Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ÉN IS,ÉN IS,ÉN IS!!Szerintem nem fog gondot okozni a derbi,megnyugtató előnyt fogunk kiharcolni.Köbö 4:0-ra gondolok,very optimista alkat vagyokBoixos írta: na, kíváncsi vagyok, h holnap mi mit virítunk a vizsla ellen, ugyanis az már tétmeccs lesz, ezzel a mai semmiextrával ellentétben.
Tessék a Madrid kezdője:Primitive írta:Előkészületi meccsFrankfurt - Real Madrid 1-0 7'
![]()
BÁr, ki tuja mien kerettel játsznak
Úgy érted a holnapi meccshez.gyuri03 írta:emberek a téma nem ide vág dea többi topicban nemírnak![]()
szóval kellene 1 link ahol közvetítik a maesti Barca meccset ja és olyat ahol nemfog tölteni minden 3.másodpercben Confused Confused Confused előre is köszi
holnap lesz a mecsgyuri03 írta:emberek a téma nem ide vág dea többi topicban nemírnak![]()
szóval kellene 1 link ahol közvetítik a maesti Barca meccset ja és olyat ahol nemfog tölteni minden 3.másodpercben Confused Confused Confused előre is köszi
Ezzel nagyon nem tudok egyetérteni.Lampiao írta: Lehet, hogy motiváltak, de a Madrid is...És most így elnézve a két keretet az övék erősebb.... Meg fiatalabb... Robben-Snejder-Van der Vaart-Robinho négyesnél nem tudunk erősebbet berakni...
Hleb egyikükkel sem veszi fel a versenyt és Xavit, meg Iniestat sem mondanám jobbnak, őket max. kihoznám egálra... Az egyedüli előnyünk a keretben a hihetetlenül sérülékeny Messi... A középpályájuk nagyon erős, erősebb mint a miénk... Ráadásul, szerintem nagy hiba volt, csak a védelmet erősíteni... Tavaly a támadásokkal, meg az értékesítésekkel volt gond, meg, hogy a középpálya Messi nélkül semmit nem csinált, erre hoztunk két középpályást egy védekezőt, meg egy sokoldalú 28 éves tehetséges focistát, de nem egy vezéregyéniség...
sadudetam írta:Hát igen. Nem szabad ezekre a meccsekre alapozni. Csak nem szabad elfelejteni, hogy Messi igen sokat volt sérült. Volt a védelemben egy nyugdíjas (Thuram). Meg egy Digó a jobbszélen aki a végén már nem igazán hajtott. És mintha nem igazán akartak volna hajtani a srácok. Én személy szerint úgy látom, hogy most tele vannak motivációval a Srácok. Nagyon meg akarják mutatni, hogy melyik a legjobb csapat a világon.LG írta:Tavaly a felkészülési szezonban nem 1x kikapott kisebb csapatoktól a RM, mi meg megnyertük az összes meccsünket. Aztán a bajnokságot meg oriási fölénnyel nyerték, mi meg 3.-ak lettünk. Ennyire nem lehet ezekre a meccsekre alapozni.
khtomka írta:Kiről van szó, le vagyok maradva?Meg egy Digó a jobbszélen aki a végén már nem igazán hajtott.
Mintha egy Messi nevű zsenitek játszana a jobb szélen ha nem tévedek.
Kiről van szó, le vagyok maradva?Meg egy Digó a jobbszélen aki a végén már nem igazán hajtott.
Hát igen. Nem szabad ezekre a meccsekre alapozni. Csak nem szabad elfelejteni, hogy Messi igen sokat volt sérült. Volt a védelemben egy nyugdíjas (Thuram). Meg egy Digó a jobbszélen aki a végén már nem igazán hajtott. És mintha nem igazán akartak volna hajtani a srácok. Én személy szerint úgy látom, hogy most tele vannak motivációval a Srácok. Nagyon meg akarják mutatni, hogy melyik a legjobb csapat a világon.LG írta:Tavaly a felkészülési szezonban nem 1x kikapott kisebb csapatoktól a RM, mi meg megnyertük az összes meccsünket. Aztán a bajnokságot meg oriási fölénnyel nyerték, mi meg 3.-ak lettünk. Ennyire nem lehet ezekre a meccsekre alapozni.
mypeter felvetéséből nem arra lehet következtetni, hogy csupán az utóbbi 1-2 hónap történéseiből indult ki, amikor azt írta, hogy "minnél több hollandot ide stratégia". Tehát remélem érthetőnemtom99 írta:hát mert gondolom rszergej nem a 10 évvel ezelőtti igazolásokra gondolt