Barca vs. Real
-
- Az Eurobarca Anonymusa
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=194663&
Pedig most az egyik legnagyobb madridista a szövetségi kapitány. Raúl továbbra is körön kívül, a Barcából meg négyen vannak ott a keretben.
Pedig most az egyik legnagyobb madridista a szövetségi kapitány. Raúl továbbra is körön kívül, a Barcából meg négyen vannak ott a keretben.

- miihii
- KHAL
ÉN IS,ÉN IS,ÉN IS!!Szerintem nem fog gondot okozni a derbi,megnyugtató előnyt fogunk kiharcolni.Köbö 4:0-ra gondolok,very optimista alkat vagyokBoixos írta: na, kíváncsi vagyok, h holnap mi mit virítunk a vizsla ellen, ugyanis az már tétmeccs lesz, ezzel a mai semmiextrával ellentétben.

És már csak egyet kell aludni,h elkezdődjön a komoly tánc.Én megyek,teljesítem is ezt,reggel korán kelek...Jóccakát!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- miihii
- KHAL
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal,tisztában is leledzem mondanivalótok igazságtartalmával!Nem is azért nyestem be ezt,h hú,most aztán vége a reálnak,meg ilyenek.Csak pusztán és ecccerűen,teljes szívemből,naon tudok örülni a legfőbb riválisunk minden apróbb-nagyobb botlásának,arcraesésének.
Akármi is lehet felőlem a vége,a pillanatnyi helyzetnek akkor is happylek!

Akármi is lehet felőlem a vége,a pillanatnyi helyzetnek akkor is happylek!

-
- Llegenda del Barça
na, alig egy óra alatt ki is egyenlítettek a bivaly frankfurt ellen...
jól jött robinnyónak a fizetésemelés.
na, kíváncsi vagyok, h holnap mi mit virítunk a vizsla ellen, ugyanis az már tétmeccs lesz, ezzel a mai semmiextrával ellentétben.
jól jött robinnyónak a fizetésemelés.
na, kíváncsi vagyok, h holnap mi mit virítunk a vizsla ellen, ugyanis az már tétmeccs lesz, ezzel a mai semmiextrával ellentétben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ezek a felkészülési meccsek nem mutatják igazán egy csapat erejét. Lehet örülni a madrid bukásának, de ebből az égegyadta világon semmi következtetést nem szabad levonni. Az eredmény itt másodlagos.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
"sajnos" az ilyen meccseknek semmi jelentőségük sincsen, majd
akkor örülhetünk, ha a pillanatnyilag meglevő formájukat átmentik a bajnokságra is.
akkor meg pláne örülhetünk, ha mi is azt hozzuk, amit a kólameccseken játszottunk.
akkor örülhetünk, ha a pillanatnyilag meglevő formájukat átmentik a bajnokságra is.
akkor meg pláne örülhetünk, ha mi is azt hozzuk, amit a kólameccseken játszottunk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- miihii
- KHAL
Ég a madrid,ég,el ne aludjééééék!!!!
Félidőben is egy null.Elveimmel ellenkezik,de átnéztem a margitpistára,h megolvassam mi törpént.Ezt találtam:
"6. perc - Vezetnek a németek! Egy beívelés után Pepe nem tudta jól elfejelni a labdát, a kapufáról kipattanó labdát pedig Belaid kotorta 2 lépésről Casillas kapujába. 1-0 "
Pepe szépet fejelhetett ha a saját kapufájáról pattant vissza a bőr utána
HAJRÁ FRANKFURT!!!!

"6. perc - Vezetnek a németek! Egy beívelés után Pepe nem tudta jól elfejelni a labdát, a kapufáról kipattanó labdát pedig Belaid kotorta 2 lépésről Casillas kapujába. 1-0 "
Pepe szépet fejelhetett ha a saját kapufájáról pattant vissza a bőr utána

HAJRÁ FRANKFURT!!!!

- lui1698
- Llegenda del Barça
Tessék a Madrid kezdője:Primitive írta:Előkészületi meccsFrankfurt - Real Madrid 1-0 7'
![]()
BÁr, ki tuja mien kerettel játsznak
A Real Madrid a Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Metzelder, Heinze, Diarra, Guti, Van der Vaart, Robinho, Raúl, Van Nistelrooy tizeneggyel kezdi a találkozót.
Madridistán találtam.Azt írják még, hogy : "Végül Metzelder helyett Torres, Robinho helyett pedig Robinho kapott helyet a kezdőcsapatban. "
Metzelder Torres cserét még értem, de az a Robinho Robinho csere valahogy bűzlik.Vajon hány Robinho van a Madridi keretben?

Na mind1 ! Azért látszik,hogy nem a cserecsapattal áltak ki!!!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
jaahj ez keményen benéztem xDxDxD én úgytudtam hogy 12-én lessz xDxD na mind1 köszi h felvilágosítottál xD akk majd holnap kérek linket
még1x köszi csáó

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

Úgy érted a holnapi meccshez.gyuri03 írta:emberek a téma nem ide vág dea többi topicban nemírnak![]()
szóval kellene 1 link ahol közvetítik a maesti Barca meccset ja és olyat ahol nemfog tölteni minden 3.másodpercben Confused Confused Confused előre is köszi

holnap lesz a mecsgyuri03 írta:emberek a téma nem ide vág dea többi topicban nemírnak![]()
szóval kellene 1 link ahol közvetítik a maesti Barca meccset ja és olyat ahol nemfog tölteni minden 3.másodpercben Confused Confused Confused előre is köszi

emberek a téma nem ide vág dea többi topicban nemírnak

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

-
- Jugador d'estrella
Nem vagyok real drukker!!!!!:D Ezt kikérem magamnak...
Nem azt mondtam, hogy a 28 az idős, én is úgy látom, hogy ereje teljében van, de talán már nem bírja úgy a gyűrődést egy-két év múlva és annyira nem klasszis, hogy behozza az árát, de cáfoljon rám... Én csak azt mondom, hogy a középpályára lehetett volna egy erősebbet, (mint Van der vaart aki ugye olcsóbb is volt), mert így a középpályánk ugyanolyan mint tavaly...
Remélem így is lealázzuk a Madridot, de legalább álljuk meg a helyünket, nem akarom többé a 4-1 es idegenbeli eredményt viszontlátni...

