdekes:Messi,dos Santos,Lombardi, mind ballábas játékosok.![]()
Amúgy nagy [auto_cenzúra] lenne kölcsönadni 2Santost, eddig mindenki beszopta az elmúlt 5 évben, aki kölcsönbe ment valahová... Krkics esetében más a helyzet, neki nagyon nagy ugrás lenne szerintem az első osztály...
Ammeg ki??? Nem Orlandi???Barcaforever írta:Egy olyan ember, aki 30 évesen is hülyének nézte a premier ship 3/4ét az sztem a spanyol bajnokságban nem fog kiégni 2 év múlva.Lásd Nistelrooy esetét.![]()
De ennek a srácnak mindenféleképpen helye va na csapatban.Milyen érdekes:Messi,dos Santos,Lombardi, mind ballábas játékosok.