Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam legalább 30 óra, de inkább 1.CFirpo3 írta:Talán nincs idejük, vagy kedvük elkészíteni. Nem 5 perc míg megcsinálsz egy siget... Nálam legalább 30 óra, de inkább 1.nexam írta:miért nem tudjátok beadni a versenyre a képeket???most is a fele társaságnak nincs meg...
Talán nincs idejük, vagy kedvük elkészíteni. Nem 5 perc míg megcsinálsz egy siget... Nálam legalább 30 óra, de inkább 1.nexam írta:miért nem tudjátok beadni a versenyre a képeket???most is a fele társaságnak nincs meg...
Egy tipp: érettségi. Bár nem hiszem hogy mindannyian.nexam írta:miért nem tudjátok beadni a versenyre a képeket???most is a fele társaságnak nincs meg...
Engem ugyan nem zavar!MQuC írta:Zavar valakit, ha használom ezt az aláírásomban?
csodakirály...használatba is veszem..:Poldi:.. írta:
palesz77 írta:üdv. valaki tudna nekem egy aláírásképet csinálni, amin Iniesta gólöröme van a chelsea ellen?(olyasmi kép, mint katalán88-é, csak nekem nem ilyen sötét kéne)
amúgy, remélem nem lenne baj katalán88, ha igen írj rám, és nem teszem ki, már ha valaki veszi a fáradtságot és lesz oly kedves elkészíteni nekem, aminek nagyon hálás lennék
Nem tudom pontosan hogyan sikerült ilyenre, de hátha:House írta:Igen, sajna az.Az volt a baj, hogy ha ilyen szürkére teszem, akkor sajna nem látszanak, és szinte egymásba olvadnak a barca jelnek az egyes részei.
Valami tanács ez ügyben? (Legközelebbre tanulok legalább vmit.
)
Igen, sajna az.CFirpo3 írta:A Barca címer nem halvány egy kicsit?House írta:
Sig versenyre készített sigem.(Ezt már nem fogom átalakítani, tehát jöhetnek a vélemények.)