Nem azt mondtam, hogy a 28 az idős, én is úgy látom, hogy ereje teljében van, de talán már nem bírja úgy a gyűrődést egy-két év múlva és annyira nem klasszis, hogy behozza az árát, de cáfoljon rám... Én csak azt mondom, hogy a középpályára lehetett volna egy erősebbet, (mint Van der vaart aki ugye olcsóbb is volt), mert így a középpályánk ugyanolyan mint tavaly...

Ezzel nagyon nem tudok egyetérteni.Lampiao írta: Lehet, hogy motiváltak, de a Madrid is...És most így elnézve a két keretet az övék erősebb.... Meg fiatalabb... Robben-Snejder-Van der Vaart-Robinho négyesnél nem tudunk erősebbet berakni...
Hleb egyikükkel sem veszi fel a versenyt és Xavit, meg Iniestat sem mondanám jobbnak, őket max. kihoznám egálra... Az egyedüli előnyünk a keretben a hihetetlenül sérülékeny Messi... A középpályájuk nagyon erős, erősebb mint a miénk... Ráadásul, szerintem nagy hiba volt, csak a védelmet erősíteni... Tavaly a támadásokkal, meg az értékesítésekkel volt gond, meg, hogy a középpálya Messi nélkül semmit nem csinált, erre hoztunk két középpályást egy védekezőt, meg egy sokoldalú 28 éves tehetséges focistát, de nem egy vezéregyéniség...
Miért baj az ha egy focista 28 éves? öreg? nem sőt még nagyon jó korban van, talán a legjobban. 28 éves még nem idős, ereje teljében lévő már eléggé rutinos játékos.
Xavi Iniesta... asszem ezt nem kell részleteznem.
Messi hihetetlen sérülékeny? az igaz hogy sérülékeny, de ha nem sérül meg akkor szerintem simán verjük a Madridot ha megsérül, akkor is van ebben a csapatban annyi motiváció, tehetség, ötletesség, hogy úgy is simán nyerünk.

-
- Jugador d'estrella
sadudetam írta:Hát igen. Nem szabad ezekre a meccsekre alapozni. Csak nem szabad elfelejteni, hogy Messi igen sokat volt sérült. Volt a védelemben egy nyugdíjas (Thuram). Meg egy Digó a jobbszélen aki a végén már nem igazán hajtott. És mintha nem igazán akartak volna hajtani a srácok. Én személy szerint úgy látom, hogy most tele vannak motivációval a Srácok. Nagyon meg akarják mutatni, hogy melyik a legjobb csapat a világon.LG írta:Tavaly a felkészülési szezonban nem 1x kikapott kisebb csapatoktól a RM, mi meg megnyertük az összes meccsünket. Aztán a bajnokságot meg oriási fölénnyel nyerték, mi meg 3.-ak lettünk. Ennyire nem lehet ezekre a meccsekre alapozni.
Lehet, hogy motiváltak, de a Madrid is...

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Barça B
Maradona.? öhm akarom mondani Messi... hát elég nagy zseni! blanco! 

- sadudetam
- Barça B
khtomka írta:Kiről van szó, le vagyok maradva?Meg egy Digó a jobbszélen aki a végén már nem igazán hajtott.
Mintha egy Messi nevű zsenitek játszana a jobb szélen ha nem tévedek.
Jobb-védőre gondoltam: Zambrottára.
Forever Barca!!!
Kiről van szó, le vagyok maradva?Meg egy Digó a jobbszélen aki a végén már nem igazán hajtott.
Mintha egy Messi nevű zsenitek játszana a jobb szélen ha nem tévedek.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
- sadudetam
- Barça B
Hát igen. Nem szabad ezekre a meccsekre alapozni. Csak nem szabad elfelejteni, hogy Messi igen sokat volt sérült. Volt a védelemben egy nyugdíjas (Thuram). Meg egy Digó a jobbszélen aki a végén már nem igazán hajtott. És mintha nem igazán akartak volna hajtani a srácok. Én személy szerint úgy látom, hogy most tele vannak motivációval a Srácok. Nagyon meg akarják mutatni, hogy melyik a legjobb csapat a világon.LG írta:Tavaly a felkészülési szezonban nem 1x kikapott kisebb csapatoktól a RM, mi meg megnyertük az összes meccsünket. Aztán a bajnokságot meg oriási fölénnyel nyerték, mi meg 3.-ak lettünk. Ennyire nem lehet ezekre a meccsekre alapozni.
Forever Barca!!!
- robertfcb
- Capitá del Barça
mypeter felvetéséből nem arra lehet következtetni, hogy csupán az utóbbi 1-2 hónap történéseiből indult ki, amikor azt írta, hogy "minnél több hollandot ide stratégia". Tehát remélem érthetőnemtom99 írta:hát mert gondolom rszergej nem a 10 évvel ezelőtti igazolásokra gondolt

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!