Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
grecki írta:G Milito, Gallas, Heintze (belső védőt is játszik néha)...
Mert nincs is. Aki bal lábas, megfelelő adottságokkal, abból úgyis baloldali játékos lesz. Chivu az egyik kivétel.Cooltiszo írta:Hát én nagyon is sajnálnám ha nem jönne össze Chivu, mert ő az ideális párja Puyolnak, és 20 milla alatt van az ára.
Nagyon remélem hogy ez még nem lefutott, mert akkor főhet a fejünk, hisz a másik sokat hangoztatott név Milito állítólag nagyon közel a Madridhoz.
És kíváncsi lennék ki lenne a megfelelő bal lábas középső védő ha Chivu nem jön sztetek? Én így fejből nem tok ilyet....
Meg nem eladó, plusz eszméletlen drága is...Scorpio írta:Középen nem tud, akkor tényleg nem jó!Game90 írta:Cooltiszo bal lábas középső védőre gondolt. Cashley Cole maradjon csak a Chelseaben egyébként is.Scorpio írta:Én tudnák egyet, de nem eladó! Cselziből Cole!
Középen nem tud, akkor tényleg nem jó!Game90 írta:Cooltiszo bal lábas középső védőre gondolt. Cashley Cole maradjon csak a Chelseaben egyébként is.Scorpio írta:Én tudnák egyet, de nem eladó! Cselziből Cole!
Cooltiszo bal lábas középső védőre gondolt. Cashley Cole maradjon csak a Chelseaben egyébként is.Scorpio írta:Én tudnák egyet, de nem eladó! Cselziből Cole!
Vagy Juan.Zozzy 5 írta:Remek belső védők vannak a piacon, mint pl Luisao vagy King.
Nekünk csak most járt le a szezon...dickricsi írta:Nem is Chivu-ról van szó. Csak lassan már mi is kezdhetnénk vmit az átigazolási piacon. Szerettük volna (állítólag) Sissoko-t, Gaby Milito-t, Chivu-t, szeretnénk Abidal-t, Yaya Touré-t....
Eddig egyelőre senkit nem igazoltunk.
A Lyon se hülye, tudja Giuly mostani értékét, ami kb. 5 millió euró, akkor is kéne fizetni 15-öt, de Laportáék annyit sem akarnak...Bodi írta:Chivu-ra kell nagyon rástartolni,őt valahogy meg kell szerezni!
Sokkal fontosabb lenne a megszerzése,mint mondjuk Henryé.
Abidal is jó lenne,de nehéz lesz megegyezni a Lyonnal,valahogy be kéne vonni az üzletbe Giuly-t.
Nekem nincs semmi bajom vele, azért hoztam fel mert jónak tartom.Atesz írta:Mi bajod vele??? Ha lenne rá esély, én örülnék neki...G-Jay írta:Del Horno?