Régebben én is örültem volna VdV-nak, de sztem Hlebbel jobban jártunk.
Hleb szerintem remek játékos, az egyik leginkább alulértékelt a mostani mezőnyből. Jól jártetok vele, drága sem volt. És szerintem nagyon is beleillik a barca sokpasszos játékába. Szívesen láttam volna őt a madridban.
VdV-ot igazából nem nagyon láttam sokat játszani, szóval majd pár hónap múlva könyebb lesz eldöntenem, hogy jól jártunk-e vele. A híre nem rossz mindenesetre! :)Sneijder pótlására mindenesetre jókor jött.
most ien Diarrakkal meg Gagokal meg Keitakal akarják kiszúrni a szemünket?
Azért sose a labdaszerő középpályások miatt volt érdekes ez a bajnokság, szóval nem őket kéne felhozni példának!

(Bár speciel Gago játékát nagyon szeretem nézni, remélem jó sokat fog játszani.)
Tavaly a Real egy kiegyensúlyozott, stabil jó csapat volt, meg is nyerte torony magasan a bajnokságot, csakhogy a BL-oz ez kevés Oda kell valami kis plussz is. Pl. ha Cé Ronaldó a Realba menne, lehet, rontana a csapategységen, de egy BL párharcon kellenek az ilyenk klasszisok, akik képesek dönteni,
Az a kis plussz főleg a szerencse, jó formaidőzítés, jó sorsolás, sérülések stb. Azért minden évben van mondjuk 8-10 csapat, akiknél nem fognám a fejemet a csodálkozástól, ha a végén megnyerné a Bl-t. Persze 1-2nél nagyobb esélyt látok a keret miatt, de ha a meccs napján éppen nem jön össze semmi, akkor cseszhetik az erősebb keretet.
Ez a klasszisok, akik képesek eldönteni a nagy meccseket meg...A nagy csapatoknál van épp elég klasszis, ráadásul rendszerint elől, szóval nem meglepő, ha ők lőnek gólt, mégis egyből mindenki elkezdi mondogatni, hogy "igen, ő képes meccseket eldönteni"! Azt a nem kevés mérkőzést, amikor meg olyan lő gólt, akitől mondjuk nem várták, azokat meg szépen elfelejtjük.